2011 Şubat Anneleri

benim kocam kova ve tek kelimeyle m ü k e m m e l oyüzden kızımın da kova olmasını istiyorum:32:

aynen cnm benim kocam da kova ve mükemmel ve ben de kızım kova olsun istiyodum allahtan kalbimde bişey yokmuş,kızım da kısmetse kova olacak hatta eşimle aynı gün görünüyo doğum tarihi bi aksilik olmazsa:)))))

ya sabah kalktım 7.30 da eşimi uğurladım, ama sonra kızım uyumadı kıpır kıpır maşallah...sonra ben de erkenden kk ya girdim,doğum hikayelerini okurken başladım ağlamaya,çok fena oldum yaa...sonra diğer aylardaki annelerin topiklerine göz atarken,odalarına falan gözüm ilişti,onlara bakarken içim bi tuhaf oldu,kızıma oda yapmadığımız için kendimi kötü hissettim,çok hevesliydim çünkü,ama hevesim içimde kaldı:((( sonra millet annesinin yada kayınvalidesinin aldıklarından yaptıklarından bahsetmiş,daha da bi kötü oldum,çünkü ikisi de birer hastane çıkışı aldılar o kadar...ne bi yardım ettikleri var,ne bişey alıverdikleri var sinir oldum iice...iki taraf da şu an biraz sıkışık ama napiim onlar da bişeyler yapsın istiyorum:(( bi ara annemle konuştum daha da sinirlendim,eksik bişey var mı alıvereyim diyo,soracağına alır gelirsin dimi ama...amaaannn böyle işte.allahtan kocacımla herşemizi aldık,allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin:((((
canım yaa .iinsan destek arıyor böyle zamanda ama ben beklentilerimii sıfırladım.hele eşimin tarafından .annem örgü felan yapıyor.ona da yapma diyorum boynu ağrıyor.odaya gelince zaten bir yıl kullananamayacaksın.sonra kafana göre yaparsın.yeterki üzme kendini

canım yaa .iinsan destek arıyor böyle zamanda ama ben beklentilerimii sıfırladım.hele eşimin tarafından .annem örgü felan yapıyor.ona da yapma diyorum boynu ağrıyor.odaya gelince zaten bir yıl kullananamayacaksın.sonra kafana göre yaparsın.yeterki üzme kendini

evet cnm yaa insan nedense destek istiyor...benim de sıfırlamam lazım..kimseden kimseye fayda yok...kocacımın koynunda ağladım ağladım iice içimi döktüm ona,şimdi raatladım biraz da olsa...beni rahatlattı bitanem benim...

mrb kızlar,nasılsınız? ben çok kötüydüm bugün,bütün gün ağladım,şimdi şimdi biraz açılmaya başladım...moralim çok bozuk,gözyaşlarım bitmek bilmedi yaa:((( biraz geçmişi okuyayım bari,ne olmuş ne bitmiş bi bakayım,hiç okuyasım da yok ama olsun bi bakayım..

sen bu aralar ne çok üzüyorsun kendini canım ya. yapma bebeğine yazık, o da üzülür annesi.

slm fıstıklar nasılsınız?
sabahtan beri giremedim nette yine problem vardı bende bari sepetimizi süsleyim dedim onunla uğraştım....taa akşam ezanında sonra falandı herhalde net düzeldi...geçmişi okuyamadım size içimi dökmem lazım...
bugün eşim işte ve biz kaynanamla evdeyiz sabahtan beri.....
sabahleyin mutfak dolaplarını dışından sildi saolsun....sonra geldi oturma odasına oturdu ve tv de ne kadar belgesel programı varsaaaaaaa hepsini izledi...öğlen oldu kızım acıktın mı bişi yicen mi falan yok...
neyse nerdeyse hava karardı ama evde yemek yok eşim işten gelcek ne yicek ben düşünüyom yattığım yerden ama onun bişi dediği yok...mübarek hadi beni düşünmüyon el kızıyım torununuda düşünmüyonn oğlunuda mı düşünmüyonn adam sabahın 6sında gitti 9buçukta geliyoo el insaf yanı....
neyse kalktım ben gittim çorba falan koydum yemeklik ayarladım..çorbayı yaptım geldim biraz dinlendim daha yemek duruyo....ama karnım acaip kötü oldu resmenn kaskatıı çok korktumm...
sonra kalktımm yemeği hazırlayım diye gelmiş yardım edeyim mi diyor ben yapayım falan yok moralim çok bozuldu...eşimm çok üzüldüü ama napsın adamcağız yapma yemek ben gelince çay içerim diyo ben kıyamam ki ona...çok gerildim herhalde kızımda pek oynamıyo bugünn inş iyidir...

selam canım, senin kaynana beni bile gerdi valla. her gün bir ayrı bir olay. hamileyken böyle davranıyorsa normalde nasıldır bilemiyorum.

ay evet canım bende de var .olmayan arkadaşlara haber verelim bir de onunla uğraşmasınlar.davranışnotları içinde program var .isteyene gönderelim canım :))

ben de istiyorum canım ya bana da hem kitap hem de davranış notu programını yollarmısın please?????

