Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya ben bişey sorucam aslında sormaktan ziyade cevap bulamadığım için sizlere danışayım dedim
şimdi şöyle başlıyım inş doğumumuz olduğunda illa yanımızda birileri kalıcak evimizde benim annem çalıştığı için belki 2 gün izin alır ama kaynanamlar da gelicek ki kendileriyle aramız yürüyerek 10 dk annem onlar gelirse kalamaz kayınpederde gelicek e kaayınpeder olunca doğal olarak bende rahat edemiyecem sonuçta büyük ihtimal sezeryan olucam evim çok büyük ama 2+1 ve doğalgaz sobalı gerçi mutfak oturduğum oda ve salonumda sobalar var ama kayınpeder üşürüm üşürüm diye gezer evde kaynanamla aram iyiydi gerçi ben iyi olduğum sürece onlarda iyi onlara göre sonuçta el kızıyım arada laf atmaları oluyor ve bazen gerçekten sinir bozuyor tek kaynana kayınpederde değil görümcelerde gelir gelsinlerde gelince gitmezler onlarda kalır evleri çok yaklın bu arada ama kim gidip gelicek düşüncesine sahipler ve bende o ağrıyla yeni bi hayata adepte olma telaşıyla bebeğimle filan derken okadar kalabalığa gelemem öylede bi yapım varki bozulduğumu belli ederim eşimede söylesem yanlış anlıyacak çünkü öyle bi potansiyeli var ailesi işin içine girince pek alıngan oluyor ve ben bunları düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum biliyorsunuz bi ara annemle sorunlarımız oldu ama konuşup çözdük herşeyi şimdi yanımda olmak istyecek olamıyacak siz bana akıl verin ne yapayım ben şimdi annem gel bende kal diyo ama onada laf edicekler
bende aldıklarımı yazayım
hastane çıkışı 10 lu
2 adet tulum,bebek patik 2 adet,
çorap adet,
1 adet alt açma ayıcıklı bebetto,bebetto penye battaniye
polar battaniye,1 adet tüylü battaniye..eldiven
5 li 10 tlye civilimden hastane çıkışı,a det alt pijama..
5 li mendil,yelek penye..
ogluşum için bunlar birde bimden bebe yagı seti vardı onu almıştım.
bebek pikesi çok önceden almıştım..
aynen canım kayınvalidemde söylenir durur laf atmadan duramaz..kızı öğretmen çok zor şartlarda çalışıyormuşda evide karşılıklı...gelinler popo büyütyormuş ev hanımıymış
kızlar ya ben bişey sorucam aslında sormaktan ziyade cevap bulamadığım için sizlere danışayım dedim
şimdi şöyle başlıyım inş doğumumuz olduğunda illa yanımızda birileri kalıcak evimizde benim annem çalıştığı için belki 2 gün izin alır ama kaynanamlar da gelicek ki kendileriyle aramız yürüyerek 10 dk annem onlar gelirse kalamaz kayınpederde gelicek e kaayınpeder olunca doğal olarak bende rahat edemiyecem sonuçta büyük ihtimal sezeryan olucam evim çok büyük ama 2+1 ve doğalgaz sobalı gerçi mutfak oturduğum oda ve salonumda sobalar var ama kayınpeder üşürüm üşürüm diye gezer evde kaynanamla aram iyiydi gerçi ben iyi olduğum sürece onlarda iyi onlara göre sonuçta el kızıyım arada laf atmaları oluyor ve bazen gerçekten sinir bozuyor tek kaynana kayınpederde değil görümcelerde gelir gelsinlerde gelince gitmezler onlarda kalır evleri çok yaklın bu arada ama kim gidip gelicek düşüncesine sahipler ve bende o ağrıyla yeni bi hayata adepte olma telaşıyla bebeğimle filan derken okadar kalabalığa gelemem öylede bi yapım varki bozulduğumu belli ederim eşimede söylesem yanlış anlıyacak çünkü öyle bi potansiyeli var ailesi işin içine girince pek alıngan oluyor ve ben bunları düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum biliyorsunuz bi ara annemle sorunlarımız oldu ama konuşup çözdük herşeyi şimdi yanımda olmak istyecek olamıyacak siz bana akıl verin ne yapayım ben şimdi annem gel bende kal diyo ama onada laf edicekler
Ufff işin çok zor canım hemde çok zor eğer kayınvalidenlerle beraber rahat edemeyeceksen en iyisi annenin evinde kalmak olacaktır.Ben mesela annemle ablamı şimdiden tembihledim benim yanımda o taraftan kimseyi istemiyorum diye,çünkü bir görümcem var sanırsınız 10 tane çocuk büyütmüş daha 20 yaşında bir genç kız ve üsttelik bekar.Neyse canım evimde küçük diyorsun madem onların hepsinide evde ağırlamayacağına göre eşinlede oturup konuş bence en iyisi annenle beraber kalman annen senin lohusa halinle söylediğin birşeye alınmaz belki halinden anlar ama el'e bunu anlatamazsın ve seni yalnış anlar canım.
Annenle aranızın düzelmesinede çok sevindim.
