nazim senin yaptığın sepetmi canım yoksa kapı süsümü nerde bulamadım yükledinmi
canım kapı süsünüde sepetide kendim yaptım yüklemiştim ama nerde bilmiyorum ki bir daha yükleyim canımcım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nazim senin yaptığın sepetmi canım yoksa kapı süsümü nerde bulamadım yükledinmi
dimi amaaaa...ben haksızlar demiyorum haklılar tabiki abartmışda olabilirz tabii ama heyecanımız belli artık son zamanlarımıza geliyoruz korkularımız heyecanlarımız zirvedeee...iki tık fazla yapalım yani nolcakkk.maksat gönüller bir olsun![]()
Bugün beni gitme telaşı aldı bir türlü adapte olamıyorum foruma gidip gidip geliyorum sürekli.
Konu açma konusunda ben açan arkadaşı bir defa söyledim açtığımız konular var ordan paylaş dedim yok dedi.Ondan sonrada açıkçası karışmak istemedim.Her ne kdar bize kızsalarda seda da zaten paylaşmış onların açtığı konuları birazcık daha bizi idare etsinler şurada 2-3 ayımız kaldı taş çatlasın sonra zaten bebek bakımı ile ilgilenirken konu açmayada pek vaktimiz olmaz.
kızlar çok öncede konuşmuştuk bu konuyu ama hatırlamıyorum
narı çok seviyorum ben malum tamda mevsimi..bir iki günde bir yiyordum ama son günlerde hergün yiyorum neredeyse..hamilelikye narın bir zararı olurmu bi bilgisi olan varmıı.?
herkese merhaba..kızlar çok öncede konuşmuştuk bu konuyu ama hatırlamıyorum
narı çok seviyorum ben malum tamda mevsimi..bir iki günde bir yiyordum ama son günlerde hergün yiyorum neredeyse..hamilelikye narın bir zararı olurmu bi bilgisi olan varmıı.?
oooo sen izine çıkınca yoıkmusun yani artıknaptın eve net bağlatmadınmı?eee nasıl olacak ozaman merak ederiz biz seni
Teşekkür ederim kızlar hepinize çok özliycem sizleri ama fazla dayanamam galiba en fazla bir hafta dedim ben ona oda istediğin kadar kullan sınır yok senin için bizde dedi.
Düşünebiliyormsunuz müdürem dedi bana bunları yani izine çıksam bile doğuma kadar gelmeyebilirmişim doğum sonrasınıda düşünme dedi 6-7 ay istersen hiç gelme dedi ama tabi ben onun her sözüne güvenemiyorum bu bir hafta bile bana ilaç gibi gelicek eminim.
Cnm senın adına sevındım. Ama dıkkatlı ol.özel şirketler dogum ıznıne ayrılanlara calısmadan para vermek guçlerınemı gıdıyor nedır pek hoşlanmıyorlar hamılelerden. Benım bır arkadasımada bu sekılde gıt sen ızn vedık bız sana demıslerdı. Herhangi bir izin kagıdı falan da doldurtmamıslardı. Uyanık arkadasımda gıttı ama doktordan rapor alldı. Aradan bir hafta zaman gectı işe habersiz gelmemekten dolayı sozlesmesı fesh edılıyordu kı uyanık arkadasım raporunu cıkardı hıcbırsey yapamadı şirketi. 3 gun işe habersız gıtmemek sonucu ısten atılıyorsunuz ve hıc bır tazmınat hakedemıyorsunuz. Hamılelıkten dolayı ısten cıkmak ıstresenız de tazmınatınızı alabılıyorsunuz. Bilginiz olsun istedim. Sanırım arkadasımın sırketı 4 ay para odemekte, tazmınat ta vermek istemedıklerınden bu yola basvurdular ama ellerınde patladı 
herkese merhaba..
canım bana doktorum yeme demişti, ben hiç yemiyorum canım...
1 hafta izne ayrılıyorum bu süre zarfında eve net bağlatmaya çalışıcam canım eşimi ikna edebilirsem o vınlardan istiyor eve almak sabit telefon bağlantısı olmasın diye bakalım.
Bulduğum bir yerlerden nete girmeye çalışacağım bende sizleri merak edicem ve çok özliycem bir hafta boyunca :78:
Cnm senın adına sevındım. Ama dıkkatlı ol.özel şirketler dogum ıznıne ayrılanlara calısmadan para vermek guçlerınemı gıdıyor nedır pek hoşlanmıyorlar hamılelerden. Benım bır arkadasımada bu sekılde gıt sen ızn vedık bız sana demıslerdı. Herhangi bir izin kagıdı falan da doldurtmamıslardı. Uyanık arkadasımda gıttı ama doktordan rapor alldı. Aradan bir hafta zaman gectı işe habersiz gelmemekten dolayı sozlesmesı fesh edılıyordu kı uyanık arkadasım raporunu cıkardı hıcbırsey yapamadı şirketi. 3 gun işe habersız gıtmemek sonucu ısten atılıyorsunuz ve hıc bır tazmınat hakedemıyorsunuz. Hamılelıkten dolayı ısten cıkmak ıstresenız de tazmınatınızı alabılıyorsunuz. Bilginiz olsun istedim. Sanırım arkadasımın sırketı 4 ay para odemekte, tazmınat ta vermek istemedıklerınden bu yola basvurdular ama ellerınde patladı 
aaa niye peki nedenini söyledimiii...nar çok faydalı aslında kan yapıcı özelliği var.ama çok yenilirse şekeri yükseltebiliyor.senin doktorun neye dayanarak yeme demişti
bende vınn kullanıyorum.çok memnunumm.al al sen mutlaka almerak edersin sen bizi canın falan sıkılır
![]()
çağlayan canım arkadaş çok ama çok haklı.. çok sevindim izne çıkacağına ama sen kendini sağlama al bencede.. arkadaş yazmasaydı ben yazacaktım sana..![]()
tamam canım.Pazartesi günü gidip 1 haftalık rapor alıyorum kendimi ne olur ne olmaz diye garanti altına almak için
Nasılsın bu arada babanız geldimi.Kızçem nasıl![]()
Vınn ttnet'in mi yoksa diğer telefon şirketlerinin kullandıklarından mı.
bencede heleki senin eski kaşara hiç güven olmaz.. kendini sağlama al.. oyuna gelme..
daha iyiyim canım sağol.. kızımda iyi çok şükür.. bugün gece geliyorhasret bitiyor sonunda.. haftaya yine gidecek
ne yapalım bu ay böyle oldu...
![]()
En iyisi siz şimdi böyle söyleyince iyice güvenim azaldı bunlara zaten nasıl izin verdi onuda bilmiyorum ya herkes çok şaşırdı şirkette nası yaaa olduk hepimiz :))
Olsun canım oda sizin çalışıyor bu ay böyle idare edin önümüzdeki ay gene hep beraber olursunuz.![]()
ben turkcellin vınnını kullanıyorum.bağlantı yada hız konusunda bir şikayetimiz olmadı ama ilk zamanlarda fatura konusunda çok sıkıntı oldu.kampanya dahilinde 19 lira ödeyeceğimiz zamanlarda bize 150 200 liralık faturalar yolladılar müşteri hizmetlerini ara onlarla cebelleşş kavga et derdini anlat falan filan sonra özürler kusura bakmayınlar falan faturayı düzelttiler ama ömrümüzü yediler. şimdi öyle bir sıkıntı olmıuyor allahtan
3 gün ishal, ateş ve kusmanın ardından 1,5 kilo vermişim. 15 kilo almışken, 13,5'a indi.
Şu an 59,5 kiloyum.