2011 Şubat Anneleri

Gülcan sıkma canını. Şubatta tekrar özür durumu yaparlar inşallah...

yok cnm yaa şubatta tekrar atama yapmıycaklarmış galiba,nimet hanım açıklama yaptı bu yıl tek atama olacakmış sanırım,moral sıfır yaa:((( bebişimi bile düşünemiyorum kaç gündür bunu düşünmekten...

kızlar nasılsınız?biz malum tv karşısındayız halaa.......ya kzılar bu sabah yüzümde bişi çıkmışş temre gibi uçuk gibi çok kaşınıyo ve yanıyo neden oldu ki acebaaa?

Cnm geçer inş. bilemiyorum...
burcucun maşallahh,kilosu çok iyiymiş:nazar: kağan cığada yarın az acılı bir gün diliyorum,oyy kıyamam o pamuk tene nasıl iğne yapacaklar:50:

Cnm sağolasın, demin baktımda kağanın biraz ateşi var gibiydi ölçtüm 37.5 çıktı, yarınki aşı olayı yatıcak galiba ya inş. ateşlenmez öf nerden çıktı bu şimdiiiii ya

çok korkutucu değilse anlat canım ya, benim en korktuğum şeylerden biri o, nasıl yapıldığını hiç bilmiyorum ama korkuyorum gene de.

canım yazık olmuş, ama inş. sen çalışmaya başlayana kadar tekrar atama falan olur malum seçim senesi. oy arttırmak için yapılabilir.
meslektaşın olarak seni çok iyi anlıyorum, sıkma canını doğum ve sonrasında izinlerin de var, bir şekilde dönemi kapatabilirsin umarım.

cnm hesaplıyorum hesaplıyorum,dönemi kapatamıyorum yaa,mecburen gidicem diyarbakıra...zaten rapor hakkımız da sınırlı 30 günü geçerse sözleşmeyi feshediyolar...ücretsiz izin de alamam kredi borcu ödüyoruz..karmakarışığım yaa,çok kötüyüm...

ii akşamlar canım bende sana bakınıyodum sormak için yaa benim yengemin de yapılmadı dava açtılar bakalım nolcak şemdinliye gitcek 1.5 yaşındaki oğlunu bırakıp çoook saçma yaa bizimde moral 0

cnm biliodum olmayacağını malesef,biz de dava açıcaz,başka çaresi yok...

Kızlar kağanın ateşi çıktı yine ya off çok moralim bozuldu... dişten olabilir çünkü dr bugün kontrole diye götürdüğümde her yerini kontrol etti, belkide grip olacak... off yeni düzeldi zaten yaa..:43:

slm kızlar ben geldim.bol bol sinir oldum ali efendiye yine.yarın görüş günümüz bizim :66: bakalım ne kadar oldu küçük hanım :)

selam kizlar bugun tulumu degistirdim 62-68 olanindan bi tane kalmisti onuda ben aldim..

kizlar sormayin bugun basima neler geldi..

tulumu degistirdikten sonra kardeslerim ve yengemle beraber çarsiya gittik..

kardeslerime ayakkabi alacaktim.

çarsida arabayi park edcegim yere dogru giderken yolda önümdeki tir virajdan dönmek isteyince park halindeki arabaya çarpti arabayida beraberinde goturuyo.. tirin arkasi arabaya takildi:27:

bende arkasindayim kornoya bastim anlasin diye neyse indi bakti yardim geldi tabi ben arkada kaldim çarsida kapanmak üzere bi sinir oldumm geri geride gidemiyorum tek yönlü yol oldugu içim arkamda araba dolu..:19:

neyse bi yarim saat bekledik.. sonra tir önümden çekildi bende park ettim arabami

sonra alacele kardeslerime ayakkabi almak icin bi magazaya girdik ayakkabilari aldik

geri arabaya gittik.. arabayi calistiracagim çalismiyo hay allahim ya rabbim. 3 kere denedim çalismadi 4.de çalisti.

ordan markete ugradik soguk icecek almak icin.. icecegi aldim arabaya bindim bu sefer araba gene calismadi:47: aksilik bu ya idrara SIKISTIM kassiklarima resmen agrilar girdi:14:

neyseki babamla abim i$ten gelmi$ti bende aradim neyseki babam geldide biraz ugrastiktan sonra calistirdi ama zar zor eve kadar getirdi bende diger arabayi getirdimm.

