- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
seda fotoğrafı bana mail atar mısın öldüm meraktan
yollamıştım ama sen gördün nihayett.ne güzel dimii yaaaaaa...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
edit.... mesajı fazladan göndermişim
Kızlaaaaaaaaaaaar :))) Miniğim nasıll _?? Süt yetiştiremiyorumm mamaya başladıkk :)
Kızlaaaaaaaaaaaar :))) Miniğim nasıll _?? Süt yetiştiremiyorumm mamaya başladıkk :)
selam kızlar..ben buraya rahatlıkla resim ekleyemiyorum..face de bir grup kurdum..şubat 2011 anneleri diye..bebişlerimizin resimlerini ve cicişlerini oradan rahatlıkla ekleyebiliriz diye düşündüm..
girmek isteyenler için adres:
Giriş Yap | Facebook
geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebişine...günaydın ...nasılsınız
2 gün hastanede yattım.iltihap idrar yolları enfeksiyonu doum sancısı yapmış.bebeğimi alacaklarıdı az kalsın.serum iğneyle durdurdular.erken oldugu için almadılar.şimdi çok iyiyim bana bol bol dua edin.şimdi evedeyim şükür iyiyim...dikkat et dediler.32 haftayı doldurmak gerekiyormuş benimki tam dolmadığı için tehlikeliymiş.ama atlattım.sizler nasılsınız bayadır görüşemedim yazamadım
geçmiş olsun canım minik oğluşuna...Merhaba arkadaşlar.
Dün gece çok kötü bir gece geçirdik.
Babamız nöbetçiydi.Oglumla evdeydik. Oglum her zamanki gibi 21.30'da uyudu. 23.00'de bir aglama sesi duydum. Gittim baktım, yatagına oturmuş aglıyor.Ne oldu annecim dedim.Etrafa bakınıyor üstünü başına bakınıyor. Çiş mi var dedim bir şey demiyor. Hadi çişe gidelim diye elimi koluna attım bir ıslaklık geldi elime. Gece lambası yanıyordu etraf loş seçemedim hemen ışıgı yaktım ay bir de ne göreyim. Her taraf ama taraffffffffa kusmuşÇocugu mu kaldırıp temizleyeyim etrafımı toparlayayım ne yapacagımı şaşırdım. Eşim de yok. Neyse önce üstünü degiştirdim bizim odaya götürüp yatırdım. sonra da etrafı temizledim. Yorganı vs. her şeyi gecenin 12'sinde makinaya attım. Bir de asmak için bekledim. Sabaha kadar da yanımda yattı ama kabus gibi bir geceydi.
Yattıgımda saat 3.30'du.
Busemin yansıttığı enerjiden iyi olduğunu anlıyoruz sezeryan oldu iyi görünüyor gibi,aslında ona sorulacak okadar çok soru varki,inşallah daha iyi olup geldiği zaman anlatır herşeyi bize uzun uzun
selam kızlar..ben buraya rahatlıkla resim ekleyemiyorum..face de bir grup kurdum..şubat 2011 anneleri diye..bebişlerimizin resimlerini ve cicişlerini oradan rahatlıkla ekleyebiliriz diye düşündüm..
girmek isteyenler için adres:
Giriş Yap | Facebook
canım bizim zaten face grubumuz var sen katılabilirsin istersen