Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar günaydınnnn:92:
kızımı gördüm geldim 2300 olmuş 44 cm çok güzel dudakları vardı el salladı bize yavru kuşum nst ye de girdik sancı felan çıkmadı duruşuda iyiymiş![]()
arkadaşlar hapşırsanız konu açıyorsunuz artık sayenizde kendimizi kaybettik lütfen bizleride düşünüp daha fazxla konu açmayın göbek sarmayıda doğum şeklinizide normal forumda paylaşabilirsiniz buunaaaaaalllllldıııık
hay maşallah canım benim gözün aydın o dudaklarını var ya bebişnin büzdüre büzdüre yerim sancının çıkmamasıda güzel haber canım bakalım bizimde 1 haftamız kaldı ne olacak...kızlar günaydınnnn:92:
kızımı gördüm geldim 2300 olmuş 44 cm çok güzel dudakları vardı el salladı bize yavru kuşum nst ye de girdik sancı felan çıkmadı duruşuda iyiymiş![]()
3 gün ishal, ateş ve kusmanın ardından 1,5 kilo vermişim. 15 kilo almışken, 13,5'a indi.
Şu an 59,5 kiloyum.
valla kızlar bu 2010 annelerinin ikinci serzenişi.şöyle bir baktımda hakkaten haklılar gibi yaniii...birleştirilebilecek bir çok başlık var aslında birbirine benzeyen..topik açma konusunda biraz daha dikkatli olalımm![]()
arkadaşlar hapşırsanız konu açıyorsunuz artık sayenizde kendimizi kaybettik lütfen bizleride düşünüp daha fazxla konu açmayın göbek sarmayıda doğum şeklinizide normal forumda paylaşabilirsiniz buunaaaaaalllllldıııık
neyse kızlar ben kendimi temizliğe vereyim bitsin biran önce zaten akşam çabuk çöküyor
smeyr ne kadar hızlısın ya temizliğini bitirip gelmişsin ohh senden rahatı yok valla
öptümmm
maşallah minişine...kızlar günaydınnnn:92:
bence çok yorma kendini canım..benimde yapmm lazım ama yarın eşimle yapcaz inş..merhabalar,tombiş annelerimiz nasıllar,bugün gözümü bir açtım saat 12,hemen kan hapını aldım,birazdan ufak bişeyler atıştırıp evimi temizlicem,kaç gündür evin hali gözüme çok kötü batıyor,artık okadar zor geliyorki temizlikle falan uğraşmak ama mecburen dip köşe yapıcam artık halimde yok ama napalımmm
sana katılıyorum canım...hava da tammm tembellik havası yaaaa..tam yatıp uyuma havası....:93:
kızlar yaa rüyamda gazoz görmüştümmm bu akşamm.şimdi durduk yere aklıma geliyooo.hatta kokusu geliyo burnumaaaaşerme dedikleri bu galibaaa.napsam alsamda içsemmikiii.yoksa bu gitmicek benim aklımdaaaannnn
çokda acımasız olmamak lazım aslında.zamanında onlarda bizden fenaymış baksanıza açılan topiklere son sayfalara bakarsanız görürsünüz
doğum yapmayan kimler kaldı
kızlar doğum yapmayan kimler var çok az kişi kaldı .sanırım beklemek çok zor yaa
moralim bozuldu
bugün kontrolüm vardı. bebeğim şimdiye kadar hep 1 hafta 10 gün önden giderken gelişimi şimdi normal haftasının bir birbuçuk hafta gerisinde. ...
bebeğim doğmak bilmiyor![]()
arkadaşlar bebeğim 30 ocakta doğması gerekirken 7 şubat oldu hala doğmadı:çok üzgünüm: normal doğum düşündüğüm için sezeryan doğum fikri bile beni...
dogum yapan varmı şubat anneleri
selam arkadaşlar içinizde doğum yapan var mı? bazı...
bebeğimin hareketleri azaldı
Kızlar iki gündür bebeğimin hareketleri oldukça azaldı.Sizde de aynı durum var mı?:uhm::uhm::uhm::uhm:
Konu sahibi zeliha42, 13-02-2008 13:16
13-02-2008 22:56 korkmaya başladım
kızlar dün cilayda ve sayazın doğurduklarını duydum ya erken doğumdan korkmaya başladım. kızmın herşeyini almıştık ama park yatağını kurmamıştık dün...
Konu sahibi tebessum77, 29-01-2008 13:33 3 Sayfa •
13-02-2008 16:30 doğum yaklaştıkça kaygıları artan varmı bebeğim sağlıklımı diye
selam kızlar, 37. haftamdayım ve doğumyaklaştıkça acaba bebeğim sağlıklımı diye kaygılarım artmaya başladı. gebeliğimin başından bu yana hiç sorun...
