2011 Şubat Anneleri

günaydıınnn güzel anneler nasılsınız bugün ben her zamanki gibi :)

:)))) canım ben de emel hanım izinde diye erzat beye gidiyorum ona yönlendirdi.ama yine de emel hanım gelene kadar doğurmasam iyi.pazartesi 2 gün hastanede yatırdılar erken doğum diye iğne falan oldum.bakalım

aa hadi yaa belki karşılaşıyoruzdur seninle erzat bey de çok iyi biridir ama.randevun ne zaman ben çrş günü gitcem

aaa hızlı tren seferlerii başlaassın orayada gelirim valla.zaten adım çıkmış gezentiyee :37: oğlumuda alır geliriz vallaa heeeee:55:

canım hızlı tren olunca yine gelirsin zaten ne kadarlık yol valla bizde geçen sene ankarayı su yolu yapmıştık ama seneye yine planımız o.olmadı doğumdan sonra ben gelince sana hbr veriyimde bari biz görüşelim ordaki arkadaşlarda çatlasın :))

günaydın kızlar !!! dün gece ağladımm....ağladımm..ağladımm... gözlerim kurbağa gibi oldu , eşimle tartıştık niye böyle oldu anlamadım uzun zamandır hiç tartışmıyorduk , ama nedense söylediği ufacık şeyler bana dağ gibi geliyor artık bağırıp çağırıyorum kendimi ordan oraya atıyorum ( mecazi olarak yani ) çok hırpaladım yine kendimi bir türlü düzelemedim hiç konuşmadan uyuduk gece sabah kalktığımda pişmandım dayanamadım öptüm barışalım dedim hiç itiraz etmedi kabul etti öpüştük barıştık ama içim hala bir tuhaf o şimdi ders vermeye gitti bende evde yanlızım ama içim bi buruk tuhaf sanki dokunsan ağlıyacağım yine kendme gelemedim tam olarak sizide pazar pazar şişirmek istemem ama buraya yazınca rahatlıyor insan bir parça

canım valla bu hepimizin tipik durum ben ağlamıyorum ama bu ara biraz daha üstünde dursam olayların ağlıycam

günaydın kızlarr:16:hepinize iyi pazarlarr:68:violina canım hepimiz aynıyız heraldee ağlamayaa yer arıyoruz hamilelik psikolojisii doruk noktada bu sıralar...sıkma canınıı bebişini düşün rahtlaaa birazz:emir_bebek::emir_bebek:
şu bebişler hayırlısıylaa zamanında gelsede rahatlasak.sevsek mıncıklasakkk...zaman geçmiyooo zaten...
tuğbacım merak ediyodum seni hatta rüyamda seni gördüm iyisin dimi

canım onunn hiç bişeyi yok eğer fırından ekmek hamuru alırsan onu biraz yoğurupp küçük parçalar halinde ister yuvarlak ister poça gibi kızgın yağda kızartcaksın....sonrada yanında sıcacıkk çay ve peynirle höpletciksinn:66:
eğer yakında fırın yoksa yada dışarı çıkma imkanınn yoksa un,su,maya ve tuzla hamur yoğurcaksın....biraz kabarmasını bekliceksin senaryonun sonrası aynıı:21:
çok sağol gerçekten güzel anlatmışsın.becerebilirsem beklerim çaya :1:

kızlar günaydıınnn.....

ilk defa açılışı ben yapıyorum:87:

güzel bir pazar diliyorum,rüyamda hammur kızartması gördüm nasıl canım istedi hemen fırından ekmek hamuruu aldırdım kayınvalidem yapacak,,ahh gözümde dönüyor resmen:27: yabulmasıda yapmasıda kolay diye rahat söyledim....

bişey söliyimmi bende yaptım yedik az önce nası canım çektmişti uyandığımda ama şimdi belim ağrooo

bende çok severimde canım o yüzden olsa gerek kendimi tutamadımm:9:
sabahleyin eşimi gönderdikten sonra nette biraz fink attımda bi site vardı tarif falan aldığımm oraya bakındım birazz amannn Allahımmm ne süper şeylerr vardı fotolarr falann gayet gerçkeçiydi bi anda orda olup hepsini yemek istedim....sonradan farkettim ki ben hamurişi yapmayı,misafir için hazırlanmayı çok özlemişimm:51:sonra kendüm kendüme karar verdimm bugün inş bişiler yapcamm bakalım becerebilirsemmm:9:

bende bayılırım hamurişi yapmasına da yemesine de ...sende Ankadasın,doğuralım bi gün yaparız ne dersin?

kızlar günaydıınnn.....

ilk defa açılışı ben yapıyorum:87:

güzel bir pazar diliyorum,rüyamda hammur kızartması gördüm nasıl canım istedi hemen fırından ekmek hamuruu aldırdım kayınvalidem yapacak,,ahh gözümde dönüyor resmen:27: yabulmasıda yapmasıda kolay diye rahat söyledim....

bişey söliyimmi bende yaptım yedik az önce nası canım çektmişti uyandığımda ama şimdi belim ağrooo

oohh afiyet bal şeker olsun...biraz uzan belinde geçer..sonra ye yat lop lop et olursn benim gibi:1:

bende bayılırım hamurişi yapmasına da yemesine de ...sende Ankadasın,doğuralım bi gün yaparız ne dersin?

süper olur valla...ankaradaki tüm arkadaşlarıda çağırırızzz ohh ne güzel....bebişler,pastalar,börekler,sohbet, muhabbet sevdim ben bu fikriii:64:

kızlar ya ben bugün perdeleri yıkatıyorum camlar filan temizleniyor,doğum öncesi temizlik erkenmi olmuş sizce,doğuma kadar baatmasın tekrar:44:

selam cicik anneler nasılsınız bakalım

biz bu sabah biraz tembellik yaptık öğlene kadar uyuduk.sonra kalktım birazda tv karşısında tembellik yaptık kocişle.sonra kahvaltı faslı.anaamm biraz fazla yemişim galiba:56: uzuunn uzuunn kahvaltı yaptım karnım okadar tokki anlattığınız hamur işleri hiç cazip gelmedi :37:

eşim kahvaltıdan sonra sordu gitmek istediğin biyer varmı napalım diyee.amaaann didimm evim evim güzel evim hiç biyere gitmek istemiyorum :53:evet evet yanlış duymadınız ben dedim bunu dedim:37:
ya evimden dışarı çıkınca hele başka bi eve gidince ben bi fena oluyorum yaa oram buram ağrıyo.dışarda gezince okadar değilde hani dışarda olunca heran geri dönebiliyosun ama başka eve gidince ha diyince kalkamıyosun.evim güzel valla ben gitmem biyere dedim :63:

günaydın kızlar !!! dün gece ağladımm....ağladımm..ağladımm... gözlerim kurbağa gibi oldu , eşimle tartıştık niye böyle oldu anlamadım uzun zamandır hiç tartışmıyorduk , ama nedense söylediği ufacık şeyler bana dağ gibi geliyor artık bağırıp çağırıyorum kendimi ordan oraya atıyorum ( mecazi olarak yani ) çok hırpaladım yine kendimi bir türlü düzelemedim hiç konuşmadan uyuduk gece sabah kalktığımda pişmandım dayanamadım öptüm barışalım dedim hiç itiraz etmedi kabul etti öpüştük barıştık ama içim hala bir tuhaf o şimdi ders vermeye gitti bende evde yanlızım ama içim bi buruk tuhaf sanki dokunsan ağlıyacağım yine kendme gelemedim tam olarak sizide pazar pazar şişirmek istemem ama buraya yazınca rahatlıyor insan bir parça

canımm hepimiz aynıyız.bende dün akşam öyleydim.bi sinir bi asabiyet bi ağlama isteğii patladım patlayacaktım.hiçte bi sebep yok heeee durup dururken

günaydıınnn güzel anneler nasılsınız bugün ben her zamanki gibi :)

aa hadi yaa belki karşılaşıyoruzdur seninle erzat bey de çok iyi biridir ama.randevun ne zaman ben çrş günü gitcem

canım hızlı tren olunca yine gelirsin zaten ne kadarlık yol valla bizde geçen sene ankarayı su yolu yapmıştık ama seneye yine planımız o.olmadı doğumdan sonra ben gelince sana hbr veriyimde bari biz görüşelim ordaki arkadaşlarda çatlasın :))

canım valla bu hepimizin tipik durum ben ağlamıyorum ama bu ara biraz daha üstünde dursam olayların ağlıycam

tuğbacım merak ediyodum seni hatta rüyamda seni gördüm iyisin dimi

ayy bekklerim valla haber ver uçar geliriz hatta sizi bekleriz misafir ederiz güzel olur

süper olur valla...ankaradaki tüm arkadaşlarıda çağırırızzz ohh ne güzel....bebişler,pastalar,börekler,sohbet, muhabbet sevdim ben bu fikriii:64:

her zaman beklerim bak bende ankaradayım unutmayın beni de... hem benim inşallah oğlum olacak arkadaş olur dimi?

