günaydın kızlar nasılsınız
biz bugün keyifisiziz kaşıntılarım ve kabarcıklar yüzünden sabah acile gittik doktorum bütün tahlilleri yaptı ama bişe çıkmadı yediğim bişeyin dokunduğunu söyledi ve bi iğne yapıp biraz yatırdı beni şuan tansiyonum biraz oynuyo iğnenin yapabileceğini söyledi ve bi solisyon verdi inş. geçer yoksa nasıl dayanırım ben bu kaşıntılara her yerim tırnak izi(
geçmiş olsun neslicim
bende hamileliğimin ilk aylarında çektim o kaşıntıyı
ölüyordum resmen derim kabarık kabarık olmuştu
tel uçlu tarakla kaşıyordum artık kanatıyordum düşün
dr dr gezdim hatta en son safra kesemde taşım olduğundan onun yaptığı söylendi
sonra birden bire kendi kendine geçti
canım ya gerçekten çok bunaldım....2 sene oldu evleneli hiç bu kadar birlikte kalmamıştık...ben hep çok iyi bilirdim kayınvalidemi çünkü 2 gün kalıp dönerdim.....eltimle altlı üstlü oturdular bir müddet eltim anlatıyordu bana hiçç inandırıcı gelmiyodu yazık o da diyodu biliyorum bu anlattıklarım sana hiç inandırıcı gelmiyo diye....ama böyle aynı evde kalınca anladım....çok iyi çok anlayışlı görünür amaa hep kendi istediği olsun ister....bi temizlik yaptı evimin her tarafını Allah razı olsun hakkını yiyememm ama kocam ondan daha çok iş yaptı ve ben söylemiştim kadın açğırcam diye çağırtmadı bana ben napim....eşim evdeyse yemeği eşim yapar yoksa ben ben yaparım...ne anladım bundan...bi de biliyo durumumun ne kadar kritik olduğunu....anneciğim manisada fıtık oluyo kadın gerekirse mutfağa bile gitme eşin yemeğini getirsin diyo tabi burdaki durumları bilmiyo....nasıl anlatayım kadın iyice kötü olcak gelemiyo edemiyo....ya sabır çekiyorum sadece....ve işin ilginç yanı doğumda eğer kayınvalidem olursa işim o kadar zor ki....halim kötü olursa ben yardım isteyememm o üstümün başımın battığı zamanlardaa yardım et bana diyemem ben demeyince onunda edeceğini zannetmiyorum....Allahım nolur bi ferahlık ver ve bana yardımm ett diye duaetmekten başka yapabileceğim bişi yokkkk
canım seni çok iyi anlıyorum inanki evde başka birinin olması çok zor oluyor
insanın tüm düzeni bozuluyor ama napacaksın dayanmaktan ve görmemezlikten başka çaren yok

Allahım sabır versin sana
Bende eşim gitmeden yatağın suntasını kaldırtmıştım ona haftaya bazamız gelecek ayarlama yapayım bari
ev tıkış tıkış oldu nereye neyi koyacağımı şaşırdım yaa

Son düzenleme: