2011 Şubat Anneleri

ayyy göndermedi diye tekrar cevaplaya basmışım iki tane omlmuş aynı cvptan pardon :)

Son düzenleme:
Kızlar hepinize çok teşekkür edrim. Yatıyorum olmuyor, kalkıyorum olmuyor.Ay yerimde duramıyorum ya resmen kıvranıyorum her tarafım agrıyor. Sanırım zehirli ishale yakalandım :(

Çaglayancım eşim gelirken beyaz-sarı karışık leblebi almış. Mideme iyi geldi bakalım.

Geçmezse diğer arkadaşların önerilerini deneyecegim.

Yasese dün doktora gittim. Ama ilaç vermedi...

doktora gidiş sıklığımız artıcak ya
her gittiğimiz de mi para vericez
yoksa
15 günde 1 kontrol die mi geçicek bilen var mı

site yine gitti allahtan çok uzamadı bu sefer orada azıcık uyumuşum ama çok terlemişim sanırım ıhlamur terletti evde sıcak olunca üstümü değiştirdim bi makina kıyafet çıktı üstümden nerdeyse :))))) ama iyi oldu o teri atmak şimdi ıhlamura saldırdım idrar yolu enfeksiyonuna iiyi geliyor yarına kadar ağrısız sızısız geçirirsem yarın hoppala doktor teyzeye bakalım bu sefer ne diyecek

Geçmiş olsun canım sana da. Ben de o teri bir atsam, atlatacagım ama içten yanıyorum, dıştan tir tir titriyorum...

Bende en son 1 Kasım'da dr görmüştüm şimdi 25 aralıkta ayrıntılı ultrason var uzun zaman oldu artık çatlıcam valla. Ama bişiy yokken de dr'umu arayıp gelmek istiyorum da demek olmuyor. Uff ya meraktan çatlıcam valla. 25 aralığı iple çekiyorum resmen :)) hayırlısıyla... Bu arada bugün dün bazı arkadaşlarda olan sinir olayı bende var. Adeta bütün dünyaya sinirliyim gibi (oğluşum hariç tabi). Sakin olmaya çalışıyorum ama nafile!

ben yine geldim :3:
diş çekimini dr.um istedi zaten ben de korktum erken doğum falan die ama bişiycik olmaz dedi nese korkunun eceli faydası yok haftalardır uykusuzum dişten dolayı kurtulayım gitsin :47:

evridiki geçmiş olsun canım bana da kahve limon ii geliyo uzan dinlen sen bol bol

bugun kapı süsü için malzemelerimi aldım üds den sonra yapım diyorum ama dayanamıcam gibi :9:
ayyy çok güzel şeyler var yaa ben malzeme bulamam die düşündüm ama ooo bunun için özel dükkanlar bile açılmış

İçimdeki minik zuzu benim hiç durmuyor iki büklüm oluyorum içimde kıvır kıvır birşeyler yapıyor benim bu kız ama ne yapıyor anlayamıyorum.:78:

İçimdeki minik zuzu benim hiç durmuyor iki büklüm oluyorum içimde kıvır kıvır birşeyler yapıyor benim bu kız ama ne yapıyor anlayamıyorum.:78:

maşallah sevil hanıma bizimki 2 gündür öyle arada bi tepikliyor peek bi sessiz tabi neden olduğu belli ama tedirgin oluyor insan arada oynaşmasa kafayı sıyırcam allahtan arada merakta bırakmıyor:emir_bebek:

ben yine geldim :3:
diş çekimini dr.um istedi zaten ben de korktum erken doğum falan die ama bişiycik olmaz dedi nese korkunun eceli faydası yok haftalardır uykusuzum dişten dolayı kurtulayım gitsin :47:

evridiki geçmiş olsun canım bana da kahve limon ii geliyo uzan dinlen sen bol bol

bugun kapı süsü için malzemelerimi aldım üds den sonra yapım diyorum ama dayanamıcam gibi :9:
ayyy çok güzel şeyler var yaa ben malzeme bulamam die düşündüm ama ooo bunun için özel dükkanlar bile açılmış

çook sevindim malzeme bulmana ah burayada böle bi dükkan açılsaydın ne güzel olurduu

hellooo kızlar:) dün gittik gördük oğlanı, 2 dakka rahat durmadı sıpa,ölçüm bile yaptırtmadı walla:1: yaw millet kontrolleri sklaştırır bizim dr seyrekleştirio,bundan snra ultrason muayenesine bile gerek yok aslında hatta muayenehaneye gelmeden direk polikliniğe gelebilirsin ddi,15 gnde bi gtmeme gerek yokmuş. gerçi bi dr a daha gidiorum bakalım o ne dicek.. bebeğin iri olma ihtimali var ddi bilmiorum nie,şeker sorunumuz da yoktu ama,kilo çok almışım:S

maşallah işte canım bebeğin hareketliisi makbuldur benim kızda yemek yiyip uzanınca coştu
hadi ben biraz kestireyim gece hiç uyumadım

aynen valla kıvır kıvır göbekimde sertlik oluyor ama anlayamıyorum neresi kafası mı poposumu bazı arkadaşlar ayağını topuğunu anlıyoruz dışardan diyorlardı daha sonra ki haftalarda mı analayabilcem acaba yoksa tecrübesizm diyemi anlayamıyorum:26:

maşallah sevil hanıma bizimki 2 gündür öyle arada bi tepikliyor peek bi sessiz tabi neden olduğu belli ama tedirgin oluyor insan arada oynaşmasa kafayı sıyırcam allahtan arada merakta bırakmıyor:emir_bebek:

Ayy canım biz kaç haftadır böyle kıpır kıpırız hiç durmuyoruz.Helede geceleri dün gece saat 3 bizim minik uyandı o uyanıkken bende uyuyamıyorum ki onun hareketlerini takip etmek hoşuma gidiyor ama iş yerinde bir sağa bir sola kıvranmakta zor oluyor karşımda insanlar bakıyor tuhaf tuhaf :))

aynen valla kıvır kıvır göbekimde sertlik oluyor ama anlayamıyorum neresi kafası mı poposumu bazı arkadaşlar ayağını topuğunu anlıyoruz dışardan diyorlardı daha sonra ki haftalarda mı analayabilcem acaba yoksa tecrübesizm diyemi anlayamıyorum:26:

kafası aşağıdaysa zaten canım kaburlarına değen şey kesinlikle ayaklardır ama bugüne kadar bende hiç elini yada bacağını ellemedim anlıyorum ama elime tutulacak birşey gelmiyor derim kalın ondan olabilir belki benim :))
Ama ilerleyen aylarda git gide dahada büyüyecekleri için daha net anlayabilirsin sende

MKT ah canım yemekten sonra biz dahada bir coşuyoruz sanırım yemek saatlerini bekliyor tam hareket haline geçmek için :))

bende badysini iç zıbını dış zıbını ayı 1 tane daha zıbın takımı badysi falan battaniye kalın battaniye şapka eldiven bezi heralde tamam değilmi bebek için gerekli olanlar bu kadardır

bende ayrıca bi zıbın takımı bıraktım evet bezi yazmayı unutmuşum onuda koydum bide bu uni baby nin ıslak mendilinden koydum benim eşyalarım çok yer tutcak hani olurda sezeryan olursam die iki durumada hazırlıklıyım

Ayy canım biz kaç haftadır böyle kıpır kıpırız hiç durmuyoruz.Helede geceleri dün gece saat 3 bizim minik uyandı o uyanıkken bende uyuyamıyorum ki onun hareketlerini takip etmek hoşuma gidiyor ama iş yerinde bir sağa bir sola kıvranmakta zor oluyor karşımda insanlar bakıyor tuhaf tuhaf :))

biz gçen hafta öyleydik hiç durmuyordu hastane kadının biri dikkatli dikatli beni süzüyor bende bişeymi oldu hayırdır dedim dayanamadım artık rahatsız edici bi durumdu kadın içinde canavarmı büyütüyon bu ya 3tane doğurdum ben böyle görmedim dedi :))) ama oğluma kızamıyorum oynamıyor diye zavallı oğluşum enfeksiyon yüzünden hareketlşeri kısıtlanıyor oda arada debeleniyor ama sonra sus pus oluyor

Back
X