2011 Şubat Anneleri

napcan canım orda kimseyi dinleyemessin bence canının derdine düşcen yani :)) rezil olcak bişe yok her bayanın başına geldi gelcek bağır cagır sen bide o halde kendinimi sıkcan yaa:64:

banda öyle olcak gibi geliyor,eşimde şaka yapıyor tabide yinede daha bi kontrollü davramak lazım.eşim doğum evinde doktor anlatır bazen,öyle kdınlar geliyormuş ki kendilerini yerden yere atıyorlarmış ellerin kollarını ebeler zor tutuyormuş öyle olmakta kötü, öyle kadınlara çok sinirleniyor vallahi,dediğimi yapsa zamanında ıkınsa hemen doğuracak ama dinlemiyorlar bile diyor.ya birazda dediğim gibi bilinçli ve hazır gitmek gerek doğuma anca o zaman herşey bizim için sorunsuz ve kolay olur,inş birbirimizin gazıyla normal doğumumuzu rahat bir şekilde yaparız:82:

sedacım inş ablanın sonuçları temizdir bence de yapsın hemen bi tane fırsat bu fırsat

gülcancım yaa ne misafiri bu yazık sana ben geçen aldım komşuları 2 gün kendime gelemedim kasılmadan ağrıdan valla kolay gelsin sana bu arada ben magnezyum kullanmıyorum vermedi drum o kadar çok da kasılmam yok zaten badem,muz ve süt de ii geliiyo kasılmalara

Bu kasılma olayını ya ben yaşamıyorum yada ayırt edemiyorum anlamıyorum :26:
Konularımız nasıl değişti ama dimi? Artık sadece doğum endeksli olduk. Sezeryanda normal doğum tarihinden ne kadar önce alıyorlar acaba? Ben kesin sezeryan olucam da ( uzun süredir kan sulandırıcı kullandığım için). Normal doğum tarihim sat'a göre 16 şubat?

Sürmeli inan bende dün gece ha doğurudum ha doğuracam diye tuhaf ve yersiz bi endişeye kapılıp tuhaf rüyalar gördüm artık hormanların da aklı iyice karıştı galiba:47:

çağlayan bende heyecanla iznimi bekliyorum ama hala yerime birisi gelmedi!!! Seni çok iyi anlıyorum. Allah kolaylık versin.

Bu arada ben doğum iznine ayrıldığım zaman evimde bilgisayarım ve bağlantım olmadığı için bir süre aranızda olamıcam ama mutlaka gelişmelerden haberdar ederim hepinizi. Daha yaklaşık 1,5 hafta burdayımmmm :81:

kızlarrr işim çokkk biraz geçmişi okudumm.ama teker teker yazamıcamm. inşallahh iyisinizdir hepinizz.
kasılmalar başlıyo artıkk.benim tam eklem yerim ağrıyoo kemiklerim genişliyor sanırımm.vajinayla bacaklarımın birleştiği yer.sizdede öyle olan varmı :26:

herkese mrb daha önce doğum yapmış olup 2. yada 3.bebeğine hamile bayanlara sesleniyorum:58:doğum iyice yaklaştı ve ben çok korkmaktayım şu an herşey normal doğumu gösteriyor eşim kadın doğum uzmanı ve benim normal doğum yapmam konusunda çok ısrarcı bende başta öyle düşünüyordum ama günüm yaklaştıkça korkuyorum.sağolsun bu konuda eşimde beni fazlasıyla rahatlatmaya çalışıyor ama yinede bir korku var içimde bir türlü atamıyorum üstümden.eşim herşeyin çok kolay olacağını söylesede bir gün düşünmüyorum ikinci gün yine korkmaya başlıyorum.acaba herkestemi aynı korku var.daha önce doğum yapmış olan anneler çok ağrılı ve kötü bir süreçmi doğum sizden cvb bekliyorum.

Cnm sabaha kadar sancı çekip sabhına sezaryen olmuş birisi olarak söylüyorum ki öldüren bi acı değil, bir an geliyor tam vuruyor sonra geçiyor rahatlıyorsun, normal doğum yapmış arkadaşımın dediğine göre sadece son yarım saat beni searyene alın hemen diye bağırmış zaten yarım saat sonrada bbeği normal olarak doğmuş, keşke bende normal doğursaydımda aylar boyunca o sezaryen kesiğinin acısını çekmeseydim, unutma normal doğumdan sonra hiç bişi olmamış gibi normal hayatına devam ediyorsun ama sezaryende öyle olmuyo işte, ksilmiş ve dikişli oluyorsun, eğer herşey normal gidiyorsa normali bi dene derim cnm, benim ilk oğlumda kordon dolalı olduğu ve erken doğum tehdidi nedeni il 4 ay kalkmadan yattığım için dr normale hiç yanaşmadı kıymetli bebek sorunsuz alalım dedi ve sezaryen yaptı, oğlum içinde benim içinde hayırlısı olan buymuş, hem kocan doğurtacak ya daha ne istiyosun cnm gerekirse belden uyuşturur dayanamayacak gibi ağrın olursa
kızlar artık su sertlesmeler(kasılmalar)cok sık oluyor bende sıszınde oylemı

Bendede sıklaştı cnm
Gunaydin kizlar
Burda suan saat 5 ve ben her uyudugumda kabuslarla uyaniyorum. Ben uyurken biri birsey desin hemen Merte birsey oldu saniyorum. Panik atak oldum iyice yaa :5:

Gece kiz cocugu gordum ruyamda yürüyordu poposu kanlar içindeydi uyandim kendime gelemedim
Sonra yattim kizkardesim uykusunda konustu abla kafasi nerde bebegin diye soylendi
Sonra daha yenide abim ise giderken yengeme birsey demis hemen kalktim noldu birseymi oldu demisim

Off neyseki Merti kameradan izliyoruz burdanda içimiz rahatliyor:59:

Bu arada kizlar benim bacaklarimda adet sancisi gibi sanci oluyor. Kasilmalarim iyice artti acaba yoruluyorum ondan mi oluyor ki kizim erken dogmasinnnn kaldiramam sanirim. Allahim yardim eder ama iste psikolojim iyi degil:37:

Cnm sen şu an benim kağanı ilk doğurduğum günlerdeki korkularımı yaşıyorsun sanırım, uyanmalar bebekle ilgili kabuslar fln bendede olmuştu hep oğlumu kaybetme korkuma bağlamıştım bunları, ama unutma karnında bir bebek daha var ve mertinde bir annesi var o bakar oğluna, sen kızına odaklan, kendini bu kadar yorma

Son düzenleme:
kızlarrr işim çokkk biraz geçmişi okudumm.ama teker teker yazamıcamm. inşallahh iyisinizdir hepinizz.
kasılmalar başlıyo artıkk.benim tam eklem yerim ağrıyoo kemiklerim genişliyor sanırımm.vajinayla bacaklarımın birleştiği yer.sizdede öyle olan varmı :26:

Cnm oluyo bendede, normal ama vücut doğuma hazırlanıyor eklemler açılıyor
Bu kasılma olayını ya ben yaşamıyorum yada ayırt edemiyorum anlamıyorum :26:
Konularımız nasıl değişti ama dimi? Artık sadece doğum endeksli olduk. Sezeryanda normal doğum tarihinden ne kadar önce alıyorlar acaba? Ben kesin sezeryan olucam da ( uzun süredir kan sulandırıcı kullandığım için). Normal doğum tarihim sat'a göre 16 şubat?

Sürmeli inan bende dün gece ha doğurudum ha doğuracam diye tuhaf ve yersiz bi endişeye kapılıp tuhaf rüyalar gördüm artık hormanların da aklı iyice karıştı galiba:47:

çağlayan bende heyecanla iznimi bekliyorum ama hala yerime birisi gelmedi!!! Seni çok iyi anlıyorum. Allah kolaylık versin.

