2011 Şubat Anneleri

canım bende gidip yatıyım biraz oğlum sağ kaburgamı deldi ayaklarıyla uyuyum belki geçer iyi geceler öptüm kendine ve beşine iyi bak

:)))))) sana hoşgeldine geldilermi yasemin,o alt katındaki falan,benim yandaki teyze dediki sana oturmaya gelecem,dedim daha tam yerleşmedim bi yerleşim sonra:)

yok canım gerçi arife gününden bir gün önce taşındım arife günü sabah 9da kayınvalidemin arkadaşı yaşlı bir kadın altımda oturuyo o geldi oturmaya kapıyı açmadım bende sinir oldum :9::9:

yok canım gerçi arife gününden bir gün önce taşındım arife günü sabah 9da kayınvalidemin arkadaşı yaşlı bir kadın altımda oturuyo o geldi oturmaya kapıyı açmadım bende sinir oldum :9::9:

hehehe:) yaşlılar pek bi hevesli gençlerle oturmaya,bide sabahın 9 zunda gelmiş aman ne romantik:) teyzem sabah ezanından beri ayaktadır sabahın 9 u ona öğlen gibi geliyodur:) hayırlı geceler tatlı uykular minik bebişinle

Canım kıyamam sadece ufak bir kaç şey ters olmuş olabilir sen sadece yersiz sıkıntı yapmışsın tabiki bu elinde değil ama üzme kendini bebişini ve eşini. Telafisi olan şeyler bunlar.Biz de bir türlü görüşemedik.Nerdeyse doğum yapıcaz:1::1::1:Ben bu aralar koşturmacadayım 25 aralıkta erkek kardeşim evleniyor oda yalova da oturcak onunla ilgileniyoruz.Düğünden sonra bir gün görüşelim çağlayana da haber verelim yüz yüzüe de bol bol dertleşiriz öpüyoruz kızımla biz kızınla seni :29:
evet sorma o işi kaldı gitti eee 3 hamile oluncabirimizin olmasa birimizin işi çıkıyor haliyle.Yinde ayarlamaya çalışalşım konuşur dertleşiriz tabi iyi olur.Düğün hazırlığı zordur Elacım Allah yardımcınız olsun.Gelin geliyor Yalova mıza demek.Bir ömür mutlu olsunlar inş:)

sağol canım vallahi düşünüyorum raporu ama pazartesi 32.haftam ve son 5 ay çalışabilir raporu götüreceğim sonrada hemen 1 hafta rapor almak olurmuki????
olur Fatmacım olur bağazlarım şişti frantijim azdı der gitmezsin.Zaten öğrenci ve velileri neyin kıymetini biliyorki.4 yılım benim okulumda 3 yıldır bir gün sevk almadım.Bu yıl hamileliğim nedeniyle 2 kez okula gitmedim sene başından beri veli toplantısında rehber öğretmene bunu şikayet etmişler.2 gün matematik dersleri boş geçti diye.Önceki 3 yıl hiç sevk almadığım için hiç tebrik eden olmamıştı ama bak 2 gün gelmiyorsun hemen lafını ediyorlar.Sinir oldum duyduğumda.Bizim diğer hamiş bayanda 1 hafta rapor aldı aralık bitmeden evde dinleneyim dedi hazır 2010 rapor hakkım bitmeden dedi valla çokta iyi yaptı.Bende yine saf saf aman çocukların dersi heba olmasın diye gidip geliyorum işte :2:

manikcim alıntı yapmıştım ama sayfa gitti yazamadım. canım ara ara geliyor böyle sıkıntı işte, normalde takmayacağımız gülüp gececeğimiz şeyleri dert ediyoruz. çok can sıkıcı bir durum ama üzülme yalnız değilsin hepimizde aşağı yukarı aynı canım
çok teşekkür ederim canım cevabın için hepimizin aynı şeyleri yaşadığını tahmin ettiğim için bende size açıyorum içimi çok sağolun iyiki varsınız.

selam kızlar...geçmişe bakacağım ama yazmadan edemedim..
kızım şu an 30.haftayı yeni bitiriyor olmama rağmen 32 haftalık çıktı.
doktor hazırlıkları hızlandır şekerli annelerin kaderi bu epey iri olacak dedi.
1800 g ve 42 cm olmuş
bence çalışabilir raporunu da yazalım boş yere çalışma erken olabilir doğumun dedi.

akşama misafirlerim gelecek ama yazarım yine size
gözün aydın melocum bebişini görmüşsün kilosunu dert etme napalım sonuçta sen şekerin için elinden geleni yapıyorsun gerisi elinde olmayan şeyler.

Günaydın tatlı hamişler.... Bugün erkenciyiz biz kızımla kimsecikler yok topikte.Babamız bugün bizi Bursa'ya götürücek kızımın son cicişlerii alıcaz inş işlerimiz rast giderde son eksiklerimizide alırız.Bir daha büyük alışverişlere çıkabilceğimi sanmıyorum.Hepinize mutlu haftasonları...

günaydın güzel annelerr:)
dün bebeğimizi görmeye giittik..29+4 te oğlum 1523 gr olmuş...büyümüş tosuncuk...