Birşey almadık diyoruz kızlar ama az çok gene birşeyler almışız bebeklerimize sağlıklı günlerde kullansınlar hepsini
kızlar civilimde ki port bebe 5 li seti mi alsam yoksa parça parça mı alsam karar veremedim
kızlar civilimde ki port bebe 5 li seti mi alsam yoksa parça parça mı alsam karar veremedim
Ben bu 5'li setlerin hepsinin gerçekten işe yarayıp yaramadığını merak ediyorum alıpta elimde birşey kalsın istemiyorum açıkçası tamam fiyatı güzel ve makul ama ya kullanmadan elimde kalırsa kirada evim
bence işe yarıyordur be canım içindekiler kullanışlı şeyler belki kanguru pek işe yaramaz bilmiyorum yinede ama tecrübelilere sormak lazımyerimseniben
başınız sağolsun canım demek kavuştunuz en sonunda oğluşunda özlemiştir babasını ya insan biraz uzak kalınca eşlerinin kıymetini daha iyi anlıyor canım
aynı dert bendede var canım kayınvalidem cok panik atak herşeyin hesabını yaan biri biz eşimle çok mutlyuyuz ama dogumdan sonra sanırım o bizde kalacak ve şimdiden stres yapıyorum. hastanede annemin yanımda olmasını çok istiyorum ama o buna fırsat vermeyecektir eminim ve ne annem nede ben söylemeyiz bişey kırılmasın diye herşeye kaırşmasa erşeyçok güzel olacak ama susmak bilmiyo kendi annem olsa kızarım cevap veririm ama kayınvalideye bişey denmiyo ki düşünmemeye çlışyıroum .
annemde kalma şansımda yok çünkü annem ablamın çocuguna bakıyo geceeride annemlerde kalıyo bide biz gidemeyiz mecbur kendi evimde kalıcam bide bizde kal derse kayıonvalide ondan korkuyorum herşeyin hayırlkısı olsun.
annende kalmak gibi bi şansın varsa durma git canım bi dogum stresi bi buu stres cok zor çünkü
canım evim çok büyük derlerya futbol sahası ama 2+1 ve 2 kişiyiz sonuçta öyle misafir ağırlıyacak yatağım yok onlarda biliyorlar ama sürekli geldiklerinde ne varsa kalıyorlar hepimizin evi yürüme mesafesi anneme gitsem söylenecekler çünkü kaynannamda gelin bizde kalın dedi yok dedim annermde kalsam olay olur
bence işe yarıyordur be canım içindekiler kullanışlı şeyler belki kanguru pek işe yaramaz bilmiyorum yinede ama tecrübelilere sormak lazımyerimseniben
ben ana kucağını diğerlerinden istiom ama teyzem o setteki için daha kullanışlı dedi
aynı dert bendede var canım kayınvalidem cok panik atak herşeyin hesabını yaan biri biz eşimle çok mutlyuyuz ama dogumdan sonra sanırım o bizde kalacak ve şimdiden stres yapıyorum. hastanede annemin yanımda olmasını çok istiyorum ama o buna fırsat vermeyecektir eminim ve ne annem nede ben söylemeyiz bişey kırılmasın diye herşeye kaırşmasa erşeyçok güzel olacak ama susmak bilmiyo kendi annem olsa kızarım cevap veririm ama kayınvalideye bişey denmiyo ki düşünmemeye çlışyıroum .
annemde kalma şansımda yok çünkü annem ablamın çocuguna bakıyo geceeride annemlerde kalıyo bide biz gidemeyiz mecbur kendi evimde kalıcam bide bizde kal derse kayıonvalide ondan korkuyorum herşeyin hayırlkısı olsun.
annende kalmak gibi bi şansın varsa durma git canım bi dogum stresi bi buu stres cok zor çünkü
geçen izinde kayınvalidemlere gittik...kanamam olmuştu o ilk sıralar kadın beni 5 dak otur kızım demedi.şunu getir bunu getir..biz el kızı onların gözünde her zaman
Anlıyorum canım seni ama o lohusa halinle çok zor olacak helede sezeryan olursan ayaklanman zaman alacak ve onların yapacakları şeyleri eminim beğenmeyeceksindir ki birde sürekli laf söylerler onu öyle yapma bunu böyle yapma diye doğumdan sonrası bizim için daha önemli eğer bir şansın varsa bunu kullan bence sonradan üzülüp sütünün kesilmesinden iyidir.
Kanguruyu ben kesinlikle istiyorum işe gidip gelirken çok lazım olacak anneme bırakıcam ya çocuğu otobüse giderken babasının omuzlarına asıvericem kızımı yazın :))
Bende diğerlerinden istiyorum sevim_li almıştı civilimden bana port bebeden daha kullanışlı geliyor birde şimdi hastaneye gidince bakıyorum yeni bebekleri hem araba koltuğu hemde ana kucağı olanlardan alıyor öyle gezdiriyorlar
Hepimizin başında bir tane var desenize kızlar,allah yardımcınız olsun ben herşeyi göze aldım bu konuda o taraftan kimseyi istemiyorum dile getirdiklerindede açık bir şekilde söyliycem annemle kalsam benim için daha iyi olur diye gerçi hala çocuğa bile getir ben bakarım 6 günde bir gelir alır gidersin diyor düşünün doğumdan sonra verecekmişim ben işe giderken çocuğuma o bakacakmış ben cumartesi gidip alıcakmışım pazar akşamı bırakacakmışım yeni doğmuş çocuğu mama ile bakarlarmış akannehir
bugün konuşucam eşimle bugüne kadar söyledikleri lafları hep iyi niyetle söylemişler eşime göre bakalım bunlara ne diyecek annem çaışıyor canım gitsemde yanımda olamıyacak yani en fazla 2 gün durur yanımda buarada seninkinin de maşallahı var senin yerine doğursun bari ne olucak hatta sen hastanede ver çocuğu direk işe git ne olucak altı üstü doğum yapıcaksın