Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktora gidiş sıklığımız artıcak ya
her gittiğimiz de mi para vericez
yoksa
15 günde 1 kontrol die mi geçicek bilen var mı
doktora gidiş sıklığımız artıcak ya
her gittiğimiz de mi para vericez
yoksa
15 günde 1 kontrol die mi geçicek bilen var mı
site yine gitti allahtan çok uzamadı bu sefer orada azıcık uyumuşum ama çok terlemişim sanırım ıhlamur terletti evde sıcak olunca üstümü değiştirdim bi makina kıyafet çıktı üstümden nerdeyse :))))) ama iyi oldu o teri atmak şimdi ıhlamura saldırdım idrar yolu enfeksiyonuna iiyi geliyor yarına kadar ağrısız sızısız geçirirsem yarın hoppala doktor teyzeye bakalım bu sefer ne diyecek
Geçmiş olsun canım sana da. Ben de o teri bir atsam, atlatacagım ama içten yanıyorum, dıştan tir tir titriyorum...
İçimdeki minik zuzu benim hiç durmuyor iki büklüm oluyorum içimde kıvır kıvır birşeyler yapıyor benim bu kız ama ne yapıyor anlayamıyorum.:78:
ben yine geldim
diş çekimini dr.um istedi zaten ben de korktum erken doğum falan die ama bişiycik olmaz dedi nese korkunun eceli faydası yok haftalardır uykusuzum dişten dolayı kurtulayım gitsin
evridiki geçmiş olsun canım bana da kahve limon ii geliyo uzan dinlen sen bol bol
bugun kapı süsü için malzemelerimi aldım üds den sonra yapım diyorum ama dayanamıcam gibi
ayyy çok güzel şeyler var yaa ben malzeme bulamam die düşündüm ama ooo bunun için özel dükkanlar bile açılmış
İçimdeki minik zuzu benim hiç durmuyor iki büklüm oluyorum içimde kıvır kıvır birşeyler yapıyor benim bu kız ama ne yapıyor anlayamıyorum.:78:
maşallah sevil hanıma bizimki 2 gündür öyle arada bi tepikliyor peek bi sessiz tabi neden olduğu belli ama tedirgin oluyor insan arada oynaşmasa kafayı sıyırcam allahtan arada merakta bırakmıyor![]()
aynen valla kıvır kıvır göbekimde sertlik oluyor ama anlayamıyorum neresi kafası mı poposumu bazı arkadaşlar ayağını topuğunu anlıyoruz dışardan diyorlardı daha sonra ki haftalarda mı analayabilcem acaba yoksa tecrübesizm diyemi anlayamıyorum:26:
bende badysini iç zıbını dış zıbını ayı 1 tane daha zıbın takımı badysi falan battaniye kalın battaniye şapka eldiven bezi heralde tamam değilmi bebek için gerekli olanlar bu kadardır
Ayy canım biz kaç haftadır böyle kıpır kıpırız hiç durmuyoruz.Helede geceleri dün gece saat 3 bizim minik uyandı o uyanıkken bende uyuyamıyorum ki onun hareketlerini takip etmek hoşuma gidiyor ama iş yerinde bir sağa bir sola kıvranmakta zor oluyor karşımda insanlar bakıyor tuhaf tuhaf :))