Konu sahibi sayaz,
08-02-2008 09:39 bebişimin kalp atışları zayıflamış...
merhaba kızlar...dün doktor kontrolümüz vardı, nts ye girdik ve sancı grafiği çekildi. doktor sonuçlara bakar bakmaz nts nin tekrarlanmasını istedi...
Konu sahibi melike güven, 01-02-2008 21:33
preklamsi çıkmaz umarım
bugün kontrolüm vardı. tansiyonum yüksek çıktı ve ödemlerim fazlalaşmış. tuz tamamen yasakladı doktor pazartesi tahlillerim tekrarlanacak NST ye...
Konu sahibi tebessum77, 01-02-2008 20:10
her an doguma girebilirim
selam kizlar ne guzel iki haftam var diye sevinirken iste bu pazar dogum yapacagim hastaneyi gormeye gittim.esimle gitmisken biraz biraz suyum...
Konu sahibi aysima81, 29-01-2008 17:51 3 Sayfa •
04-02-2008 19:37 şubat anneleri yalancı sancılarınız devam ediyormu
selam arkadaşlar yalancı sancılarınız devam ediyormu ben halen yalancı sancı çekiyorum bazen çok agrılarım şiddetli oluyor dogum sancısıdır diye...
Konu sahibi oltu, 01-02-2008 17:54
:
03-02-2008 13:17 yalancı doğum sancılarınız başladı mı????
merhaba şubat anneleri, doğuma 20-25 gün var yani 36+4 haftadayım. yalancı doğum sancılarım başladı sanırım. rüyalarımı bile etkilior. rüyamda doktor...
Konu sahibi melike güven, 14-01-2008 22:39 3 Sayfa •
26-01-2008 22:13 subat anneler doguma kadar gelen agrilari sancilari birbirimize anlatalimda korkmayal
senağlamaya 34 hafta 3 gunluk hamileyim kizlar.bundan once herkezin oldugu gibi iste sismeler gece tuvalete kalkmalar falan vardi.okuyorum normal...
Konu sahibi aysima81, 05-01-2008 23:36 3 Sayfa •
22-01-2008 22:38 hamilelik nasıl gidiyor?
kızlar ben buaralar çok halsizim.mide yanmalarım arttı,ellerim ve ayaklarımda inanılmaz ödem oluştu.10 gün önce giydiğim ayakkabıları şimdi...
Konu sahibi şekercim, 25-12-2007 13:49 4 Sayfa •
Bebişlerimizin Gelişimini Takip Edelim
ARKADAŞLAR HEPİMİZİN HAMİLELİK HAFTALARI BİRBİRİMİZE COK YAKIN BURDAN BEBİŞLERİMİZİN GELİŞİMLERİNİ TAKİP EDELİM BEN EN SON 15+6 İKEN DOKTORA GITTIM...
Konu sahibi talu, 14-09-2007 16:52 27 Sayfa •
18-01-2008 12:17 bugün kontrole gidiyorum raporumuda ayarlayacağım:))
selam kızlar, bugün kontrole gidiyorum öğleden sonra oğluşumu göreceğim. aynı zamanda 32. haftama girdiğim için rapor işimi halledeceğim. rpaor...
Konu sahibi sayaz, 18-12-2007 11:00
07-01-2008 15:33 bebeğinizle konuşuyormusunuz?
kızlar bebeğinizle konuşmaya başladınız mı? bütün doktorlar bebeklerimizle konuşmamız gerektiğini, onların artık tamamiyle bizi duyduklarını ve anne...
Konu sahibi gLLcNN, 17-12-2007 15:11
28-12-2007 12:40 32haftada alınan iş görmezlik raporu hakkında bilgisi olan paylaşsın lütfen..
kızlar 32. haftamıza az kaldı. ve çalışan hamişlerin izinli sayılabilmesi için 32+0da iş görmezlik raporu alması gerekiyormuş. ve araştırdığım...
Konu sahibi gLLcNN, 18-12-2007 15:35 2 Sayfa •
27-12-2007 14:06 dogum sancilarinizi nasil hafifleteceyinizi biliyormusunuz
bakarmısınız bizden beterlermiş![]()
:))) ayy seda nasıl da araştırma yapmışsın.demek insanlar unutuyo kendilerini.şimdi onlar bebek baktığı için bizim nasıl zaman geçirmek için çabaladığımızı bilmiyolar daha doğrusu unutmuşlar sanırım