2011 Şubat Anneleri

Ay doktorların ağzından zaten diyetten başka bişey duyamadıkki dokuz ay boyunca dikkat et canım ama çokta sıkma kendini yapay şekere dikkat et sadece.evet oda ile uğraşmak çok zevkli değilmi? Bende anneme dolap içleri için kapitone yaptırıyorum bide salı gübü halısı gelicek inş ondan sonra bizde tamamız.Ayın 16 sında temizliğe bayan alıyorum.Dip köşe temizliğimi yaptırıcam beişğide kurucam ondan sonra bir oh çekerim herhalde.

manikcim cnm maşallah baktım da göbüşüne,süper görünüyosun yahu sen kaç kilo aldın,topuklu falan giymiyorum ben artık...ayrıca o kot hamile kotu mu valla çok merak ettim:1:

gözün aydın cnm maşallah bebişin büyümüş senin de amaa teyzesi benim kızım seninkini 100 gr geçmiş:))) ama seninki daha uzun benimki 43 cm olmuş:)benim de tekrar 21 inde cnm kontrolüm,o hafta sanırım çatı muayenesi yapacak...ben nstye de girdim bugün herşey normal çıktı...gözümüz aydın cnm:))

oo öyle mi canım benim kızım kankasından uzun mu olcak :34: aman canım sağlıklı olsunlarda boy kilo farketmez arada pek fark yok yinede maşallah seninkine de :nazar: ben geçen hafta gatada girmiştim nst ye bişi çıkmamıştı burda da üstelemedim

manikcim cnm maşallah baktım da göbüşüne,süper görünüyosun yahu sen kaç kilo aldın,topuklu falan giymiyorum ben artık...ayrıca o kot hamile kotu mu valla çok merak ettim:1:
9 kilo aldım tam 61 kiloyum çaktırmıyorum demi:) Bende topukluyu bıraktım canım ama foto çekilirken giyeyim dedim. Sadece hamileliğimden dolayı bana yorum yapmaya çalışan sevimsizlerin yanına giderken giyiyorum :52: Yok canım hamile kotu değil Levis'in kotu ama beli bana bayağı bol geliyordu eskiden giyemiyordum şimdi giyiyorum tabi düğmesini açık bırakarak düşmesin diyede hamile bel bantlarından kullanıyorum.Bayağı rahat :64:

9 kilo aldım tam 61 kiloyum çaktırmıyorum demi:) Bende topukluyu bıraktım canım ama foto çekilirken giyeyim dedim. Sadece hamileliğimden dolayı bana yorum yapmaya çalışan sevimsizlerin yanına giderken giyiyorum :52: Yok canım hamile kotu değil Levis'in kotu ama beli bana bayağı bol geliyordu eskiden giyemiyordum şimdi giyiyorum tabi düğmesini açık bırakarak düşmesin diyede hamile bel bantlarından kullanıyorum.Bayağı rahat :64:

bel bantı mı varmış haberim yok,ne güzel sen azıcık almışsın maşallah,kimmiş o sevimsizler bakalım,sana da olumsuz yorum yapıolarsa hamile kalınca ben onları görürüm...neyin varmış hem senin...bu arada nerde oturuyosun cnm sen?

canım maşallah çok güzel ve şık bi hamişmişsin :21: valla ben eski kotlarımı giyemiyorum düğmesi açık olarak da :50: hatta gebe pantololarım bile sıkmaya başladı 36 almasaymışm keşke :49: neyse az kaldı

şenaycım benim şekerim aniden düşünce oluyor o anda şekerine bi bak ben oyüzden yemek sıkılığını 1.5saate indidim hatta 1 saate

şenaycım yorgunsan yapabilir baş dönemesi bugün benimde oldu mesela ama yürüyüş yapmıştım biraz hızlıca ondan sanırsam.Baş dönmesinden çok baş ağrısının tehlikeli olduğunu biliyorum.Biraz dinlen bakalım ama ratarsada mutlaka doktorunu ara bence

sağolun kızlar
artık daha çok dinlenmek lazım galiba, bugün daha yi gibiyim. devam ederse salı kontrolde bunu da söylerim. zaten zavallı dr. her defasında şikayet dinliyor

bel bantı mı varmış haberim yok,ne güzel sen azıcık almışsın maşallah,kimmiş o sevimsizler bakalım,sana da olumsuz yorum yapıolarsa hamile kalınca ben onları görürüm...neyin varmış hem senin...bu arada nerde oturuyosun cnm sen?
evet likralı bel bantları var onları takıyosun göbüşüne hem destek oluyo hemde pantolonlarını düğmesi açık olarak düşmeden kullanabiliyorsun.Tabi üstüne biraz kalça hizası uzun bişeyler giyerek.Sİyah ve ten rengi oluyo genelde.Aman işte çekemezler illa herşeye yorum yapanlar sevimsizler ordusu.Yok yanakların şişmiş yok şuran şöyle olmuş diye bin bahane bulurlar ya her şeye ve herkese.evet hamile olunca ben onları görücem ve intikamımı alıcam.Yalovada oturuyorum ben.

canım maşallah çok güzel ve şık bi hamişmişsin :21: valla ben eski kotlarımı giyemiyorum düğmesi açık olarak da :50: hatta gebe pantololarım bile sıkmaya başladı 36 almasaymışm keşke :49: neyse az kaldı
Gebe pantolonu bende almıştım ama nasıl bi gebe pantolonu şekliyse artık kumaştan lastiğe geçiş yerleri oturunca kasıklarıma müthiç baskı yapıyor 2 tane almıştım allahtan ama sor sadece 3-4 kez giyebildim.Bide akıllı ben yazlık ince kumaş almışım.Onları giymeye kalkınca donuyorum resmen.

Selam kizlar biz geldik..

Hastaneye gittim bebegim 2200 cikti. Karin kismi küçükmüs haftasina göre. Dün kafasi asagidaydi biraz kanala girmisti bugun geri dönmüs kafasi yukaridaydi.:5:

Nstye bagladilar sancim 30 geçmedi. Kalp filmi cektiler. Pazartesi gunu yine cekecekler.

Bakacaklar bebek dönmezse kendileri döndermeyi deniyeceklermis. Dönmezse sezeryan olcakmisim üfff..

Ya daha erken degil mi döndermek için..:44: :14:

yok yok ben yemek yapsam valla aç kalcaz ayakta kalınca kasılmalarım artıyo bu karı anlamıyo sanırım
niye geldi o zaman yaa evde halıların hepsi kalkmış zaten yapılcak hiç bi iş yok banyo kaç gündür pis eşime diyodum o da yapmadan gitti kalktım cifeldim dur ben yapıyım yok zaten allahım yaaaa

Hastaneye gittim bebegim 2200 cikti. Karin kismi küçükmüs haftasina göre. Dün kafasi asagidaydi biraz kanala girmisti bugun geri dönmüs kafasi yukaridaydi.:5:

Nstye bagladilar sancim 30 geçmedi. Kalp filmi cektiler. Pazartesi gunu yine cekecekler.

Bakacaklar bebek dönmezse kendileri döndermeyi deniyeceklermis. Dönmezse sezeryan olcakmisim üfff..

ilk gebeliklerde erken döner diyorlar ama bencede karar vermek için çooook erken.Benim 32. haftada dönmüştü ama doktor bu pozisyonu sabit kalmayabilir tekrar yukarı dönebilir demişti.Hiç endişe etme ve döner diye düşün.Birde işinin ehli ebeler gayet başarılı bir şekilde döndürebiliyolar bebişi merak etme.
Bu arada bugün ebem bana dediki son ayda yapılan ani ve hızlı hareketler kordon dolanması sebebiymiş hepimiz ağır ve ölçülü olalım kızlar özelliklede benim gibi yürüken seken tipler dikkatli olun :52:

yok yok ben yemek yapsam valla aç kalcaz ayakta kalınca kasılmalarım artıyo bu karı anlamıyo sanırım
niye geldi o zaman yaa evde halıların hepsi kalkmış zaten yapılcak hiç bi iş yok banyo kaç gündür pis eşime diyodum o da yapmadan gitti kalktım cifeldim dur ben yapıyım yok zaten allahım yaaaa

gözdecim ta Allah kolaylık versin ben burdaki kaynanaları okurken oturduğum yerden sinir stres oldum valla sizin başınızda siz ne haldesinizdir kimbilir. Neden böyle yapıyor bu büyükler hiç anlamıyorum yani düşündükleri nedir hiçmi ince düşünce yoktur pes

gözdecim ta Allah kolaylık versin ben burdaki kaynanaları okurken oturduğum yerden sinir stres oldum valla sizin başınızda siz ne haldesinizdir kimbilir. Neden böyle yapıyor bu büyükler hiç anlamıyorum yani düşündükleri nedir hiçmi ince düşünce yoktur pes

ya bide utanmadan kendi kaynanası neler yaparmış nasıl iyi bakarmış hamilelik döneminde falan onu anlatmıyomu gelde çıldırma ya artık pes riskli durum olmasa zaten çağırmazdık.hadi onu geçtim artık 37. haftaya giriyorum yani riskli olmasa bile ağırlaştım insan bi kap çorba yapmazmı yaaa.
ya ev işi falan zaten hak getire ki yapmsın zaten ama inan turp gibi hiç bi hastalığı yok daha genç zaten 49 yaşında

kumral peri; nur_45 çok geçmiş olsun kızlar. geçmişi okurken panikledim ama sanırım bugün biraz daha iyisiniz. aman dikkat edin biraz daha büyüsün minişler

gülcancan, MTK gözünüz aydın bebeklerinizle hasret gidermişsiniz. maşallah bebişlere:nazar:

too_be ultrasona takılma, onlar kesin değereler değil ki. ayrıca haftana göre gayet iyi kilosu. kağan kocatepenin sitesinde haftalara göre tahmini ağırlıklar var oradan kontrol edebilirsin canım.

zeynep81;hoş geldin, inşallah zamanında ve sağlıklı bir şekilde gelir bebeğin.

hazel28; canım biraz pilav makarnayı ve çay kahvedeki şekeri kısarsan yoluna girer merak etme. ben de aynı sorunla uğraşıyorum 2 aydır, şimdilik daha iyi çıkıyor, tek iyi tarafı diyet sayesinde fazla kilo almamak oldu. son 1 buçuk ayımız, sabredicez

SuRMeLi; benim bebek 26 haftadan beri baş aşağı sersem oldu çocuk dik tepe duradura;)) ama arkadaşımın 38den sonra kendisi dönmüştü hatta dr.u bile bu kadara dar yerde nasıl dönmüş diye şaşmıştı. sen bunları düşünüp dert etme, kızın yapar annesine bir güzellik;)))

kızlar yarın son günüm aranızda izine çıkıyorum evdede netim olmadığı için aranızda olamayacağım ama hepinizi çok özleyeceğim arada eşimin iş yerinden girer bakarım size tlf lada haberleşiriz inş. hayırlısıyla hepimizin sağlıklı sihatli doğumları olur :43::43:
inş evde bol bol dinlen canım ama bizi habersiz bırakma olur mu:16:
selam kızlar.nasılsınız bakıyorumda burası pek bi sakinnn herkes nerelerde

bizde dün akşam 1de yattık Allah a çok şükür bi yarım saatte uyudumm.ya ne zor uyuyamamak kaç gündür psikolojim bozulmuştu resmen.tabi yatakta biraz debelendimmama olacak okadar

akşamdan eşimin kahvaltı tabağını hazırlamıştım üstüne streç film geçirdim :37: uyanıklık ettim.portakal suyunuda sıktım onuda koydum dolaba.sabaha uyanınca kalktım bi yumjurta yaptım hazır dı zaten kahvaltıı yedirdim eşimee.kaç zamandır onu kahvaltısız yolluyordum zaten hep üzülüyordum.artık böyle yapimm akşamdan kolay olıuyor.

sabah eşim giderken beni öpmeyi unuttu ben yatıyodum geri döndü öptü falan. oğlumuzun beşiğine baktı artık bir ay sonra oğlumu öper giderim dedi:16: ooo valla bizim pabuçlar çoktaaannn dama atılacak sinyaller geliyo gibiii

biraz uyumuşumm 10 buçuk gibi kalktım.oyalandım biraz uykumu açtım sonra bime gittim.

kızlar bimde çok güzel çocuk odasına duvar süsleri var 3 boyutlu bayıldım bayıldım bissürü aldım seçemedim içinden hemen yapıştırdımm

BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler

çokda ucuz ama çok güzel duruyorr.tavsiye ederim şiddette öyle cicilerki

çok güzel oyuncaklar falan vardı kocaman itfaiye arabası 7 buçuk lira bebekler falan ama daha onlara zaman var diye paramı harcayasım gelmedi :37:

sizler nasılsınız bakalım herkesler nerelerde
canım hakkaten pabuçlarr damlara atılcak galiba:52:yaklaştıkça bunu daha çok anlıyorum....süsleriniz pek cici gzüel günlerde kullanın...
slm kızlarr nasılsınız bakalım,biz çok iiz kızımla maşallah...bugün kızımı gördüm geldim sabahtan...herşeyi çok ii dedi dr amcamız maşallah:nazar: 2.530 gr,43 cm olmuş minik prensesim:)) sonra nstye girdik,sancı falan çıkmadı,pek hareketli dedi dr amcamız...ay yat yat skılıdım valla:1:
2 hafta sonraya tekrar geleceksiniz dedi...sanırım çatı muayenesi yapacak,önceki muayenede söylemişti çünkü...:18: korkuyorum ama napiim...normal mi sezeryan mı olacağı belli olacak artık...

ee sizler iisniz dimi? dün giremedim pek,günüm vardı,yedim çörekleri börekleri,tatlıları valla:1:kuzucuğuma yarasın napiim...geçmişi okumadım hiç...doğuran falan yok dimi...
gözünaydın canım...görmüşsün kızçeni....
kızlarrr artık biran önce doğurmak istiyorum...depresyonamı giriyorum nee...bu şehirden ve dr lardanda bıktım...bilenler bilir geçen hafta hastanede yattım suyum az diyee...şimdi su falan herşey normal ama dr lar aklımı karıştırıyoo iyice...hastaneye yatmadan önce dr kilosuna 2.500 civarı demişti hastaneden çıkarken 2.300 dediler sonra başka dr a gittim o da 2.300 dedii kızım 2 haftada hç kilo almamış görünüyodu bi moralim bozuldu.sonra erken doğum olabilir diye ciğer geliştirici iğne vurdularr...bugün yine dayanamayıp dr gittim bugün 2.500 kilo çıktı.en son p.tesi gitmştim 2.300 dü 200 gr almış 5 günde ama dr hala küçük deyip duruyoo uyuz oldum.son adet tarihim normalde 11 mayıs ama söyleyince yanlış hatırlıyosun diyolar çünkü bebek büyük çıkıyoo 4 mayıs gibi görünüyoo anlamadım gitti...şimdi gelişimi yavaş deyince diyesim geliyoo kızım haftasına göre normal siz bişiden anlamıosunuz amaa:36:p.teside 35 haftalık çıktı bugünde...kilo alınca haftasıı falan ilerlemiyomuu
ay canım ya insanın aklını karıştırıyorlar gerçekten sağ salim kucağımıza akaydık bebişlerimizi....sen içini ferah tutt umarım herşey yolundadır boll duaedelimmm...
mrb güzel şubat annişleri
çok şükür bu geceyi kazasız belasız atlattık.bi şimdi bugece var yarın öğleden sonra babamız geliyo :)))
nur canım valla korkmuştum senden bu gece için ama çok şükür iyiymişsin.
tuğbacım canını sıkma bu ölçümler çok ince ayrıntılar hata payları var kimi dr en yüksekten söölüyo kimi en düşükten sen yinede en dşüğü baz al bence sonra yüksek doğunca daha mutlu oluruz.benim kızıma da bi dr 12 gün geri dedi biri 6 gün valla ben artık takmıyorum inanmıyorumda her zaman normal giden çocuk 12 gün geri kalınca bi müdahalede bulunmadı dr demek çok önemli bişi diil yada ölçüm hatası
bu arada kızlar çağlayan yok 2 gündür bişi yoktur inş.yeni gelen arkadaş işten çıktı diye yoğunmu ki
ben de çok korktumm valla canım doğurdum doğurcam diye bekledim bütün gece sonra uyumuş kalmışım....hayırlısı inş...
slm kızlar bende şubat annesiyim inş.kızım dayanabilirse tabi..dün dr gittim 33+2 günlügüm ama dr gelişme geriliği var 2 hafta geriden geliyor dedi..bi de suyum çok azalmış yakın takibe alacakmış 4-5 günde bir gel nst gir dedi duruma göre erken alacakmış...gerci korkma dedi daha erken haftalarda olsaydı korkulacak bişey var derdim dedi...şimdi doğsa bile 1 hafta 10 gün kuvezde kalır çıkar dedi...benim gibi olan anne adayları varmı...
geçmiş olsun canım....inş herşey yolundadır...
gözün aydın canım insan nasıl seviniyor bebişini görünce değil mi?Bende nts ye girmedim henüz merak ediyorum demek sıkılıyor insan ne kadar sürüyorki çok uzun değildir inş.

bende aynene biran önce doğsun istiyorum ama 2 hafta sonra:) Canım daha öncede yazmıştım burada lütfen şu ultrason ölçülerinizi kafanıza takmayın onlar sadece tahmini rakamlar gerçek çok farklı olabiliyor.Bebeğinin hareketleri iyimi sen ona bak.hareketlerinde bi anormallik yoksa endişe etme.Endişelendikçe daha kötü olur bebiş için.

