2011 Şubat Anneleri

bu arada ben hala bebişime bir çöp bile almadım 7 ayda alacağız.uzaktan bakıyorum

aynen melocum bende daha bı copumuz bıle yok bende 7 ayı devırırsek ınsallah bı hastane cıkısı alırım dıorum ya bakalım hayırlısı

selam bugün ayrıntılı ultrasona girdim oglumun herşeyi yi dedi..çok mutlu oldum

gözünaydın canım oğluşunla hasret gidermişsin ne güzel herşeyide iyiymiş maşallah:nazar: oğluşuna

mrb arkadaşlar bugün akşam üstü annemle ve babamla alışverişe gittik 1 uyku seti 1 pike takımı 1 polar kalın batanniye 1 polar ince battaniye 1 tane pembe pullu konvers gibi ayakkabı 1 tulum 2 zıbın takım 2 li 12 li ağız bezi aldık bizim nerdeyse alışverişimiz bitti.bide bebek odası beğendim hemde çok beğendim onu da babaneye dedik ama bakalım nolcak çok güzel bi takımdı.
ayy kızlar ne zevkli bişi şu alışveriş :D

canım prensese aldıklarını ekledim görelim çok merak ettim cicilerini inşallah iyi günlerde sağlıkla kullansın kızçen

kızlar okuldan geldim...günüm var yarın .pilavlı tavuk yapıcam gelinimizin anne babasının hayırına.tavukları didikledim, tatlıyı yaptım yarında dersim 11 de bitince gelip pilavı yapıcam kızlar okuldan gelene kadar 12 kişi gelecek,bimden ayranları aldım.eşimde çok yardım etti sağolsun

akşam da eşimle sinemaya gittik.arzum onanla mehmet aslantuğa ama güzel değil önermem gitmenizi

kasılma henüz ben de yok günde 2 tane hurma yiyorum,ya da erken bilmiyorum
bebişim de bugün çok hareketli

melocum allah kabul etsin canım kendini fazla yorma kasılmalarda benim yeni başladı magnezyum kullanmaya başladım

Iyi aksamlar kizlar nasilsinizz

sanada iyi akşamlar canım biz iyiyiz siz nasılsınız minik prenses nasıl annesi

Günaydın kızlar dün geceden beri bebişim hareket etmiyor benim hiç hissetmiyorum onu :(( sizdede böyle birşey oldumu

Gülşah günaydın canım nasılsın

Günaydın kıslarr

Günaydın kızlar dün geceden beri bebişim hareket etmiyor benim hiç hissetmiyorum onu :(( sizdede böyle birşey oldumu

Gülşah günaydın canım nasılsın

çağlayan aynı bendede pzrtsi ve salı çok hareketliydi dunden şuana kadar çok az belli belirsiz.korkma daha oncede oldu boyle alışıoruz yavaş yavaş

benımde bazen hareket etmedıgı oluyor ama bız sadece guclu hareketlerını hıssedebılıyoruz zaten oyuzden kafana takma cıkolata muz gıbı kuvvetlı seyler ya sırt ustu yat uzan mutlaka hareket eder:ecrin_bebek:

selam bugün ayrıntılı ultrasona girdim oglumun herşeyi yi dedi..çok mutlu oldum

gözünaydın sudenur doktor demekki kalbi varmış bebişin :dance:

gunyadın kızlar

günaydın imp a.s.

günaydın güzel anneler nasılsınız?

günaydın gülşah a.s.biz iyiyiz sende iyisindir inşallah

günaydın caglayan benimde dün gündüz oldu nasıl merak ettim yaa akşam yemekten sonra uzandım bekledim hareket etmesini saat 11 bucukta felan hareket etti sordum hesabunı tabi daha dogsun neler edicem ben ona :1:
Günaydın kıslarr

çağlayan aynı bendede pzrtsi ve salı çok hareketliydi dunden şuana kadar çok az belli belirsiz.korkma daha oncede oldu boyle alışıoruz yavaş yavaş
güünaaayydıınn a.s.

kızlar günaydınn dün akşam ilk defai kızım güçlü tekmeler attı iyice ben burdayım dedi kocişe söyledim elini koydu o da o kadar sevindi ki melek kızım diye sevdi kuzumuzu.

bızımkıde benden baska kımseye hıssettırmıyordu hareketlerını ama gecen sabah babasına hıssettırdı herkesın elı gobegımde ama hareket yok onlara nazlı oglan

bızımkıde benden baska kımseye hıssettırmıyordu hareketlerını ama gecen sabah babasına hıssettırdı herkesın elı gobegımde ama hareket yok onlara nazlı oglan

ilk gebelik öyle canım ikincide herşey erken oluyo. ben de oğlumda 22-23 hafta civarı babasına hissettirebilmiştim ama kızım canavar gibi ehehehe

cıcek bırde ozel bısey olcak belkı ama sen ısteyrekmı ıkıncıye hamıle kaldın yoksa sut korura mı kurban gıttın?

merhaba güzel anneler tatlı bebişler....nasılsınız?çağlayancım benimde öyle oluyor bazen çok şiddetli hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum ama normalmiş bunlar canım....

Back
X