hehh siz benden habersiz buluşun görüşün bak ben size napıyorum :20: saçınızı başınızı yolaklarım valla :4::37:

aa seda da aşağıda,kız neden sesin çıkmıyor sende Ankaradasın bende gelirim desene..hem sen bana yakınsın antarese filan gidiyorum diyosun ya bende yakınım:6:

aa seda da aşağıda,kız neden sesin çıkmıyor sende Ankaradasın bende gelirim desene..hem sen bana yakınsın antarese filan gidiyorum diyosun ya bende yakınım:6:

kız kambersiz düğün olurmu

nasıl sesim çıkmasın çatt diye çatlarım valla konuşmazssam :23:

ayyy ben o kaa yırtındım artık demiyom ben yaa siz ayarlayın çaarın beni :63:

nerde oturuyon sen yaaa sendemi yakınsın mavi ile nerdeyse aynı mahalledeyiz biz çok yakınmışız.ben süleymaniye külliyesi var anteresin üst taraflarında orda oturuyorum

selam cicik anneler nasılsınız bakalım

biz bu sabah biraz tembellik yaptık öğlene kadar uyuduk.sonra kalktım birazda tv karşısında tembellik yaptık kocişle.sonra kahvaltı faslı.anaamm biraz fazla yemişim galiba:56: uzuunn uzuunn kahvaltı yaptım karnım okadar tokki anlattığınız hamur işleri hiç cazip gelmedi :37:

eşim kahvaltıdan sonra sordu gitmek istediğin biyer varmı napalım diyee.amaaann didimm evim evim güzel evim hiç biyere gitmek istemiyorum :53:evet evet yanlış duymadınız ben dedim bunu dedim:37:
ya evimden dışarı çıkınca hele başka bi eve gidince ben bi fena oluyorum yaa oram buram ağrıyo.dışarda gezince okadar değilde hani dışarda olunca heran geri dönebiliyosun ama başka eve gidince ha diyince kalkamıyosun.evim güzel valla ben gitmem biyere dedim :63:

canımm hepimiz aynıyız.bende dün akşam öyleydim.bi sinir bi asabiyet bi ağlama isteğii patladım patlayacaktım.hiçte bi sebep yok heeee durup dururken

ayy bekklerim valla haber ver uçar geliriz hatta sizi bekleriz misafir ederiz güzel olur

hehh siz benden habersiz buluşun görüşün bak ben size napıyorum :20: saçınızı başınızı yolaklarım valla :4::37:

canımcımm sensiz olur mu hiçççç.........:69:

kız kambersiz düğün olurmu

nasıl sesim çıkmasın çatt diye çatlarım valla konuşmazssam :23:

ayyy ben o kaa yırtındım artık demiyom ben yaa siz ayarlayın çaarın beni :63:

nerde oturuyon sen yaaa sendemi yakınsın mavi ile nerdeyse aynı mahalledeyiz biz çok yakınmışız.ben süleymaniye külliyesi var anteresin üst taraflarında orda oturuyorum

ben yenimahalledeyim ama yakınız,bebikler doğsun arabaya atarız baharda görüşürüz,yürüme mesafesi yani...:7:

ben yenimahalledeyim ama yakınız,bebikler doğsun arabaya atarız baharda görüşürüz,yürüme mesafesi yani...:7:

aa yakınmış hakkatenn
bahar gelsin bebiklerimize bissürü arkadaş çıktı bak.oyun arkadaşları olurlar.oyun grupları yaparız hatta.bizim apartmanda hiç yaşıtı yok zaten etraftada yok.çocuklar ne kadar küçük olurlarsa olsunlar bi arkadaş istiyorlar.arada toplanıp oyun grupları yaparız olmazmı hem paylaşmayı falanda öğrenirler bizde iki dedikodu yaparık :68::37:

kızlar bebeğin yattığı oda için şu oda termometresi ve nem ölçerden almak istiyorum

En ucuz ARZUM BEBBE NEM VE SICAKLIK ÖLÇER

hem buhar makinasını ne zaman kullanacağımıda anlamama yardımcı olur.

yalnız bu marka olmak zorunda değil varsa tavsiye edebileceğiniz bildiğiniz bir marka yardımlarınızı alabilirim

ay kızlar ben akşam bi rüya gördüm yorumu size bırakıyorum:60:kayınavlidemi gördümmm bissürü kadehe çay koymuşş onları içiyoduu:52:

Back
X