Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay kızlar benim oğlan göğsümden dışarı çıkarıcak galiba ayacıklarını az sonra... içerde ne yapıyorsa artık 2 saattir debeleniyor
slm kızlar giremedim ne zamandır varmı yenilerde doğuran:))
neyseki yok) hala 4 bebişimiz var teyzesi
sen nasılsın? çalışıyor musun hala canım?
evet hala çalışıyorum 3 şubat izin tarihim ama zor oluyor çalışmak
benim de 4 şubat, 1 gün var senle aramızda ama bir haftamız yanacak galiba şubat tatilinde;((( okuldaki memurla konuştum 1 haftan kaybolacak dedi, sen görüştün mü?
beni de kazımadı kimse:78:
kendi kendime doğumdan sonra saçıma başıma ne yaptırsam diye bakınıyorum![]()
beni de kazımadı kimse:78:
kendi kendime doğumdan sonra saçıma başıma ne yaptırsam diye bakınıyorum![]()
slm kızlar ben geldim
gittik bebişi gördük maşallah 3 kilo doğmuştu 3800 olmuş 20 günde üstelik kızacağızın ilk 3 gün sütü gelmemişti
8. gün göbeği düşmüş paşanın
bu arada kızlar ben manda kaymağından yapılma bi şeker yedim söölemesi ayıp onra aklıma geldi mandalar geç doğuruyomuş falan diye bi muhabbet olmuştu dimi burda ayyyy nolcak şimdi:))
yooo görüşmedim nası kayboluyo
slm kızlar ben geldim
gittik bebişi gördük maşallah 3 kilo doğmuştu 3800 olmuş 20 günde üstelik kızacağızın ilk 3 gün sütü gelmemişti
8. gün göbeği düşmüş paşanın
bu arada kızlar ben manda kaymağından yapılma bi şeker yedim söölemesi ayıp onra aklıma geldi mandalar geç doğuruyomuş falan diye bi muhabbet olmuştu dimi burda ayyyy nolcak şimdi:))
yedim valla nolcak bilmiyorum ilk başlarda erken gelcem diye uğraşan kızda zaten bu ara tık yok ee bide doğsada kaynanam gitse diye bekliyorum yaaoyy maşallahh onaa.demekki korkmamak lazım bi şekilde büyüyolar valla
eyvahhh eyvahhh yedinmi mandayıııartık bkler dururuz seni doğuracak diyeee
![]()