Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar.dün dişçiye gittim dolgu yaptırdım.1 ay daha sabredemedim dr zararı yok dedi.dayanamadım 1 ay daha.
amaann bi koşu gidip doğurup gelsek ne güzel olurrr..her bi halttan tırsar oldum zaten.plan yapmıyorum olayı akışına bıraktımdoğaçlama doğuracağım seneryoya sadık kalmıyorum
sormuyorum sorgulamıyorum saldım gittii ohhhh
zaten çantam neyimde hazırr bi ara gider doğururum artık napiimm içimde tut tut nereye kadaar :86: yeter bizim taşıdığımız birazda babaları taşısınn dimi
ayyyhhh sanırım benim uykum geliyo sağdan sağdan iyice saçmalamaya başladımmgidim bi uyku teşebbüsünde bulunayım barii haydin herkese iyi geceler sabah bu mesajı görenlere de günaydıınnnn...
ben öğlene doğru anca gelirim![]()
yok canım iyi ki sabretmedin iltihap daha zararlı bebek içingünaydın kızlar.dün dişçiye gittim dolgu yaptırdım.1 ay daha sabredemedim dr zararı yok dedi.dayanamadım 1 ay daha.
gunaydın kızlar zaman daraldıkca bızım korkularda tavan yapıyor anlasılan dun aksam kayınvaldemle konustukta ılk cocugunu dogurdugunda hıc korkmamıs cunku bılmıyormus hıcbırsey dogumhanede drlar onu gosterıp 3.4.yapanlara utanın bak kızacagızın gıkı cıkmıyor dıyorlarmıs sanırım bız okadar cok sey bılıyoruz kı buyuzdende korkularımız artıyor![]()
bu hatun var ya bu hatun deliiii :}
günaydın kızlar hakkaten yaa tamam hamileydik saltanat sürdük falan ama artık ağırlaştı yaa benim oğluşum ağırlığını koymaya başladı iki doğurup gelsek de anneanneleri babaanneleri babaları taşısa biraz da :}
gunaydın kızlar zaman daraldıkca bızım korkularda tavan yapıyor anlasılan dun aksam kayınvaldemle konustukta ılk cocugunu dogurdugunda hıc korkmamıs cunku bılmıyormus hıcbırsey dogumhanede drlar onu gosterıp 3.4.yapanlara utanın bak kızacagızın gıkı cıkmıyor dıyorlarmıs sanırım bız okadar cok sey bılıyoruz kı buyuzdende korkularımız artıyor![]()
günydın canım.ben hamileliğiin yeni başladığını düşünüyorum.şimdiye kadarki telaşlarımız kendi paniğimizdi sanki :)))
evet aslında.. ama ben hamileliğimin ilk zamanlarına o saltanata doyamadım 2. düşünüyorum dün eşime 2.yi de doğururum dedim de ne çabuk unuttun o mide bulantılarını 1 tane yeter dediğin günleri diyor.. insan unutuyor geçiyor gidiyor işte..
sağ salim elimize alsak bi de bebişlerimizi..
günayın güzelim :)gunaydin kizlar bugun 36. haftamda bitti![]()
gunaydin kizlar bugun 36. haftamda bitti![]()
günayın güzelim :)
az kaldı sen 4 hafta öndesin benden ..geçmiyor gibi geliyordu.bitti bitecek.bir avazda derler ya.....
günaydınn kızlarrr.ooooo 2.ler konuşulmaya başlanmış.
Ben Daha Çömezim 33. Haftadayız.. :}
cidden canım yaa çok az kaldısenin mert geleli eskisi gibi sabırsız değilsin sanki mert oyaladı gibi geldi bana
![]()
haklisin canim geçmiyor gibi geliyordu ilk ba$larda. zaman su gibi akiyor hele $u son 1 hafta nasil geçti hiç anlamadim.
plan yapiyorlar napsinlar
sizde büyürsünüz canim
evet öyleyim canim kizim 2 hafta daha beklesin diyorum bi evde 2 lohusa çok zor olur yoksa