• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

selam kızlar iyi geceler

valla bugün yoruldum aslında ama makinada çamaşır var az kaldı asayımda öle yatayım diuyorum bekliyorum

bugün akşam eşimle park yatak baktık.benim beğendiğim bir tane vardı fiyatıda uygun gibime geldi 120 dedi peşin.benim beğendiğim tek renk ve biraz daha küçüktü eşimin beğendiği de yeşilli mavili biraz daha büyüktü. ebatını bilemedik sığarmı sığmazmı

eve geldik yatak odasında küçük bir kaç değişiklik yaptık yer açtık beşiğimize yarın gidip alırız diyo ama

ben sinir oldum yaaa öfffff beğenmek ne zor.güzeldi güzel olmasına ama bir türlü karar veremiyorum deli olacammm

selam kızlar iyi geceler

valla bugün yoruldum aslında ama makinada çamaşır var az kaldı asayımda öle yatayım diuyorum bekliyorum

bugün akşam eşimle park yatak baktık.benim beğendiğim bir tane vardı fiyatıda uygun gibime geldi 120 dedi peşin.benim beğendiğim tek renk ve biraz daha küçüktü eşimin beğendiği de yeşilli mavili biraz daha büyüktü. ebatını bilemedik sığarmı sığmazmı

eve geldik yatak odasında küçük bir kaç değişiklik yaptık yer açtık beşiğimize yarın gidip alırız diyo ama

ben sinir oldum yaaa öfffff beğenmek ne zor.güzeldi güzel olmasına ama bir türlü karar veremiyorum deli olacammm

hoşgeldin canım
valla ben bu konuda çok şanslı insanlardanım sanırım gözüme bişeyi bi kestiriyorum sonra başkada hiç bişi aklım aytmıyo ilk baktığımı alıyorum o yüzden ben hep.şimdide bebek şekeri araştırmasındayım:)
ama malesef elim kolum bağlı offf güya burasıda büyükşehir ama malesef istanbul ankara gibi olamaz çok pahalı çok.internetten alışverşide sevmiyorum bi elle tutup bakcam illa napcam bilemedim.

aa bu arada o sosler vardıya senin kapı süsü yaptığın onlardan bi internet sitesinde buldum kış olduğu için konyada bulamadım 4 liraydı ama bi arkadaş yazmış ya havulu handa 10 lira kapı süsleri diye bende annemi aradım sööledim gidip bakcaklar ama bakalım ne zman

gözdecim o 10 liralıklartda çok güzeldii..yapmak ayrı tabi kötüde olsa kendin uğraşıyorsun ama strese girmenede gerek yok

kızlar şu adresteki bebek el ayak izini kuzenimizden istedik amerikadan getirecek nasıl?

Amazon.com: Clay Keepsake & Photo Wall Frame Kit - Black: Baby

canım ben sana yazmıştım aslında ama farketmedin sanırım o seramik hamurundan yapılıyo ve hamurun yapımıda çok kolay tutkal tuz ve nişasta bi dene istersen ben kuzneim doğduğunda yapmıştım 6 yaşında şimdi ve hala sapa sağlam

canım ben sana yazmıştım aslında ama farketmedin sanırım o seramik hamurundan yapılıyo ve hamurun yapımıda çok kolay tutkal tuz ve nişasta bi dene istersen ben kuzneim doğduğunda yapmıştım 6 yaşında şimdi ve hala sapa sağlam

bak bak bakkkk bide bana hamaret diyolar.kız sende az değilmişsin.vay be kendin yaptın demekki.aslına evet olabilir.ama kuzenimiz hediye getirecekti bende bunu görünce hoşuma gitti.

birde braun un kulaktan ateş ölçerini almaya karar verdik sordum epey yere 100 ila 120 lira arası en son çıkan modeli oda amerikada 50 dolarmış onuda ordan istedik

bak bak bakkkk bide bana hamaret diyolar.kız sende az değilmişsin.vay be kendin yaptın demekki.aslına evet olabilir.ama kuzenimiz hediye getirecekti bende bunu görünce hoşuma gitti.

birde braun un kulaktan ateş ölçerini almaya karar verdik sordum epey yere 100 ila 120 lira arası en son çıkan modeli oda amerikada 50 dolarmış onuda ordan istedik

hmm o zaman başka hediyeyse :1:
ehh az buçuk benimde elimden gelir bişler :6:
ayy ateş ölçer diyince benim eşim ilaç mümsessili başka bi arkadaşşına alından ve kulaktan ateş ölçer gelmiş (dr sayısı kadar ama çaktırma)kaptım bende uzman dr um bende dedim ee artık kadın doğum uzmanı olduk:) çok sevindim ona

hmm o zaman başka hediyeyse :1:
ehh az buçuk benimde elimden gelir bişler :6:
ayy ateş ölçer diyince benim eşim ilaç mümsessili başka bi arkadaşşına alından ve kulaktan ateş ölçer gelmiş (dr sayısı kadar ama çaktırma)kaptım bende uzman dr um bende dedim ee artık kadın doğum uzmanı olduk:) çok sevindim ona

ne güzel olmuş valla iyi etmişsin.hangisinden aldın alındanmı kulaktanmı?

ayy bu arada aklımada süper bi fikir geldi şu seramik hamurundan ben kelebekler neyim yapsam boyasam bebek şekri için olmamı

hem alından ölçüyo hem kulaktan uzaktan ölçümde yapıyo 5 mt kadar çocuğu hiç rahatsız etmiycez yani:D

ayy bu arada aklımada süper bi fikir geldi şu seramik hamurundan ben kelebekler neyim yapsam boyasam bebek şekri için olmamı

yaa iki şekilde birden ölçendemi varmıymış yaa ben bilmiyordum bak neler neler çıkmışş

aa iyi fikir valla ne güzel olur değişik değişik modellerde yaparsın kurabiye kalıpları varya onlardan kullanabilirsin mesela.arkasına bide mıknatıs yapıştırdınmı al sana buzdolabı süsü

günaydın annelerrr daha kimse gelmemişmi.

haftanın ilk günü güzel tüm haftanız sağlıklı ve bereketli geçsin inşallah

gece topii ben kapattım sabahta ben açiimm bari:87: buyyruunn buyruunnn:81:

günaydın kızlar nasılsınız nasıl geçti hafta sonunuz? biz çok gezdik ctesi günü işe geldim 10 gibi patronumla doğum iznimi konustum daha hiç konusu bile geçmemişti allhtan bi pürüz cıkarmadılar cok iyi davrandılar bnde cok mutlu oldum tabii iş çıkışı babamız geldi kızımızın eksiklerimizi aldık burun pompası biberon chiconun kauçuk olanından tırnak makası birde emzirme sütyenimide aldım ordan deniz kenarı sahil yaptık oturduk çiğdemimizi çıtlattık evimize gittik ama akşamada yatılı misafiriğe gittik pazar sabahı eşimn iş arkadaşına kahvaltıdaydık kapanışıda akşam babannemizde yemekle son buldu :) şimdide buradayız....

günaydın gülşahcımmm.ohh ne güzel gezmişsin haftasonu.gezmek çok güzel gezerken aanlamıyosun ama eve dçnünce yorgunluğu çıkıyo.ben hala yatağın içindeyim vallla kalkasım yok hiçbiri kahvaltımı hazırlasada getirse diye geçiyo içimden :27: sabah eşime bile kahvaltı hazırlayamadım yazık simite talim edecek yine

günaydın gülşahcımmm.ohh ne güzel gezmişsin haftasonu.gezmek çok güzel gezerken aanlamıyosun ama eve dçnünce yorgunluğu çıkıyo.ben hala yatağın içindeyim vallla kalkasım yok hiçbiri kahvaltımı hazırlasada getirse diye geçiyo içimden :27: sabah eşime bile kahvaltı hazırlayamadım yazık simite talim edecek yine
cnm valla bnde anlamadım değişik bi hafta sonu oldu biz bide eve geldik eşimle bir film izledik sabhta saat 6 da kalkım kahvaltı hazrladım bazen bende üşeniyorum ama yorgun olmadığım zaman zorlanmıyorum hemen kalkıyorum anneme gitiğimde herkes bebeğe bişiler örüor annem çeketii yeleğini bitirmiş paltolon örmeye başlamış halımın elinde bir çeket babannemde süveter benim kızım çok şanslı olucak valla

canlarım cuma günü doktor kontrolümüz oldu 28+4 teyiz 1500 kg olmuş sahra bebek ama doktor bebek ters duruyor dedi sezaryan olacak muhtemelen dedi ki benim doktorum kesinlikle sezeryana karşı napabilirim sizce düzelmesi için birde çok kilo aldım kendini firenlemelisin dedi mümkünmü doymuyorum bile:((((

canlarım cuma günü doktor kontrolümüz oldu 28+4 teyiz 1500 kg olmuş sahra bebek ama doktor bebek ters duruyor dedi sezaryan olacak muhtemelen dedi ki benim doktorum kesinlikle sezeryana karşı napabilirim sizce düzelmesi için birde çok kilo aldım kendini firenlemelisin dedi mümkünmü doymuyorum bile:((((

maşallah canım ben de bu hafta gitcem kontrole ben 7 kg aldım ve karnım kocaman değil :50: tombiş bi kızım olsun istiyorum
en son normal kilosundaydı ama çok merak ediyorum ne kadar die :18:

maşallah canım ben de bu hafta gitcem kontrole ben 7 kg aldım ve karnım kocaman değil :50: tombiş bi kızım olsun istiyorum
en son normal kilosundaydı ama çok merak ediyorum ne kadar die :18:

canım benim inşallah güzel haverler alırsın bebek nasıl döncek bir fikrin varmı

cnm valla bnde anlamadım değişik bi hafta sonu oldu biz bide eve geldik eşimle bir film izledik sabhta saat 6 da kalkım kahvaltı hazrladım bazen bende üşeniyorum ama yorgun olmadığım zaman zorlanmıyorum hemen kalkıyorum anneme gitiğimde herkes bebeğe bişiler örüor annem çeketii yeleğini bitirmiş paltolon örmeye başlamış halımın elinde bir çeket babannemde süveter benim kızım çok şanslı olucak valla

ooo senin kız bu kışı sıcacık ge.ircek desene ne güzel güle güle giysin

canım maşallahh bebişine ne güzel kocaman olmuşşş.benim daha görmeme 1 hafta var çoközledim valla sanki aylar geçmiş gibi.valla dönmesi için bişi yapamazsın diye biliyorum ama onun canı isterse döner.bi konuş ikna etmeye çalış :1: ama daha var zamanın bellide olmaz

Back
X