İyi akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir.
Bizim bugün kontrolümüz vardı ama her ay olduğu gibi yine sinir küpü olup geri geldik

Bizim doktorumuz sadece bademcik ağrısına bakar gibi bakıp tek kelime etmeden gönderen biri ama bu çevredeki tek özel hastanenin doktoru. Ben ilçeden ile 1.5 saate gidiyorum ama hiçbirşey anlamadan geri geliyorum başını bacağını ölçüp gönderiyo ultrasonda inanın 3 dk bile kalmıyorumdur.. Neyse hadi bunlara alıştım alışmadımda kabullenmek zorunda kaldım ama artık haftalar yaklaştı be kadın ağzını açta iki kelime et bi halimi sor doğumdan bahset ... yok yok yok

Çok akıntım oluyodu benim son günlerde akıntı gibi de değil sanki su gibi günde 2-3 tane günlük ped değiştiriyodum söyledim suyun çok iyi dedi ama dur bakalım dedi o lanet masa varya oraya çıkardı alttan eliyle baktı sonra ''ooo sen yok '' dedi kafasını salladı çıktı ultrason odasından. Nst ye gönderdi ordada 3 kez nst alındı hepsinde 80lik 100 lük sancılar çıktı hemşire soruyo ağrın varmı yok dedim bebek oynadımı dedi evet dedim doktora söyle dedi.Neyse doktora sonuçları götürdüm baktı sancın oluyomu dedi hayır dedim iyi tamam dedi eşim sordu abla ( ailecek tanışıyolar doktorla) bebeğin duruşu falan nasıl normal doğum olurmu diye mümkün değil hiç ihtimal vermiyorum normale dedi bana baktı bende cesaret edemiyorum dedim hiç boşuna yorma kendini normal olmaz dedi gitti diğer hastanın yanına deli oldum ya bi anlat söyle bende ona göre hazırlıım kendimi hoş bukadarını bile çok konuştu.haftaya görüşürüz dedi bundan sonra her hafta geliyosunuz dedi.
2300 kilo 45 cm olmuş oğluşum kilosu çok az geldi bana canım sıkıldı

en son 3 hafta önce 1900 dü ki 8 gün falan önden gidiyodu ama şimdi geriden geliyo haftaları hep o ultrason sonuç kağıdında çok üzüldüm ama bu aralar hiçbişe yiyemiyorum çok iştahsızlaştım ..
Neyse kafanızı şişirdim canım sıkıldı paylaşmak istedim :85: