2011 Şubat Anneleri

kizlar isim konusunda sanirim Dila da karar kilacagim. Burdaki anketin aynisni kendi ailemede esimin ailesinede sundum. Hepsi Dila dedi birtek esim yanina Naz koyalim diyor. Bakalim nolacak.

sedacim ohh afiyet olsun yarasinnn löp löp yag olsunnn:9::9: tmm tmm geri aldim lafimi:27:

Bu arada bende migdeme dogru depik yiyorum:9: Uykuda bastirdi bir yandan:37:

kizlar isim konusunda sanirim Dila da karar kilacagim. Burdaki anketin aynisni kendi ailemede esimin ailesinede sundum. Hepsi Dila dedi birtek esim yanina Naz koyalim diyor. Bakalim nolacak.

sedacim ohh afiyet olsun yarasinnn löp löp yag olsunnn:9::9: tmm tmm geri aldim lafimi:27:

sürmelicim bence eşinin gönlü olsun dila naz koy canım onunda içinde kalmasın bende isimi eşime koysun istiyorum ama benimde beğendiğim bir ismi:9::9:

dila çok güzel canım yaa ara ara benim de aklıma düşüyor ama sanırım biz FERYAL de karar kılacaz :))

sanırım bebişim kafasını göğüs kafesime yasladı baston yutmuş gibi durmamm gerekio sürekli...
yaa sanırım aşağıda olmasından daha iyi bu hali bazen çok zorluyor yukarı çıkmak istiyor ama başı dönünce zor oluyormuş asıl hamile duruşu o zaman sanırım :))

kızlar 50 den düştüm çok güzelll
ayy ne güzelcanım yaa ben martaan şubata geçtiğim en zon sıra bize gelecek sanırım :))

yok yok dikkat ediyorum öyle şeylere

ya bizim evede bazen sesler geliyoo ama farklı sesler :17: özellikle gecee :34: inan o çok daha rahatsız edici oluyor.hele yeni komşumuz bu konuda biraz atraksiyonlıu galiba.daha önceki komşumuızdan hiiçç öle sesler gelmemişti.bu kadıncağız güzel bişimi yapıyoo boğuşuyomu belli değill.valla hiç bugüne kadar dile getirmemiştim ama uykumuzdan uyanıyoruz resmen.iki tanede liseye falan giden kızları var diyorum bu sesi ben burdan duyup uykumdan uyanıyosam onlar evde nasıl duymuyolar nasıl rahat ediyoo valla pööffff yaniii

bende üst komşumdan şikayetçiyim her akşam mobilyalarının yerini değiştiriyor bide koltukları küt küt diye kafama indiriyor her sabah 9 da elektrik süpürgesini çalıştırıyor bide o yetmiyor süpürgenin torbasını mutfak camından sirkeliyor bide biraz önce gece birde benim duvarıma vurdu neden olduğunu anlamadım çünkü tek başıma çıtım bile çıkmadan evde oturuyorum sinir kadın ama böyle devam ederse gidip konuşucam:47::47:

sürmelicim dila çok güzel canım adıyla yaşasın güzel kızın

gözdecim ayy gün sayıyosun resmen senin sezaryen mıydı günü belli oldu mu?

sürmelicim dila çok güzel canım adıyla yaşasın güzel kızın

gözdecim ayy gün sayıyosun resmen senin sezaryen mıydı günü belli oldu mu?

sezeryan ama daha net bi tarih vermedi doktorumuz malesef artık bu gidişte sıkıştırcam iyice adamı:))

bende üst komşumdan şikayetçiyim her akşam mobilyalarının yerini değiştiriyor bide koltukları küt küt diye kafama indiriyor her sabah 9 da elektrik süpürgesini çalıştırıyor bide o yetmiyor süpürgenin torbasını mutfak camından sirkeliyor bide biraz önce gece birde benim duvarıma vurdu neden olduğunu anlamadım çünkü tek başıma çıtım bile çıkmadan evde oturuyorum sinir kadın ama böyle devam ederse gidip konuşucam:47::47:

ben bu sahnenin aynısını bir yerden biliyorum ama :))üst komşum temizlik hastası sabah önce yatak odasından başlıyor tam biz kahvaltıya geçiyoz o da salona geçiyor alt katta da kabile yaşıyor sanırım :(( üsten gelen sesler normal de altan nasıl bu kadar ses oluyo rbşlmiyorum ...ama kızlar sıkmayın canınızı bebişler intikamımızı alacaklar ..sabahın beşinde ağlayan bebek sesiyle uyanacaklar ...yaşasın kötülük ..........ha ha ha..

ehh yuhh yanii camdan torbamı silkelenir beee.hiçmi bişi demiyosun hadi diğerleri bir yere kadardaaa.

bende akşam hiiçç makina çalıştırmazdım ne bulaşık ne çamaşır eşimde istemezdi kimseyi rahatsız etmeyelim diye.geçenlerde saat 11 de elektrik süpürgesi sesi duyduk hani dedim bişi kırılmıştır dökülmüştür falan ama kısa süreli bişi diildi bütün ev süpürüldü nerdeyse hepte akşam çamaşır makinası sesi duyduktan sonra bende arada çalıştırıyorum

çalışan insanlar oldukları için bazı şeyleri maruz görebilirim.zamanları olmaz hani akşam yaparlar ama herşeyin bir adabı var dimi