Çıkartmalar çok güzel olmuş gerçekten ben nedense duvarlara hiç bişey yapıştıramıyorum biz küçükken babam çok kızardı duvara resim yapıştırmaya bizde korkumuzdan yapıştıramazdık ordan klama bilinçaltımıdır nedir hala duvarları bişey yapıştıramam.Baba etkisi :9:

Ya kızlar böyle deyip korkutmayın beni kulaklarımı tıkıyorum işte normalllllll noooooooooorrmmmaaaallll :36:

Ne güzel iznin başlamış nesli ama bizde seni özleriz habersiz bırakma bizi kaçabildiğin ara gel ve haberlerini bırak olurmu....

Ay zaten yorum yapmasalar şaşarım sanki yorum bekleyen vardı :4:

Canım öyle düşünme bak doğum yapan bi arkadaşımızın doktoru geç kalsaydın bebeğin tehlikekeye girerdi demişti ona o yüzden sor için rahatlasın sonradan keşke demekten iyidir.

Aynen bende hiçbişey okumuyor izlemiyor ve duymuyorum...Cahil cesaretiyle doğurmak istiyorum...

Geçmiş olsun canım dualarım seninle....

Nurcum mesajını şimdi okudum nasılsın? İnş geçmiştir sancıların....
teşekkür ederim canım çokkk zor bi geceydi gerçekten.....bugünde bütün gün yattım yatağımda şimdi daha iyiyim çok şükür...ama ağrılarr çok farklı sanırım baya yaklaştı doğum...hayırlısı inş...
slm kızlar dr.dan yeni geldim keşke dün gitseymişim dündü randevum bugun acaip kalabalıktı
neyse halletttim işlerimi bu saate kadar
kızm 2.400 gr olmuş boyu 46 cm :nazar: :nazar: :nazar: adet ağrısı gibi ağrım oluyo dedim önce idrarını bakarım dedi tahlil istedi bişi çıkmadı idrarımda olur ööle ağrılar dinlen geçmezse beni ara dedi sertleşmelerim oluyo dedim onada normal dedi olsun artık 35 desin dedi nst ye almadı 37de alcam dedi çatıyı sordum ben son hafta yada doğuma geldiğinde yapıyorum dedi 21 inde çağırdı tekrar şuan erken durumun yok dedi hadi bakalım rahatladım bende :66:

çok yorgunum geçmişe bakamıcam doğuran yok demi nur nası olmuş?
gözün aydın canım...sorunsuz olmasına sevindim...bugün daha iyiyim çok şükür canım....

hakkımızda hayırlısı olsun canım inş...
ayy canım seni en iyi ben anlarım herhalde.....ama artık konuşmak istemiyorumm çünkü herseferinde yeniden yaşamış gibi sinirlerim hopluyoo:36:

neyse kızlar ben kaçıyım gidip tost yapiim bari şeytan diyo ona yapma ama ahhh şu kocama bu kadar sevgim olmasa valla kovcam

çok şükür bugün daha iyiyim şenaycım....dün gece baya korkuttu bizi minikkk hanım

ya bide utanmadan kendi kaynanası neler yaparmış nasıl iyi bakarmış hamilelik döneminde falan onu anlatmıyomu gelde çıldırma ya artık pes riskli durum olmasa zaten çağırmazdık.hadi onu geçtim artık 37. haftaya giriyorum yani riskli olmasa bile ağırlaştım insan bi kap çorba yapmazmı yaaa.
ya ev işi falan zaten hak getire ki yapmsın zaten ama inan turp gibi hiç bi hastalığı yok daha genç zaten 49 yaşında

gözde madem o düşünmüyo sen söyle yemek yapılacağı zaman anne yemek yapıcanmı de yada başka bişe varsa şu işi yaparmısın biliyosun durumu seni yormam ama rahatsızım de ne biliim söyle güzelim ya yapar yada kaçar gider. Valla biz gurur yaptıkça onlar kendini anlamamazlığa veriyo boşver iste ne lazımsa yapsın.

