2011 Şubat Anneleri

selam kızlarrr ben geldiimm

bu gece 3 de yattım ama sabaha kadar uyudumm uyanmadım hiiçç.sabah 7de tuvalete kalktımm çok dinçtim ayy her gece uyuyabilsem böyle.sanırım yoruldum akşam ondan sızmışım

sabah babamızla kahvaltı yaptık bizdeee..onu yolladık azcık oturdum tvye baktım sonra yatağa girdim müzik dinlerken uyumuşumm.11 de kalktım banyoyu toparladım bugün dolap gelecek inşallah.sonra mutfağımı topladımm bulaşık makinasını boşalttım yemek yedimm geldiiimmmm

nasılsınız bakalımm bugün burası sakinn
gözdecim arkadaşının gözü aydın sağlıkla büyütmek nasip etsin Rabbimm bizdende selam söle

emzikten bahsetmişsiniz.inşallah benim oğlanda alır.bende vericemm.tabi böle 24 saat cak cak emecek şekilde değil ama alıştırcambüyüükkk kolaylıkkk.ben bebedor aldım ama bebekler emzik konusunda çok seçici alırsa ne ala almazsa avent denerim onuda önerdiler.nukta iyiymişş bakalım

sudenur cum çok geçmiş olsun dikkat et kendine.az daha sabrett az kaldıı

merhabalar hepimizde bi uykusuzluktur gidiyor demekki uykusuzluğa alıştım ama dün gece sağ göğsümde bir ağrı bir batma saat 3 e kadar kıvrandım ağla ağla nasıl canım acıdı korktumda ayrıca doktorumuzu aradık geçmeyince ağrı kesici iç dedi sonra uyuyakalmışım göğüs kafesi ağrısıymış bebek baskı yaptığı için oluyormuş 36.haftadan sonra kaybolcakmış zorluklar başladı sona yaklaştıkça allah hepimizin yardımcısı olsun...

bu arada melocum maşallah kızçene kocaman olmuş valla
teşekkür ederim gözdecim
maşallah ELVİN e,pamuk gibi bir kızımız olacak:16:
sağolasın canım
ayaklı yürüyen lpg istasyonu gibi hissediyorum bazen kendimi.yinede dikkat edeyimde komşularım rahatsız olmasın neyseki okadar vahim durumda diilim:37:
ya ölüyorum senin şu tabirlerine ben,nerden buluyosun bu lafları:9:
kizlar isim konusunda sanirim Dila da karar kilacagim. Burdaki anketin aynisni kendi ailemede esimin ailesinede sundum. Hepsi Dila dedi birtek esim yanina Naz koyalim diyor. Bakalim nolacak.

sedacim ohh afiyet olsun yarasinnn löp löp yag olsunnn:9::9: tmm tmm geri aldim lafimi:27:

Bu arada bende migdeme dogru depik yiyorum:9: Uykuda bastirdi bir yandan:37:
8-a sınıfından isimler yazayım sana yemin ederim doğru
beyzanur-beyzanur -beyzanur(3 tane aynı sınıfta)
ayşenur-ayşenu-ayşenur(3 tane aynı sınıfta)
sevdanur
şeydanur
ecenur
nurbanur
bu kılzarın hepsi aynı sınıfta..yani demem şu tek dila çok güzel.arkadaşımın yeni kızı oldu ayşenaz koydu.artık o dönemde yukarıdaki sınıftaki nurlar naz şeklinde yaşanacak o nedenle bence tek DİLA
ben yeşil mercimek çorbası yapmıştım onu ısıttım yiyorum,gaz yapsınki intikamımı alayım:))
o şiddeti sağlayabilecek misin canım :9:
evet sorma o işi kaldı gitti eee 3 hamile oluncabirimizin olmasa birimizin işi çıkıyor haliyle.Yinde ayarlamaya çalışalşım konuşur dertleşiriz tabi iyi olur.Düğün hazırlığı zordur Elacım Allah yardımcınız olsun.Gelin geliyor Yalova mıza demek.Bir ömür mutlu olsunlar inş:)

