- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada ben hala bebişime bir çöp bile almadım 7 ayda alacağız.uzaktan bakıyorum
selam bugün ayrıntılı ultrasona girdim oglumun herşeyi yi dedi..çok mutlu oldum
mrb arkadaşlar bugün akşam üstü annemle ve babamla alışverişe gittik 1 uyku seti 1 pike takımı 1 polar kalın batanniye 1 polar ince battaniye 1 tane pembe pullu konvers gibi ayakkabı 1 tulum 2 zıbın takım 2 li 12 li ağız bezi aldık bizim nerdeyse alışverişimiz bitti.bide bebek odası beğendim hemde çok beğendim onu da babaneye dedik ama bakalım nolcak çok güzel bi takımdı.
ayy kızlar ne zevkli bişi şu alışveriş![]()
kızlar okuldan geldim...günüm var yarın .pilavlı tavuk yapıcam gelinimizin anne babasının hayırına.tavukları didikledim, tatlıyı yaptım yarında dersim 11 de bitince gelip pilavı yapıcam kızlar okuldan gelene kadar 12 kişi gelecek,bimden ayranları aldım.eşimde çok yardım etti sağolsun
akşam da eşimle sinemaya gittik.arzum onanla mehmet aslantuğa ama güzel değil önermem gitmenizi
kasılma henüz ben de yok günde 2 tane hurma yiyorum,ya da erken bilmiyorum
bebişim de bugün çok hareketli
Iyi aksamlar kizlar nasilsinizz
Günaydın kızlar dün geceden beri bebişim hareket etmiyor benim hiç hissetmiyorum onu( sizdede böyle birşey oldumu
Gülşah günaydın canım nasılsın
Günaydın kızlar dün geceden beri bebişim hareket etmiyor benim hiç hissetmiyorum onu( sizdede böyle birşey oldumu
benımde bazen hareket etmedıgı oluyor ama bız sadece guclu hareketlerını hıssedebılıyoruz zaten oyuzden kafana takma cıkolata muz gıbı kuvvetlı seyler ya sırt ustu yat uzan mutlaka hareket eder:ecrin_bebek:
selam bugün ayrıntılı ultrasona girdim oglumun herşeyi yi dedi..çok mutlu oldum
gunyadın kızlar
günaydın güzel anneler nasılsınız?
güünaaayydıınn a.s.Günaydın kıslarr
çağlayan aynı bendede pzrtsi ve salı çok hareketliydi dunden şuana kadar çok az belli belirsiz.korkma daha oncede oldu boyle alışıoruz yavaş yavaş
Gülşah günaydın canım nasılsın
bızımkıde benden baska kımseye hıssettırmıyordu hareketlerını ama gecen sabah babasına hıssettırdı herkesın elı gobegımde ama hareket yok onlara nazlı oglan
bırde kızlar daha hreketlı oluyor sanırım dımı cıcek?