Bu arada ben doğum iznine ayrıldığım zaman evimde bilgisayarım ve bağlantım olmadığı için bir süre aranızda olamıcam ama mutlaka gelişmelerden haberdar ederim hepinizi. Daha yaklaşık 1,5 hafta burdayımmmm :81:

Cnm yaklaşık aynı hafta ve günde sayılırız, ocak sonu şubat başı (28 ocak.........7 şubat arası) alır dr, muhtemelen tam 38 bitince yada 38artı1, 2 fln alır, çok bekletmiyorlar sezaryende genelde

ii geceler cnm, allah yardımcın olsun....o zaman sen 5 hafta daha çalışabilir raporu aldın öyle mi? yaa bu durumda çalışmak çok zor olur heralde...ayakta durmak falan...inş. ii bir müfettişe denk gelirsin....
yok canım çalışmak zor değil ama ufak tefek sıkıntılar can sıkıyor
güle güle şekerlerrrr

gözdecim yine bekleriz bak bunu saymadık

melocum sende iyice dinlenn yarın Allah kolaylık versin sanada
sağol canım ama gıcık adam gelip teftiş etmedi olup bitseydi...
kızlarr yaa kabak tatlısı yapmayı düşünüyorum da...yapan , deneyen,güzel bir tarif verebilecek olan var mı? baktım netten ama deneyen birinin tarifi daha ii olur die düşündüm...

valla ben kabakları bir gece öncesinden şekerliyorum o sabaha kadar sulanıyor.sonra o suyuyla pişiriyorum.hatta bide fırına sürüncede güzel oluyor.çok yapmadım ama 1-2 kere yaptım ben
aynı şekilde yapıyorum bende
herkese iyi gecelerrrrr,bel ağrım geçti fakat sabahtan beri kasılmaktan patlar hale geldim,karnım taş gibi,birde aşağı doğru baskı hissi varki dayanılmaz,sanki karnımın içi yara olmuş gibi rahatsızlık var sürekli tuvalete gidip geliyorum,son ayda her türlü pürüz çıkar oldu iyice

demin kötü bi haber aldım,bi tanıdığım 6 aylık hamileydi,meğerse bebeğin göbek kordonu plesentasından kopmuş bebek ölmüş,sezeryan doğum ile bebeği almışlar çok üzüldüm,hayatımdada ilk defa böyle bişey duydum tüylerim ürperdi,böyle bişey duyanınız varmı,kadın için çok ama çok yıpratıcı bir durum ve süreç,Allah sabır versin
Allah bir bebeğin kaderini nasıl yazmışsa öylre oluyor çok üzücü Allah yaşatmasın
neyse kendı kendıne konusmakta bazen ıyıdır:27:
ben onu çok sık yaşıyorum ama aldırmıyorum canım
Cnm sabaha kadar sancı çekip sabhına sezaryen olmuş birisi olarak söylüyorum ki öldüren bi acı değil, bir an geliyor tam vuruyor sonra geçiyor rahatlıyorsun, normal doğum yapmış arkadaşımın dediğine göre sadece son yarım saat beni searyene alın hemen diye bağırmış zaten yarım saat sonrada bbeği normal olarak doğmuş, keşke bende normal doğursaydımda aylar boyunca o sezaryen kesiğinin acısını çekmeseydim, unutma normal doğumdan sonra hiç bişi olmamış gibi normal hayatına devam ediyorsun ama sezaryende öyle olmuyo işte, ksilmiş ve dikişli oluyorsun, eğer herşey normal gidiyorsa normali bi dene derim cnm, benim ilk oğlumda kordon dolalı olduğu ve erken doğum tehdidi nedeni il 4 ay kalkmadan yattığım için dr normale hiç yanaşmadı kıymetli bebek sorunsuz alalım dedi ve sezaryen yaptı, oğlum içinde benim içinde hayırlısı olan buymuş, hem kocan doğurtacak ya daha ne istiyosun cnm gerekirse belden uyuşturur dayanamayacak gibi ağrın olursa

Bendede sıklaştı cnm

Cnm sen şu an benim kağanı ilk doğurduğum günlerdeki korkularımı yaşıyorsun sanırım, uyanmalar bebekle ilgili kabuslar fln bendede olmuştu hep oğlumu kaybetme korkuma bağlamıştım bunları, ama unutma karnında bir bebek daha var ve mertinde bir annesi var o bakar oğluna, sen kızına odaklan, kendini bu kadar yorma
burcu şu senin tecrübeler ne kadar önemli bizim için ya,çok sağol