gözün aydın melocum bebişini görmüşsün kilosunu dert etme napalım sonuçta sen şekerin için elinden geleni yapıyorsun gerisi elinde olmayan şeyler.
sağol canım,ben de çok gerginim geçen okulda arkadaşlarımla tartıştım hiç hoş olmadı ama insanın elinde değil işte,umarım daha iyisindir
Günaydın tatlı hamişler.... Bugün erkenciyiz biz kızımla kimsecikler yok topikte.Babamız bugün bizi Bursa'ya götürücek kızımın son cicişlerii alıcaz inş işlerimiz rast giderde son eksiklerimizide alırız.Bir daha büyük alışverişlere çıkabilceğimi sanmıyorum.Hepinize mutlu haftasonları...
günaydın canım,ne güzel ya hadi bitirin bakalım eksikleri fotolarını da koyun bize
günaydın ...nasılsınız
2 gün hastanede yattım.iltihap idrar yolları enfeksiyonu doum sancısı yapmış.bebeğimi alacaklarıdı az kalsın.serum iğneyle durdurdular.erken oldugu için almadılar.şimdi çok iyiyim bana bol bol dua edin.şimdi evedeyim şükür iyiyim...dikkat et dediler.32 haftayı doldurmak gerekiyormuş benimki tam dolmadığı için tehlikeliymiş.ama atlattım.sizler nasılsınız bayadır görüşemedim yazamadım
canım geçmiş olsun bizlerde numaran yok ama birimize at da ulaşalım san
merhabalar hepimizde bi uykusuzluktur gidiyor demekki uykusuzluğa alıştım ama dün gece sağ göğsümde bir ağrı bir batma saat 3 e kadar kıvrandım ağla ağla nasıl canım acıdı korktumda ayrıca doktorumuzu aradık geçmeyince ağrı kesici iç dedi sonra uyuyakalmışım göğüs kafesi ağrısıymış bebek baskı yaptığı için oluyormuş 36.haftadan sonra kaybolcakmış zorluklar başladı sona yaklaştıkça allah hepimizin yardımcısı olsun...
evet yeşimcim ne yazıkki uykusuzuk ben de de var,en rahat 2.trimester demişlerdi bütün kaynaklarda inanmamıştım
ama ne kadar doğruymuş.2.trimesterde hamile olduğumu unuttuğum çok zaman oluyordu

ayyyy..konuda tek kalmışım nerdesiniz kıslarrr.

kızımın odasındaki dolabı yerleştirdim,yemeklerimi yaptım çamaşırlarım yıkandı
az sonra yürüyüşe çıkacağım hava çok güzel öpüyorum sizi

ohh ne güzell işler bitmiş yürüyüş yapılacak

benimde bir ütüm var yapılacak ama kaç gündür hiiççç alim gitmiyo.valla kaskatı oldu gömlekler.ama hiç içimden gelmiyor.şu banyo dolaplarım gelsede onla oyalansam barii.

camdan baktımda burdada güneş var ama bilemem tabi sabah çok rüzgar vardıı

günaydın ...nasılsınız
2 gün hastanede yattım.iltihap idrar yolları enfeksiyonu doum sancısı yapmış.bebeğimi alacaklarıdı az kalsın.serum iğneyle durdurdular.erken oldugu için almadılar.şimdi çok iyiyim bana bol bol dua edin.şimdi evedeyim şükür iyiyim...dikkat et dediler.32 haftayı doldurmak gerekiyormuş benimki tam dolmadığı için tehlikeliymiş.ama atlattım.sizler nasılsınız bayadır görüşemedim yazamadım

kaderdaşım aynı kaderi paylaşıyoruz 2 hafta önce benimde aynı oldu serum iğne filan ama hala geçmedi iltihap ve erken doğum riskim var benimde dikkat etmekten başka yapacağımız bişey yok bide bol bol dua etmekten ama iltihap vucuda yerleştiğinde istediğin kadar dikkat et sar sarmala kendini yine oluşuyormuş bari şu aralığı bitirsekte sağ sağlim sonra hayırlısı olsun diyip biraZ daha rahatlıyacaz

evet sorma o işi kaldı gitti eee 3 hamile oluncabirimizin olmasa birimizin işi çıkıyor haliyle.Yinde ayarlamaya çalışalşım konuşur dertleşiriz tabi iyi olur.Düğün hazırlığı zordur Elacım Allah yardımcınız olsun.Gelin geliyor Yalova mıza demek.Bir ömür mutlu olsunlar inş:).

