gözün aydın canım insan nasıl seviniyor bebişini görünce değil mi?Bende nts ye girmedim henüz merak ediyorum demek sıkılıyor insan ne kadar sürüyorki çok uzun değildir inş.
bende aynene biran önce doğsun istiyorum ama 2 hafta sonra:) Canım daha öncede yazmıştım burada lütfen şu ultrason ölçülerinizi kafanıza takmayın onlar sadece tahmini rakamlar gerçek çok farklı olabiliyor.Bebeğinin hareketleri iyimi sen ona bak.hareketlerinde bi anormallik yoksa endişe etme.Endişelendikçe daha kötü olur bebiş için.
Çıkartmalar çok güzel olmuş gerçekten ben nedense duvarlara hiç bişey yapıştıramıyorum biz küçükken babam çok kızardı duvara resim yapıştırmaya bizde korkumuzdan yapıştıramazdık ordan klama bilinçaltımıdır nedir hala duvarları bişey yapıştıramam.Baba etkisi
Ya kızlar böyle deyip korkutmayın beni kulaklarımı tıkıyorum işte normalllllll noooooooooorrmmmaaaallll
Ne güzel iznin başlamış nesli ama bizde seni özleriz habersiz bırakma bizi kaçabildiğin ara gel ve haberlerini bırak olurmu....
Ay zaten yorum yapmasalar şaşarım sanki yorum bekleyen vardı
Canım öyle düşünme bak doğum yapan bi arkadaşımızın doktoru geç kalsaydın bebeğin tehlikekeye girerdi demişti ona o yüzden sor için rahatlasın sonradan keşke demekten iyidir.
Aynen bende hiçbişey okumuyor izlemiyor ve duymuyorum...Cahil cesaretiyle doğurmak istiyorum...
Geçmiş olsun canım dualarım seninle....
Nurcum mesajını şimdi okudum nasılsın? İnş geçmiştir sancıların....