Kızlar sizin de uykunuz kaçmış anlaşılan ne olacak böyle halimiz bebişlerde bizden alışırsa böyle doğduklarında yandık :))) :21:

ay canım yaa var öyle kendini bilmez asalaklar,sanki binada bir tek onlar yaşıyormuş birtek onların alanıymış gibi egoistlik yapıp komşuluk hakkını hiçe sayıyorlar,çok değişik insanlar varya,çok rahat tipler var,umursamaz,ben gürültümüde yaparım dilediğimide yaparım ev benim evim kimse karışamaz mantığı,yokyaaa oldu olacak tepemizede s..ç, kimse senin benim gibi düşünceli ve titiz değil emin ol

Kızlar sizin de uykunuz kaçmış anlaşılan ne olacak böyle halimiz bebişlerde bizden alışırsa böyle doğduklarında yandık :))) :21:

yok güzelim biz ne kadar hareketli olursak o kadar iyi çünkü anne ayaktayken ve hareketliyken (yani bulunduğu su dalgalandıkça) mışıl mışıl uyuyoyorlarmış.ben ilk başta çok üzülüyordum okulda hiç hissetmiyorum eve gelip dinlenince hissediyorum diye :))

ben bu sahnenin aynısını bir yerden biliyorum ama :))üst komşum temizlik hastası sabah önce yatak odasından başlıyor tam biz kahvaltıya geçiyoz o da salona geçiyor alt katta da kabile yaşıyor sanırım :(( üsten gelen sesler normal de altan nasıl bu kadar ses oluyo rbşlmiyorum ...ama kızlar sıkmayın canınızı bebişler intikamımızı alacaklar ..sabahın beşinde ağlayan bebek sesiyle uyanacaklar ...yaşasın kötülük ..........ha ha ha..

:9::9::9::9: oohhh olsun onlara onlar bizi uyutmadılar bizimkiler onları uyutmasın azıcık :9::9:

ehh yuhh yanii camdan torbamı silkelenir beee.hiçmi bişi demiyosun hadi diğerleri bir yere kadardaaa.

bende akşam hiiçç makina çalıştırmazdım ne bulaşık ne çamaşır eşimde istemezdi kimseyi rahatsız etmeyelim diye.geçenlerde saat 11 de elektrik süpürgesi sesi duyduk hani dedim bişi kırılmıştır dökülmüştür falan ama kısa süreli bişi diildi bütün ev süpürüldü nerdeyse hepte akşam çamaşır makinası sesi duyduktan sonra bende arada çalıştırıyorum

çalışan insanlar oldukları için bazı şeyleri maruz görebilirim.zamanları olmaz hani akşam yaparlar ama herşeyin bir adabı var dimi

canım daha yeni taşındım ya buraya bişey söylemedim ama bir dahakine affetmiycem :47::47: eşimde hamilesin sinirlenme boşver kapat camı açma diyor ama yaptıkları eşimide çıldırttıyor artık misafirlerim bile bu ne böyle bu kadın napıyor bu evde bu saatte diyorlar bende hergün öyle diyorum herkes git konuş diyor daha önce kayınvalide oturuyodu bu evde o yllarca neler çekmiş ondan hatta kavgalıymışlar acaba ona inat mı yapıyor bana:27:

kızlar ben kaçtım gidip azcık yatakta debelenyim bari belki uykum gelir.yarın hastaneye bebiş ziyaretine gitcez :64: çok heycanlıı hadi öptm hepinizi iyi bakın bebişlrinize

evet canım artık bizim sıpalar bizi uyutmuyorlar inşallah doğduklarında böyle olmazlar yoksa yandık ki ne yandık:9::9:

ay canım yaa var öyle kendini bilmez asalaklar,sanki binada bir tek onlar yaşıyormuş birtek onların alanıymış gibi egoistlik yapıp komşuluk hakkını hiçe sayıyorlar,çok değişik insanlar varya,çok rahat tipler var,umursamaz,ben gürültümüde yaparım dilediğimide yaparım ev benim evim kimse karışamaz mantığı,yokyaaa oldu olacak tepemizede s..ç, kimse senin benim gibi düşünceli ve titiz değil emin ol

evet canım ya çok düşüncesiz insanlar var nerdeyse tepemizede yapıcaklar zaten canım ya nasıl insanlar bunlar anlayamıyorum bence bunlar komşuluk hakkı nedir onuda bilmiyorlar apartmanda oturmasınıda bilmiyorlar sinir oluyorum böyle insanlara:47::47:

kızlar bu kadar fazla kalmakta iyi değil bilgisayar başında gözde haklı yatakta olalım birazda yani kendi adıma :)iyi geceler sizlere .....

anlattığınız insanlar toplu yaşamdan bi haber apartman adabını bilmeyen insanlar ben son kattayım çalıştığım halde ne sabah 10dan önce nede akşam 9dan sonra süpürge,makina çalıştırmıyorum hele pencereden bişi silkmiyorum bile alttaki birinin pencersi açık olur da içeri girer die

neyse kızım inat ediyo uyumamak için ama göz kapaklarım kapanıyo şu dişimden de hayırlısıyla kurtulsaydım mübarek ben yatınca başlıyo ağrımaya :84:

hadi herkese ii geceler mışıl mışıl uyursunuz inş sabah görüşürüz :3:

itiraf ediyorum:52:
daha fazla açlığa dayanamadım ekmek arası peynir zeytin yedim bu vakitteeeeeeeeee:26:

Back
X