Evet canım aynen öyle oldu kısmet artık inşallah görüşürüz bir gün :) Evet bayağa bir zor bir hafta kaldı bir atlatsak hayırlısı ile.Evet size gelin geliyor :) Bu ara da kardeşim fatih ecz sinde birşeye ihtiyacınız olursa giderseniz yardımcı olur.Görüşmek üzere canım.

slm kızlar ben birşey soracağım sizlere bir hafta sonra erkek kardeşim evleniyor ve ben saçlarımı boyqatmak istiyorum dr uma sormadım sizlerin bir bilgisi var mı? ben nette araştırdım sakıncası yok diye biliyorum ....

Merhaba arkadaşlar.

Dün gece çok kötü bir gece geçirdik.

Babamız nöbetçiydi.Oglumla evdeydik. Oglum her zamanki gibi 21.30'da uyudu. 23.00'de bir aglama sesi duydum. Gittim baktım, yatagına oturmuş aglıyor.Ne oldu annecim dedim.Etrafa bakınıyor üstünü başına bakınıyor. Çiş mi var dedim bir şey demiyor. Hadi çişe gidelim diye elimi koluna attım bir ıslaklık geldi elime. Gece lambası yanıyordu etraf loş seçemedim hemen ışıgı yaktım ay bir de ne göreyim. Her taraf ama taraffffffffa kusmuş :( Çocugu mu kaldırıp temizleyeyim etrafımı toparlayayım ne yapacagımı şaşırdım. Eşim de yok. Neyse önce üstünü degiştirdim bizim odaya götürüp yatırdım. sonra da etrafı temizledim. Yorganı vs. her şeyi gecenin 12'sinde makinaya attım. Bir de asmak için bekledim. Sabaha kadar da yanımda yattı ama kabus gibi bir geceydi. :( Yattıgımda saat 3.30'du.

koltukta uyuyakalmışımmm..ayyhh mayışmışımm..iyi oldu ama ara ara bu uykular iyi geliyo

slm kızlar ben birşey soracağım sizlere bir hafta sonra erkek kardeşim evleniyor ve ben saçlarımı boyqatmak istiyorum dr uma sormadım sizlerin bir bilgisi var mı? ben nette araştırdım sakıncası yok diye biliyorum ....

hayırlı olsun Allah mesud etsin kardeşini inşallah.bende bilmiyorumki aslında bende istiyorum boyatmak ama cesaret edemiyorum.kestirmekle yetinicem sanırım sadece.ama boyatan arkadaşlar vardı.bitkisel boyalar var.

Merhaba arkadaşlar.

Babamız nöbetçiydi.Oglumla evdeydik. Oglum her zamanki gibi 21.30'da uyudu. 23.00'de bir aglama sesi duydum. Gittim baktım, yatagına oturmuş aglıyor.Ne oldu annecim dedim.Etrafa bakınıyor üstünü başına bakınıyor. Çiş mi var dedim bir şey demiyor. Hadi çişe gidelim diye elimi koluna attım bir ıslaklık geldi elime. Gece lambası yanıyordu etraf loş seçemedim hemen ışıgı yaktım ay bir de ne göreyim. Her taraf ama taraffffffffa kusmuş :( Çocugu mu kaldırıp temizleyeyim etrafımı toparlayayım ne yapacagımı şaşırdım. Eşim de yok. Neyse önce üstünü degiştirdim bizim odaya götürüp yatırdım. sonra da etrafı temizledim. Yorganı vs. her şeyi gecenin 12'sinde makinaya attım. Bir de asmak için bekledim. Sabaha kadar da yanımda yattı ama kabus gibi bir geceydi. :( Yattıgımda saat 3.30'du.

canımm yaaa geçmiş olsunn.kıyamamm niye kustukiii.hasta falanmı acaba?yazık oda korkmuştur.

Merhaba arkadaşlar.

Ah canım kıyamam ya.Korkmuştur tabiki oda midesini mi üşüttüki Annesi geçmiş olsun canım...

Sagolun arkadaşlar. Hasta da degildi ama midesini üşüttü demekki.

1 gün önce trafik eğitimine gitmişlerdi. Açık alanda akülü araba sürmüşler. Sanırım o zaman üşüttü. Bugün iyi ama Allah'a şükür.

Sürmeli kızının yeni adı hayırlı olsun. Biz Yazel'e çok alışmıştık ama :)

Sudenur geçmiş olsun. Dikkat et kendine.