Kızlar bu arada hepinize tünaydınlar:71:, yemeğimi yedim tatlımı güpletiyorum heh he, ben kilo alsamda müstehak valla:60:

yok canım çalışmak zor değil ama ufak tefek sıkıntılar can sıkıyor

sağol canım ama gıcık adam gelip teftiş etmedi olup bitseydi...

aynı şekilde yapıyorum bende

Allah bir bebeğin kaderini nasıl yazmışsa öylre oluyor çok üzücü Allah yaşatmasın

ben onu çok sık yaşıyorum ama aldırmıyorum canım

burcu şu senin tecrübeler ne kadar önemli bizim için ya,çok sağol

Cnm işinize yararsa çok mutlu olurum, benim ilk 3 ay ağlarkende gülerkende karnım dikişlerim acıdı, 1 hafta banyo yapmam yasaktı dikişler iltihaplanmasın diye, ki doğumdan sonra en çok istediğin şey yıkanıp temizlenmek, ama dediğim gibi bebek ve anne için hangisi daha uygunsa öyle olsun, normal yapabilecek birini sezaryene almak çok akıllıca bişi değil, sezaryenle doğurabilecek birinie normale zorlamak aynı şey... en iyisi dr a güvenmek ve doğum şeklini ona bırakmak

okulda teftiş vardı ama bana gelmediler ya gelselerdi de bitseydi.
sora gelip kocişimle güzelce yemeğimizi yedik.eşiminde öğretmen olması avantaj birrlikte daha sık vakit geçirebiliyoruz
yemek yaptım.o özel ders yapıyor içerde bende yatıyorum,gece uyuyamadım uykusuzum,yarın öğleden sonra günüm var okuldakilerle,sonraki günde randevum.doktora gitmeden önce ağdaya gideyim diyorum o zaman içim rahat oluyor.2 haftaya düşürdüm artık.

ya bende normal doğum istiyorum tek korkum rahmin açılmaması ayy allahım inşallah olmaz öle bişi

okulda teftiş vardı ama bana gelmediler ya gelselerdi de bitseydi.
sora gelip kocişimle güzelce yemeğimizi yedik.eşiminde öğretmen olması avantaj birrlikte daha sık vakit geçirebiliyoruz
yemek yaptım.o özel ders yapıyor içerde bende yatıyorum,gece uyuyamadım uykusuzum,yarın öğleden sonra günüm var okuldakilerle,sonraki günde randevum.doktora gitmeden önce ağdaya gideyim diyorum o zaman içim rahat oluyor.2 haftaya düşürdüm artık.

afiyet olsun cnm, teftiş zamanı öğretmenler için en zor zamanlardan annemden biliyorum, olsunda geçşin istiyor insan

Cnm işinize yararsa çok mutlu olurum, benim ilk 3 ay ağlarkende gülerkende karnım dikişlerim acıdı, 1 hafta banyo yapmam yasaktı dikişler iltihaplanmasın diye, ki doğumdan sonra en çok istediğin şey yıkanıp temizlenmek, ama dediğim gibi bebek ve anne için hangisi daha uygunsa öyle olsun, normal yapabilecek birini sezaryene almak çok akıllıca bişi değil, sezaryenle doğurabilecek birinie normale zorlamak aynı şey... en iyisi dr a güvenmek ve doğum şeklini ona bırakmak

haklısın burcu sanırım benim doktorum çarşamba söyler doğumun nasıl olacağını,genelde diğer hastalarına öyle yapmış

haklısın burcu sanırım benim doktorum çarşamba söyler doğumun nasıl olacağını,genelde diğer hastalarına öyle yapmış

