2011 Şubat Anneleri

ay kızlar benim oğlan göğsümden dışarı çıkarıcak galiba ayacıklarını az sonra... içerde ne yapıyorsa artık 2 saattir debeleniyor

çıkış yerini şaşırdı çocuk ayy napsınlar tabela falan yokki içerde yol arıyolar.yavrucumm huhuuu yanlış yerden çıkmaya çalışıyosun :37:

benimkide yandan yandan çıkmaya çalışıyo galiba.habire yanlara vuruyooo zorluyo falan

ooo kızlar nerdesiniz yaa eşim ders çalışıyo çaydı meyveydi besledim onu size geldim ama burda muhabbet dönmüyo sanki

gözdecim gelmişsin bebek nasıldı anlatsana?

beni de kazımadı kimse:78:
kendi kendime doğumdan sonra saçıma başıma ne yaptırsam diye bakınıyorum:37:

aaa ciddimisin ben de eşime soruyodum saçımı ne zaman boyatayım süte zarar verir mi die o da araştır vermez heralde diodu ilk defa boaytcam bi kısmet olmadı yaa bi de kestirim mayıs gibi sen ne yapmayı düşünüyon canım

slm kızlar ben geldim
gittik bebişi gördük maşallah 3 kilo doğmuştu 3800 olmuş 20 günde üstelik kızacağızın ilk 3 gün sütü gelmemişti
8. gün göbeği düşmüş paşanın
bu arada kızlar ben manda kaymağından yapılma bi şeker yedim söölemesi ayıp onra aklıma geldi mandalar geç doğuruyomuş falan diye bi muhabbet olmuştu dimi burda ayyyy nolcak şimdi:))

ahh çok recaa ederimm niye öyle diiyorsuunnn.

saç baş dediydin dimii.ben saçlarımı daha geçen hafta kestirdim valla.dayanamadım hamilelikte 2. kestirişimm.boyatmayıda istiyorum aslında ama bide kendi saç rengim gelsin de istiyorum.bi uzatayım diyorum bi uğraşmayayım kestireyim diyorum tipik kararsızlık halleri yane

bu arada seda şiirine bayıldım:)) eşine de geçmiş olsun
şenay kız senin izne çıktığının ertesi günü benim 40 hafta doluyooo

slm kızlar ben geldim
gittik bebişi gördük maşallah 3 kilo doğmuştu 3800 olmuş 20 günde üstelik kızacağızın ilk 3 gün sütü gelmemişti
bu arada kızlar ben manda kaymağından yapılma bi şeker yedim söölemesi ayıp onra aklıma geldi mandalar geç doğuruyomuş falan diye bi muhabbet olmuştu dimi burda ayyyy nolcak şimdi:))

oyy maşallahh onaa.demekki korkmamak lazım bi şekilde büyüyolar valla

eyvahhh eyvahhh yedinmi mandayııı :37: artık bkler dururuz seni doğuracak diyeee :33:

yooo görüşmedim nası kayboluyo

ben aslında son 3 haftaya kadar çalışıp izni 3+13 şeklinde kullanmayı düşünüyordum. ama malesef 32. haftadan sonra 4 hafta çalışıyoruz ve okullar kapanıyor. 5. haftada tatil olduğu için fiilen çalışmadığımız süreyi doğum sonrasına aktaramıyorsun diyor, istanbuldayım ben şişli ilçe milli eğitimde özlük haklarıyla da görüştüm onlar da aynısını söylediler. 4 haftanı sonraya aktarırsın 1 haftanı tatilde olduğu için aktaramazsın diyorlar.

kızlar bebişin bir saçı var maşllah hem gür hem kapkara hem uzun faulleri bile var:))
39 haftalık doğdu dedim 1 hafta daha kalsa sakallı doğcakmış :)))

slm kızlar ben geldim

sonuncu belli oldu kızlarrrr!!! :35:
maşalah canım paşaya hemen büyüyolar,bişi olmaz inş fazla bekletmez umaycık seni

bi kestiricem ben de, boya için de karar vermeye çalışıyorum.
emzirirken sakıncası yok diyorlar ama.. organik bişiy kullanıcam en olmadı, içim rahat etsin.
bi de çıtçıt alıcam elimdekiler çok eskimiş ne zamandır açıp bakmıyodum bugün farkettim,yenisini alıcam,onu araştırıyorum işte bir taraftan da.
ee bi de şu göbeği sarmak dedikleri şeyi araştırıcam,kalmasın göbecik dimi ama:34:

uyuyamadıkk bizz belim midem çok kötü....bende aldım laptopu yatağın içinde geldim muhabbete...koçişim uyudu yarın nöbeti var yazık kıyamıyorum ya ben yan gel osman yatıyorum o da habire çalışıyo canım benimm:69:

oyy maşallahh onaa.demekki korkmamak lazım bi şekilde büyüyolar valla

eyvahhh eyvahhh yedinmi mandayııı :37: artık bkler dururuz seni doğuracak diyeee :33:
yedim valla nolcak bilmiyorum ilk başlarda erken gelcem diye uğraşan kızda zaten bu ara tık yok ee bide doğsada kaynanam gitse diye bekliyorum yaa
mandayıda yedikmi şimdi yandım yandım :)))

Back
X