Kızlar yemegim yok akşama ne yapsam bana bir fikir verin :)

slm kızlar ben geldim.bebişi görmeye gittim maşallah çok tatlı isimsiz bi oğlan:)nasıl saçlı maçlı baya delikanlı:)arkadaşımın hala sütü gelmemiş.gece açlıktan ortalığı yıkmış çocukcağız.gittiğimde uyuyodu mışıl mışıl hatta senin kıza kur yapıyo bu kadar uslu diildi gece dediler:)

Gözdecim arkadaşının gözü aydınn darısı bize inşallahh.
Sudenurcum çok geçmiş olsunn.

selam kızlarrr ben geldiimm

bu gece 3 de yattım ama sabaha kadar uyudumm uyanmadım hiiçç.sabah 7de tuvalete kalktımm çok dinçtim ayy her gece uyuyabilsem böyle.sanırım yoruldum akşam ondan sızmışım

sabah babamızla kahvaltı yaptık bizdeee..onu yolladık azcık oturdum tvye baktım sonra yatağa girdim müzik dinlerken uyumuşumm.11 de kalktım banyoyu toparladım bugün dolap gelecek inşallah.sonra mutfağımı topladımm bulaşık makinasını boşalttım yemek yedimm geldiiimmmm

nasılsınız bakalımm bugün burası sakinn
gözdecim arkadaşının gözü aydın sağlıkla büyütmek nasip etsin Rabbimm bizdende selam söle

emzikten bahsetmişsiniz.inşallah benim oğlanda alır.bende vericemm.tabi böle 24 saat cak cak emecek şekilde değil ama alıştırcambüyüükkk kolaylıkkk.ben bebedor aldım ama bebekler emzik konusunda çok seçici alırsa ne ala almazsa avent denerim onuda önerdiler.nukta iyiymişş bakalım

sudenur cum çok geçmiş olsun dikkat et kendine.az daha sabrett az kaldıı
saolun kızlar darısı bilzerin başına onu görünce heycan bastı bana aramızda 6 hafta vardı tam

canım benim drum ilk hamile kaldığımda saç boyatmak yok demişti neticede kimyasal

Merhaba arkadaşlar.

ayy geçmiş olsun canım üşütmüşmü yavrucak

slm kızlar ben geldim.bebişi görmeye gittim maşallah çok tatlı isimsiz bi oğlan:)nasıl saçlı maçlı baya delikanlı:)arkadaşımın hala sütü gelmemiş.gece açlıktan ortalığı yıkmış çocukcağız.gittiğimde uyuyodu mışıl mışıl hatta senin kıza kur yapıyo bu kadar uslu diildi gece dediler:)

ayy geçmiş olsun canım üşütmüşmü yavrucak

Sagol canım.

Arkadaşının da bebegi hayırlı olsun. Sen böyle yazınca aklıma geldi. Benim oglumda ilk gece sabaha kadar ortalıgı yıkmıştı. :) Süt gelmediğinden degildi. Kakasını yapamamıştı. Hatta kayınvalidem poposu tıkalı olabilir diye gecenin bir yarısı çocuk doktorunu çagırmıştı hastaneye :) Sabaha karşı yapmıştı ve bütün gün uyumuştu. :)

kızlar azönce arkadaşım aradı spinal olmuş çok rahatmış ama sütü gelmemiş.3 kilo doğmuş yavrucuk ayy hazırlanıp çıkcam bende görmeye gitcem şimdi

gözdecim arkadaşının gözü aydın allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza

günaydın ...nasılsınız
2 gün hastanede yattım.iltihap idrar yolları enfeksiyonu doum sancısı yapmış.bebeğimi alacaklarıdı az kalsın.serum iğneyle durdurdular.erken oldugu için almadılar.şimdi çok iyiyim bana bol bol dua edin.şimdi evedeyim şükür iyiyim...dikkat et dediler.32 haftayı doldurmak gerekiyormuş benimki tam
dolmadığı için tehlikeliymiş.ama atlattım.sizler nasılsınız bayadır görüşemedim yazamadım

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendinede bebişinede

Merhaba arkadaşlar.

ayyyy yavrum kıyamam çok geçmiş olsun canım neyseki bugün daha iyiymiş

sürmeli cim valla yazel e ne kadar alışmışız meğer.Dila Naz a da alışırız ama çok güzel dila ismide.Hayırlı olsun ismi.