anliyacaginiz karda ki$ta rezil olduk valla çok stresli bir gün geçirdim ben bugun:14:

arabasiz kaldik yarinda yengemin randevusu var artik komsudan rica edecem goturmesi icin.
sürmelicim geçmiş olsun canım herşey üst üste gelmiş

Kızlar iyi akşamlar, Dr a gittim bebeklerimi dr a gösterdim, minik olanın maşallahı var, 2300 olmuş suyu fazla olduğu için hareketi fazla dedi, bebeğin kafası ve elleri aşağıda garip bir pozisyonda biraz sıkışık olduğu için ağrım fazla olması normalmiş, ama bebeğe zararı yok pozisyonun dedi,
Büyük olanın dr u ise kahvaltısını yarıya indirmemi söyledi, kahvaltıda tam doyuyor ise akşama kadar yemek istemez kahvaltısını azaltalım bi dedi, yarında aşıya götürücem paşamı, bol ağlamalı bi gün olacağa benziyor
Dün gece resmen uyuyamadım, sabahta erken kalktığım için uykumu alamadım, teyzemlerden dönünce koltukta sızıp kalmışım, bir ara kağan üstüme tırmanıyodu , saçıma cici fln yapıyodu uykum arasında :))
Neyse sevgili evlatçım ben sallamadan uyumadı, illa bn sallıcakmışım,ağrım oluyo zaten kasıklarda baya zorlandım sallarken,
Şimdi uyuyor mışıl mışıl:nazar:

canım maşallh ne güzel büyümüş oğluşun.kağancığımıada geçmiş olsun şimdiden yarın acısı az olur inş

ii akşamlar arkadaşlar umarım herkes iidir...geçmişi okuyamadım,moralim çok bozuk yaa,eş durumu atamam yine olmadı ve ben yine kmlerce uzakta diyarbakırda kaldım,eşimden evimden ayrı:(((( doğum ,iznim bitince bi kaç aylık çocukla nasıl gidicem ben diyarbakıra yine yaa...ev yok bark yok,allahım sen bizi bu hallere düşürenleri görr nolur:43:
ahh canım çok üzüldüm adına.nedir bu öğretmenlerin çilesi kimisi atanmayı bekler(ben gibi) kimisi tayin bekler allah kolaylık versin

kızlar ben çıkıyorum sabah diş+kontrolüm var eşimde yok metro otobus felan 7 de çıkcam 6 gibi de kalkmam lazım ii haberlerimizi ve kızımın selamını veririm hemen gelince inş
ii geceler güzel anneler :3:
kolay gelsin canım sana hem diş için hem de yollar için

ayy canim yaa kucuk cocuklarda atesi dusurmek cok zor oluyo kardeslerimden biliyorum
géçende biz ugrasmistik Allah yardimcin olsun ins. duser kuzucugun atesi

gozdecim sorma valla perisan olduk :)) bu arada yarin kizini gormeye gidiyormussun hadi guzel haberlerle gel insallah.. bende persembe gunu gorecegim :16:

kizlar biz yatiyoruz çok yorgunumm
iyi geceler yarin gorusmek uzere:49:

Cnm geçer inş. bilemiyorum...

Cnm sağolasın, demin baktımda kağanın biraz ateşi var gibiydi ölçtüm 37.5 çıktı, yarınki aşı olayı yatıcak galiba ya inş. ateşlenmez öf nerden çıktı bu şimdiiiii ya
geçmiş olsun canım...
cnm hesaplıyorum hesaplıyorum,dönemi kapatamıyorum yaa,mecburen gidicem diyarbakıra...zaten rapor hakkımız da sınırlı 30 günü geçerse sözleşmeyi feshediyolar...ücretsiz izin de alamam kredi borcu ödüyoruz..karmakarışığım yaa,çok kötüyüm...
çok üzüldüm canım ya gerçekten çok sinir bi durum...bende türkçe öğretmeniyim önceden özel okulda çalışmıştım şimdi cesaret edemiyoruz meb e sırf bu ayrı kalma korkusundan....
Kızlar kağanın ateşi çıktı yine ya off çok moralim bozuldu... dişten olabilir çünkü dr bugün kontrole diye götürdüğümde her yerini kontrol etti, belkide grip olacak... off yeni düzeldi zaten yaa..:43:
canım bozma moralini sakin olmaya çalış sadece ateş mi yoksa başka sıkıntılarıda var mı?olmazsa bi hastaneye falan gitseniz...
slm kızlar ben geldim.bol bol sinir oldum ali efendiye yine.yarın görüş günümüz bizim :66: bakalım ne kadar oldu küçük hanım :)
hadi bakalım gözdecim güzel haberlerinizi bekliyoruzz inş...:80:

sürmelicim geçmiş olsun canım herşey üst üste gelmiş

canım maşallh ne güzel büyümüş oğluşun.kağancığımıada geçmiş olsun şimdiden yarın acısı az olur inş

ahh canım çok üzüldüm adına.nedir bu öğretmenlerin çilesi kimisi atanmayı bekler(ben gibi) kimisi tayin bekler allah kolaylık versin

kolay gelsin canım sana hem diş için hem de yollar için

yarın ikimizin de kapalı görüşü;))
uyku tutmuyor dimi Gözdecim
ay yatalım kalkamıycam bu gidişle, 8 buçukta benimkisi. sen kaçta gidiyosun?

valla tutmuyo canım benim ilk defa ilk sıra benim diil.11 de asıl o nasıl geçcek bilmem:)

gozdecim sorma valla perisan olduk :)) bu arada yarin kizini gormeye gidiyormussun hadi guzel haberlerle gel insallah.. bende persembe gunu gorecegim :16:

kizlar biz yatiyoruz çok yorgunumm
iyi geceler yarin gorusmek uzere:49:

amin canım inş.perşembeyede bişi kalmadı hadi darısı başına
iyi geceler

canım güle güle kullanın yeni bebişe yeni araba tabi:)

tşkler cnm :8:

Herşeyin güzel geçmesine sevindim cnm

Güle güle kullanın cnm, çocuk gelince araba çok elzem bişey oluyor

saol cnm :29: buarada bebişine maşallah :nazar: kağana da geçmiş olsun. inş düzelir biranönce

güle güle kullan canım

ben prima premiumcare'in yeni doğan 2,5-5kg olanından 1 tane aldım, sonrasını bebeğe göre doğumdan sonra alırım. depolamaya gerek yok[/QUO

tşkler cnm :29: evet depolamaya gerek yok tabi marketler hergün açık :1:

ii akşamlar arkadaşlar umarım herkes iidir...geçmişi okuyamadım,moralim çok bozuk yaa,eş durumu atamam yine olmadı ve ben yine kmlerce uzakta diyarbakırda kaldım,eşimden evimden ayrı:(((( doğum ,iznim bitince bi kaç aylık çocukla nasıl gidicem ben diyarbakıra yine yaa...ev yok bark yok,allahım sen bizi bu hallere düşürenleri görr nolur:43:

canım ya inan çok üzüldüm durumuna :59: Allah sabır versin.inşallah bi yolu bulunur.ahh ahh çok ii bilirim o stresi 1buçuk yıl önce ben de yaşamıştım eş durumu özründe.hiç umut yokken geldim ben eşimin yanına.inş sen de ayrı kalmazsın...

kızlar nasılsınız?biz malum tv karşısındayız halaa.......ya kzılar bu sabah yüzümde bişi çıkmışş temre gibi uçuk gibi çok kaşınıyo ve yanıyo neden oldu ki acebaaa?

geçmiş olsun cnm

geçmş olsun iyice dinlen..gebeyken çalışmak gerçekten zor...
evet canım ben de öyle düşünerek raporu kabul ettim
yarın ikimizin de kapalı görüşü;))
uyku tutmuyor dimi Gözdecim
ay yatalım kalkamıycam bu gidişle, 8 buçukta benimkisi. sen kaçta gidiyosun?
oyyy...ne güzel erkenden,hadi oğluşumun haberlerini bekliyorum çıkınca yaz hemen
valla tutmuyo canım benim ilk defa ilk sıra benim diil.11 de asıl o nasıl geçcek bilmem:)
gözde o kıl doktoruna söyle bugünde seni baştan savma cevaplarla göndermesin lütfen ya,şurda az bişey kaldı bari bu son kontrollerde adam gibişeyler söylesin

:71::71::71:günaydın kızlarrrrr...tükanı bugün ben açıyorum.:71::71::71:
malum çalışmıyorum evdeyim bu hafta:)
o kadar güzel uyumuşumki kızımla.kahvaltımızı da yaptık.babamızı okula gönderdik dinleniyoruz

Back
X