herkezee günaydın ne zamandır vakit bulup giremiyordum pazartesi 12. ve en önemli sınavım var jüri olacak projemin savunmasını yapacağım bu halimle çok fazla zorlamazlar inşallah ağlarım yoksa ömrümde hiç bir sınav için ağlamadım ama bu hamilelik psikolojimi bozdu 17 senedir okuyorum ilk defa geçen bi sınavım kötü geçti diye ağladım :2: vizeleri atlattık inşallah da finaller çok acı 38. 39. haftalarda bütlere zaten yetişemiyorum finallerde geçtim geçtim yoksa okul uzayacak :43: gidip gelirken de artık çok zorlanıyorum bana doğum izni filanda yok öğrenciyiz ya :19: nasıl olacak bilmem bu okul bitmez gibi geliyor bu sene ama hayırlısı

dünde kontrolümüz vardı bebeğim 2200 gr olmuş çok şekerdiiiii eli yüzündeydi burnunu gözlerini gördük sonra cıktık 2 sınava girdim o mutlulukla 2 side iyi geçti çok şükür

belki doğuma kadar giremem yine foruma herkeze hayırlı, kolay, sağlıklı, bolllll acısızzzz :2: doğumlar diliyorum Rabbimden cümlemiziiiii Allahhhh kurtarsınnnnnn:58::1:

ben alırsa eğer kullanıcam önceden asla derdim taki görümcemin kızını görene kadar kadını resmen emzik gibi kullanıyor her an her yerde sömürüyo göğsü hep açık kalıcak istediğinde emicek onu gördükten sonra emziği hastane çantasına attım direk inş alır tabii

hmmm o zaman kullnıyım ben de NUK marka emzikler iyi demişlerdi alıyım bi tane onlardan çantaya atıyım o zaman hemen :}

herkese günaydın bende bugün kendi çapımda erkenciyim :))kahvaltı yapıp arkadaşımı ziyarete gitcem çok merakt ediyorum

herkezee günaydın ne zamandır vakit bulup giremiyordum pazartesi 12. ve en önemli sınavım var jüri olacak projemin savunmasını yapacağım bu halimle çok fazla zorlamazlar inşallah ağlarım yoksa ömrümde hiç bir sınav için ağlamadım ama bu hamilelik psikolojimi bozdu 17 senedir okuyorum ilk defa geçen bi sınavım kötü geçti diye ağladım :2: vizeleri atlattık inşallah da finaller çok acı 38. 39. haftalarda bütlere zaten yetişemiyorum finallerde geçtim geçtim yoksa okul uzayacak :43: gidip gelirken de artık çok zorlanıyorum bana doğum izni filanda yok öğrenciyiz ya :19: nasıl olacak bilmem bu okul bitmez gibi geliyor bu sene ama hayırlısı

dünde kontrolümüz vardı bebeğim 2200 gr olmuş çok şekerdiiiii eli yüzündeydi burnunu gözlerini gördük sonra cıktık 2 sınava girdim o mutlulukla 2 side iyi geçti çok şükür

belki doğuma kadar giremem yine foruma herkeze hayırlı, kolay, sağlıklı, bolllll acısızzzz :2: doğumlar diliyorum Rabbimden cümlemiziiiii Allahhhh kurtarsınnnnnn:58::1:

evet canım epeydir girmemiştin.sana allah kolaylık versin çok zordur eminim öğrenciyken

günaydınlar ve herkese iyi haftasonları :3:
bugun uyku kaçamgı yaptım eşimi nöbete gönderdikten sonra vurdum kafayı yattım
ancak kahvaltı yapıp geldim ayyy zaten özlüyom kocamı bi haftasonları var onda da ya kayınvalidemler yada nöbetler sabote ediyo üfff pazarteside şırnağa gidiyoo :14: iiki kızım var valla :16:

kızlar azönce arkadaşım aradı spinal olmuş çok rahatmış ama sütü gelmemiş.3 kilo doğmuş yavrucuk ayy hazırlanıp çıkcam bende görmeye gitcem şimdi

günaydın ...nasılsınız
2 gün hastanede yattım.iltihap idrar yolları enfeksiyonu doum sancısı yapmış.bebeğimi alacaklarıdı az kalsın.serum iğneyle durdurdular.erken oldugu için almadılar.şimdi çok iyiyim bana bol bol dua edin.şimdi evedeyim şükür iyiyim...dikkat et dediler.32 haftayı doldurmak gerekiyormuş benimki tam dolmadığı için tehlikeliymiş.ama atlattım.sizler nasılsınız bayadır görüşemedim yazamadım

günaydın ...nasılsınız
2 gün hastanede yattım.iltihap idrar yolları enfeksiyonu doum sancısı yapmış.bebeğimi alacaklarıdı az kalsın.serum iğneyle durdurdular.erken oldugu için almadılar.şimdi çok iyiyim bana bol bol dua edin.şimdi evedeyim şükür iyiyim...dikkat et dediler.32 haftayı doldurmak gerekiyormuş benimki tam dolmadığı için tehlikeliymiş.ama atlattım.sizler nasılsınız bayadır görüşemedim yazamadım

sudenur geçmiş olsun 32yi doldurusun vakitlice bebeğini kucağına lırsın inşallah Rabbim yardımcın olsun dikkat et cnm hiç bi iş yapma sakın yorma kendini
buarada kaçıncı haftandasın cnm bide idrar yollarında enfeksiyon olduğunu nasıl anladın bende korkuyorum enfeksiyondan önceden de çok olurdu ondan ama wc de yanma falan hissetmiyorum belirtilerin nelerdi senin

Son düzenleme:
sudenurcum geçmiş olsun canım allah zamanında sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip eder inş. dikkat et kendine

Back
X