seminerden geldim çok halsizim canım bişey yapmak istemiyor
eşimde ehliyet sınavında göreevliydi adam erkek olduğu halde geldi kahvaltı etti çok yorgunum dedi vurdu kafayı yattı ya
bu kadar düşüncesiz olunurmu
bu kadın karnı burnunda 4 haftadır hem haftasonu çalışıyor hem haftaiçi der acır biraz
neymiş efendim bende yapmayacakmışım yarın kadın tutacakmışım
sanki para çok bu ay durumumuz çok kötü şimdiden bankadan gelecek aydan 100 tl çektik kredi kartları almış başını gidiyor temizlikçiye para verecek zamanmı
sadece süpürülecek diğeri viledalayacak
anlayışsız ya sinirden ellerim titriyor bir sürü iş var ağlayasım var yaaaa:58::5:

bende üst komşumdan şikayetçiyim her akşam mobilyalarının yerini değiştiriyor bide koltukları küt küt diye kafama indiriyor her sabah 9 da elektrik süpürgesini çalıştırıyor bide o yetmiyor süpürgenin torbasını mutfak camından sirkeliyor bide biraz önce gece birde benim duvarıma vurdu neden olduğunu anlamadım çünkü tek başıma çıtım bile çıkmadan evde oturuyorum sinir kadın ama böyle devam ederse gidip konuşucam:47::47:

offfff aynı durum bizdede var üst komşum tam anlamıyla temzilik manyağı
hasta adam ya
sabah 8 gece 10 demez süpürge açar bıktık artık lanet ettik 1.5 yılda
cam siler toz alır evi süpürmeden işe gitmiyor gıcık şey
kaç kez uyardım hasta işte 1hafta dayanıyor yine yapıyor
bugün öğlen 1 gibi karısı aldı çocukları gitti adam başladı temizliğe
kafayı yemiş ya sonuna kadar müzik açtım bende sırf süpürge sesini duymayayım diye
artık o sese karşı okadar hassaslaştımki uykudan bile uyanıyoruz bazen
kılıbık herif nolcak

olur Fatmacım olur bağazlarım şişti frantijim azdı der gitmezsin.Zaten öğrenci ve velileri neyin kıymetini biliyorki.4 yılım benim okulumda 3 yıldır bir gün sevk almadım.Bu yıl hamileliğim nedeniyle 2 kez okula gitmedim sene başından beri veli toplantısında rehber öğretmene bunu şikayet etmişler.2 gün matematik dersleri boş geçti diye.Önceki 3 yıl hiç sevk almadığım için hiç tebrik eden olmamıştı ama bak 2 gün gelmiyorsun hemen lafını ediyorlar.Sinir oldum duyduğumda.Bizim diğer hamiş bayanda 1 hafta rapor aldı aralık bitmeden evde dinleneyim dedi hazır 2010 rapor hakkım bitmeden dedi valla çokta iyi yaptı.Bende yine saf saf aman çocukların dersi heba olmasın diye gidip geliyorum işte :2:

hiçbir zaman kıymet bilmezler zaten
aynen bende hiç sevk almam normalde bu sene 1-2 kez aldım müdür bi tafra bi tafra
zaten öğrencilerin canına minnet sen hasta hasta ders boş geçmesin diye derse girersin hocam evinize gidip yatsanıza niye geliyorsunuz der
bende senin gibiyim vicdan meselesi ama aralık bitmeden 1 hafta rapor alacağım bende karar verdim şuan

günaydın ...nasılsınız

sudenurcum geçmiş olsun canım

Merhaba arkadaşlar.

geçmiş olsun canım
biz bu durumu yılda 3-4 kez yaşadığımız için çok alışık geldi bana artık hiç panik yapmıyorum ama onu temizlemesi öldürüyor beni kendi çocuğumun kusmupğuı bile olsa öğüre öğüre temizliyorum eşim varsa o yapıyor zaten
midesi üşümüştür onun
bununla geçmiş olsun bol ılık limonlu şehriye çorbası içir annesi ona

bu arada karnım felaket derecede kurumuş pul pul dökülüyor derileri
ilk kızımda hiç böyle şeyler yaşamamıştım çatlayacakmı ne?

Back
X