Bebek içinde senin içinde en uygunu hangisi ise o olsun cnm inş., dr lar kaç kişi doğurtuyorlar kaç sezaryen yapıyorlar sonuçta en iyisine karar verirler, dr çatı muayenesi yaptığı zaman (34-36. haftalarda) sana normal doğuma müsait olup olmadığını söylüyor, müsait değilsen sezaryen tarihi veriyor, müsaitsen sancın tutsun diye bekleniyor

nasılsınız kızlar bugün girdim çıktım hiç yazacak mecalim yok daha doğrusu bişey yapasım yok yasesenin dediği gibi bacaklarımla vajinanın kesiştiği yerde çok kötü bi ağrı var 1,5 haftadır var bazen kitlenip kalıyorum eşimin yardımıyla kalkıyorum bugün çok işim var bulaşıklarımı yıkıyacam makinadakileri dizicemm saçlarımı düzleştiricem akşam eşimin yeğenine kız istemeye gidicez bakalım nasıl olucak bugün eminönüne gidecektim beşik süslüyordum malzemelerim eksik kaldı ama yağmur yağıyor hava karanlık bende uza<nıyomm :82:

KIZLAR OĞLAN UYURKEN BEN Bİ DIŞARI ÇIKIP TURLAYACAĞIM, MARKETLERİ MAĞAZALARI FLN GEZERİM BİRAZ AÇILIRIM BELKİ,:32: Bİ KAÇ ŞEY ALIRIM
EVDE DURDUM BUGÜN İÇİM SIKILDI VALLA, YARAMIYO EVDE DURMAK:27:

nasılsınız kızlar bugün girdim çıktım hiç yazacak mecalim yok daha doğrusu bişey yapasım yok yasesenin dediği gibi bacaklarımla vajinanın kesiştiği yerde çok kötü bi ağrı var 1,5 haftadır var bazen kitlenip kalıyorum eşimin yardımıyla kalkıyorum bugün çok işim var bulaşıklarımı yıkıyacam makinadakileri dizicemm saçlarımı düzleştiricem akşam eşimin yeğenine kız istemeye gidicez bakalım nasıl olucak bugün eminönüne gidecektim beşik süslüyordum malzemelerim eksik kaldı ama yağmur yağıyor hava karanlık bende uza<nıyomm :82:

Hoşgeldin cnm, haftalar ilerledikçe ağrılarımızda nispeten artmaya başladı, kolay gelsin sana

KIZLAR OĞLAN UYURKEN BEN Bİ DIŞARI ÇIKIP TURLAYACAĞIM, MARKETLERİ MAĞAZALARI FLN GEZERİM BİRAZ AÇILIRIM BELKİ,:32: Bİ KAÇ ŞEY ALIRIM
EVDE DURDUM BUGÜN İÇİM SIKILDI VALLA, YARAMIYO EVDE DURMAK:27:

Hoşgeldin cnm, haftalar ilerledikçe ağrılarımızda nispeten artmaya başladı, kolay gelsin sana

saol canım iyi gezmeler kağacığıda öp yerimeee çok yorma kendini gezicem diyee :79:

kızlar merhaba dünün aksine bugün çok iyiyim,gece çok rahat bir uyku uyudum ağrısız sızısız,şu saate kadarda kasılmam olmadı,tuvalet ihtiyacımda normal seyrediyor,dün çok beter bi gündü ya

benim haftaya pazartesi kontrolüm var 35 haftalık olmuş olucam,bu çatı muayenesi nezaman yapılıyor? 35. haftada yapılıyormu? yada 35. haftasında çatı muayenesi olan oldumu aramızda? ben şuan için hatırlayamıyorum..bana doktor 15 günde bir geleceksin dedi,zaten şurada kalmış 1 ayım,pzt gidince geride 15 günüm kalmış olacak doğuma,şubatın ilk haftası doğumu bekliyoruz dedi sanırım haftada bire düşürecek kontrolleri

Bendede sıklaştı cnm

teşekkür ederim desteğin için,ablamın doğumuda sezeryanla olmuştu oda bebeğiyle yeterince ilgilenemdiğini söylüyor ağrılarından dolayı,bende çok istiyorum ama korkuyorum işte bir yandanda sizin sayenizde cesaret topluyorum sağolun

Back
X