Son düzenleme:
ya ben o kadar yorulmuyorum .programım . okadar yoğun değil.bir de sona doğru ne olur ne olmaz diy ebaya bir ilerlemiştim.şimdi aheste aheste ders anlatıyorum ama sıkıldım hem de çoookk.ayaklarım geri geri gidiyor.sen niye üzdün ki kendini bu kadar ? ya bebişini düşün ağlama bir daha

bak olaya iyi tarafından bakalım nurcum en azından belgesel izliyor.başka birşey izlese daha katlanılmaz olurdu:)) ya kusura bakma kafa yapıyorum diye ama bu karı milletine diyecek lafım yok artık.hepimiz kaynanamızdan şikayetçiyiz.çok az iyi olanı demekki diyorum tüm kadınlar kızlarına gelince başka gelinlerine gelince başka :(((
ay canım ben 2 senelik evliyim ama ilk defa bu kadar birlikte kaldık...sanırım birbirimizi yeni tanıyoruz....
aman boşver canlı canlı sağlıklı gör de keşke benim de rapor şansım olsa ben de razıyım hep siyah görmeye

ben de canım bende ama..şöyle düşünerek gidiyorum gittiğim her haftayı bebeğimle kazanılmıl zaman sayıyorum 1 gün daha kazandım bugün diyorum kendi kendime

canım kıyamam ne oldu sana yaaa....

Allah sabır versin ya...vallahi çok sinir bozucu ben kayınvalidemi beğenmezdim öpüpde tepeme koyayım vallahi ya,insan karnı burnunda nasıl kıyar ya konu komşu bile bir sürü yemek yapıp getirirken
amin canım....kızım için sabrediyorumm inş sağlıkla kucağıma alırım....hepsini unutmak istiyorum sonra...Allah kimseyi kimseye muhtaççç etmesinn...

ben bir de teftiş oldum üstüne..neyseki 2 yıl rahatım.bugün sınav sorularını da verdim zümreme.şu kaşıntı olmasa okula gitmek zor gelmeyecek de...:14:

sen bu aralar ne çok üzüyorsun kendini canım ya. yapma bebeğine yazık, o da üzülür annesi.

selam canım, senin kaynana beni bile gerdi valla. her gün bir ayrı bir olay. hamileyken böyle davranıyorsa normalde nasıldır bilemiyorum.

ben de istiyorum canım ya bana da hem kitap hem de davranış notu programını yollarmısın please?????

canım biz 2 senelik evliyiz eşimle pek kalmam ben kaynanamda 2 gün kalıp döneriz genelde ilk defa bu kadar uzun sire kalıyoruz sanırım yeni tanıyoruz...ama sen gelsen mesela biraz otursann yanında kayınvalidemn melek olduğunu düşünürsünn:9:

ya kızlar malum bulunduğum ortamı biliyosun kendimi el işine verdim...gülşah burda bi yelek modeli vermişti 100 ilmekten başlanıyordu...ben yazmışım ama eksiklik var sanırım o modeli bilen hatırlayan varsa lütfen bana yardım etsin...:6:

Selam :)

Bütün gün evdeydim ama daha çok yoruldum .

Kızımızın karyolasını kurduk, odayı düzenledik, pusetimiz yatak odasında hazır, uyku seti yıkandı, karyolaya yerleştirildi, hem kızımın hem benim çantam hazır, dolabını yerleştirdim, oglumun dolabını düzenledim vs. derken ne çok iş yapmışım. Tabi tek başıma degil ama yine de genelde ben yaptım sayılır.

Şafak 15. Heyecan dorukta :)

Bebek şekerlerimiz de geldi nihayet. Çok güzel hazırlanmış. Hepsinin ayrı ayrı fotosunu ekleyecem inşallah...

gülcancım yaa neden üzüyon kendini canım boşver kimseye muhtaç deilsin ya ona bak buaralar duygusalız malum dikkat et kendine :49: :29:

nurcum yaa bu senin kaynana da beni gerdi yani sözde yardıma geliyo demi hiç gelmese daha ii en azından sinir stres olmıycak :47:

yaa kızlar ben akşamları bitiyorum yaa ağrı,sancı,kasılma ne varsa eşim geldikten sonra geliyo üzülüyo o da ben de o üzülüyo die üzülüyorum :43:

Selam :)

Bütün gün evdeydim ama daha çok yoruldum .

Kızımızın karyolasını kurduk, odayı düzenledik, pusetimiz yatak odasında hazır, uyku seti yıkandı, karyolaya yerleştirildi, hem kızımın hem benim çantam hazır, dolabını yerleştirdim, oglumun dolabını düzenledim vs. derken ne çok iş yapmışım. Tabi tek başıma degil ama yine de genelde ben yaptım sayılır.

Şafak 15. Heyecan dorukta :)

Bebek şekerlerimiz de geldi nihayet. Çok güzel hazırlanmış. Hepsinin ayrı ayrı fotosunu ekleyecem inşallah...

çalışkan anne, ellerine sağlık bir günde bitirmişsin herşeyi. vakit daralınca hepimiz hamaratlaşıyoruz galiba di mi canım. iyi dinlen artık, yorulmuşsundur epey

puffff kızlar sinir oluyorum şu avea reklamına. elin adamı aşeriyor istediği şey dakikasında kapısında. neymiş mahalleye promosyon dağıtıyorlarmış. bize de gelse ya hemen öyle tepsi tepsi tatlılar, yemekler falan...hepsi yalan hepsi

Son düzenleme:
melocum tickerlarımıza dikkat ettin mi ben 32+5teyim 51 gün kaldı diyor, seninki 32+4te senin de 51 günün kalmış;)))

heee..tickerı hazırlarken muhtemeldoğum tarihini soruyor ben o zaman 26 şubat demiştim şimd 18 şubat görünüyor hatta ..sen de o zaman 25 şubat demişsindir ondan bence:)

Back
X