seminerden geldim çok halsizim canım bişey yapmak istemiyor
eşimde ehliyet sınavında göreevliydi adam erkek olduğu halde geldi kahvaltı etti çok yorgunum dedi vurdu kafayı yattı ya
bu kadar düşüncesiz olunurmu
bu kadın karnı burnunda 4 haftadır hem haftasonu çalışıyor hem haftaiçi der acır biraz
neymiş efendim bende yapmayacakmışım yarın kadın tutacakmışım
sanki para çok bu ay durumumuz çok kötü şimdiden bankadan gelecek aydan 100 tl çektik kredi kartları almış başını gidiyor temizlikçiye para verecek zamanmı
sadece süpürülecek diğeri viledalayacak
anlayışsız ya sinirden ellerim titriyor bir sürü iş var ağlayasım var yaaaa

bende üst komşumdan şikayetçiyim her akşam mobilyalarının yerini değiştiriyor bide koltukları küt küt diye kafama indiriyor her sabah 9 da elektrik süpürgesini çalıştırıyor bide o yetmiyor süpürgenin torbasını mutfak camından sirkeliyor bide biraz önce gece birde benim duvarıma vurdu neden olduğunu anlamadım çünkü tek başıma çıtım bile çıkmadan evde oturuyorum sinir kadın ama böyle devam ederse gidip konuşucam

offfff aynı durum bizdede var üst komşum tam anlamıyla temzilik manyağı
hasta adam ya
sabah 8 gece 10 demez süpürge açar bıktık artık lanet ettik 1.5 yılda
cam siler toz alır evi süpürmeden işe gitmiyor gıcık şey
kaç kez uyardım hasta işte 1hafta dayanıyor yine yapıyor
bugün öğlen 1 gibi karısı aldı çocukları gitti adam başladı temizliğe
kafayı yemiş ya sonuna kadar müzik açtım bende sırf süpürge sesini duymayayım diye
artık o sese karşı okadar hassaslaştımki uykudan bile uyanıyoruz bazen
kılıbık herif nolcak
olur Fatmacım olur bağazlarım şişti frantijim azdı der gitmezsin.Zaten öğrenci ve velileri neyin kıymetini biliyorki.4 yılım benim okulumda 3 yıldır bir gün sevk almadım.Bu yıl hamileliğim nedeniyle 2 kez okula gitmedim sene başından beri veli toplantısında rehber öğretmene bunu şikayet etmişler.2 gün matematik dersleri boş geçti diye.Önceki 3 yıl hiç sevk almadığım için hiç tebrik eden olmamıştı ama bak 2 gün gelmiyorsun hemen lafını ediyorlar.Sinir oldum duyduğumda.Bizim diğer hamiş bayanda 1 hafta rapor aldı aralık bitmeden evde dinleneyim dedi hazır 2010 rapor hakkım bitmeden dedi valla çokta iyi yaptı.Bende yine saf saf aman çocukların dersi heba olmasın diye gidip geliyorum işte :2:
hiçbir zaman kıymet bilmezler zaten
aynen bende hiç sevk almam normalde bu sene 1-2 kez aldım müdür bi tafra bi tafra
zaten öğrencilerin canına minnet sen hasta hasta ders boş geçmesin diye derse girersin hocam evinize gidip yatsanıza niye geliyorsunuz der
bende senin gibiyim vicdan meselesi ama aralık bitmeden 1 hafta rapor alacağım bende karar verdim şuan
günaydın ...nasılsınız
2 gün hastanede yattım.iltihap idrar yolları enfeksiyonu doum sancısı yapmış.bebeğimi alacaklarıdı az kalsın.serum iğneyle durdurdular.erken oldugu için almadılar.şimdi çok iyiyim bana bol bol dua edin.şimdi evedeyim şükür iyiyim...dikkat et dediler.32 haftayı doldurmak gerekiyormuş benimki tam dolmadığı için tehlikeliymiş.ama atlattım.sizler nasılsınız bayadır görüşemedim yazamadım
sudenurcum geçmiş olsun canım
Merhaba arkadaşlar.
Dün gece çok kötü bir gece geçirdik.
Babamız nöbetçiydi.Oglumla evdeydik. Oglum her zamanki gibi 21.30'da uyudu. 23.00'de bir aglama sesi duydum. Gittim baktım, yatagına oturmuş aglıyor.Ne oldu annecim dedim.Etrafa bakınıyor üstünü başına bakınıyor. Çiş mi var dedim bir şey demiyor. Hadi çişe gidelim diye elimi koluna attım bir ıslaklık geldi elime. Gece lambası yanıyordu etraf loş seçemedim hemen ışıgı yaktım ay bir de ne göreyim. Her taraf ama taraffffffffa kusmuş
Çocugu mu kaldırıp temizleyeyim etrafımı toparlayayım ne yapacagımı şaşırdım. Eşim de yok. Neyse önce üstünü degiştirdim bizim odaya götürüp yatırdım. sonra da etrafı temizledim. Yorganı vs. her şeyi gecenin 12'sinde makinaya attım. Bir de asmak için bekledim. Sabaha kadar da yanımda yattı ama kabus gibi bir geceydi.
Yattıgımda saat 3.30'du.
geçmiş olsun canım
biz bu durumu yılda 3-4 kez yaşadığımız için çok alışık geldi bana artık hiç panik yapmıyorum ama onu temizlemesi öldürüyor beni kendi çocuğumun kusmupğuı bile olsa öğüre öğüre temizliyorum eşim varsa o yapıyor zaten
midesi üşümüştür onun
bununla geçmiş olsun bol ılık limonlu şehriye çorbası içir annesi ona