yarın kayınvalidemler geliyor.eltimle ilk defa 4 senede..görümcem demiş bende geleyim eşime yuh dedim o kadar insana yemek yatak nerden bulayım.görümcemde sonra gelsin dedim.kayınvalidemde gelirken ben börek yaparım demiş eşim söylemiş herhalde ...zaten eltimler 4kişi 2 kişi de kayınvalide kayınpeder .görümcede gelirse 8-10 kişi yatak yorganım yok .artı düşünüyorum.bugün biraz cam sileyim dedim öldüm.bide erken dogum riskim var.yarında yemeklerimi yapsam ne.bide bugün hastaneye gittim nst bebeğim ters duruyor hareketylerini hissedemiyorum.şükür iyi dedi

slm kızlar ben geldm yine:)
pek bi aksiyon yok galiba bgn burda yaww.
ben dışarı çıktm kargomu aldım kendime 2 tane lohusa tacı aldım,bi mavi bi kırmzı:)
sooonra ağdamı yaptırdım evime geldm,kojam da gelmiş kütahyadan ben gelene kadar:):1:
artık yarın fln kontrole gidebilirim hazırımm:1:
ayy bu hamillelikten heralde ne kadar çok canım acıyo benm ya ağda yapılırken önceden doğru dürüst acı hissetmezdm bile şimdi dudaklarımı ısırdım yaa,kız dio sen ne kadar dayanıklısın yine de:1:
dedim inşallah gerçekten öyleyimdir doğumda görcezz:9:
yarın da hastanede giymek için çok gecelik bakıyım diorum,ii bişiy olmasına gerek yok nasılsa sancı pansuman vs derken batcak rezil olcak,pijamalrımı almıştm zaten cicilerinden..
he bi de iç çamaşırı bakıcam artık kendi valizimi de bi hale yola koyayım yaw,oğlumu süsleyip püsleyip kendim dımdızlak kalmiim ortada dimi:1::49:

oysa ki civilimden ürünler almıştım ertesi günü saat 11de kapıma geldi nasıl da mutlu olmuştum. sandım ki en çok 2-3 günde gelir. sözleşmeyi okumamam çok büyük hata. aklıma gelmedi hiç kampanya bitecek ardından 7 iş günü geçecek ve yine de göndermeyecekler :) bir daha MARKAFONİ ASLAAAAAAA
markafonide görmüğştüm yılbaşından önceki tüm ürünlerde yılbaşı öncesi gönderim garantisi yoktur bandrolü vardı onunla ilgili olabilir
ayy ben çok korkuyorummm. bugüne kadar ne sezaryen ne de normal doğum videosu izledimmm. izlemeyi de düşünmüyorum her şey bilmeden gelsin başıma sanki öyle daha az heyecan olurum gibi.. bence siz de izlemeyin kızlarrr...
aynnneeeenn
ne bileyim kızlarr yaa birinin dediği diğerini tutmuyoo 3. bi dr şart oldu...haftada 2 kere nst ye gircekmişim.şimdi annemde geldi iyice stres oluyorum babam oralarda perişan oluyo annem onada sıkılıyoo o varken beklemekte zor geliyoo
canım benim ya...sen iyi düşün iyi olsun ben de iki doktora gdiyorum ama 1 gün arayla yaptıkları iki ölçüm arasına 100 gr var.olmasa benim de çok kafam karışırdı
yarın kayınvalidemler geliyor.eltimle ilk defa 4 senede..görümcem demiş bende geleyim eşime yuh dedim o kadar insana yemek yatak nerden bulayım.görümcemde sonra gelsin dedim.kayınvalidemde gelirken ben börek yaparım demiş eşim söylemiş herhalde ...zaten eltimler 4kişi 2 kişi de kayınvalide kayınpeder .görümcede gelirse 8-10 kişi yatak yorganım yok .artı düşünüyorum.bugün biraz cam sileyim dedim öldüm.bide erken dogum riskim var.yarında yemeklerimi yapsam ne.bide bugün hastaneye gittim nst bebeğim ters duruyor hareketylerini hissedemiyorum.şükür iyi dedi

hayret bişey ya...senin insan yanında oturacak halin mi varçok ilginç ya

Back
X