günaydıınnn güzel anneler nasılsınız bugün ben her zamanki gibi :)
aa hadi yaa belki karşılaşıyoruzdur seninle erzat bey de çok iyi biridir ama.randevun ne zaman ben çrş günü gitcem
canım hızlı tren olunca yine gelirsin zaten ne kadarlık yol valla bizde geçen sene ankarayı su yolu yapmıştık ama seneye yine planımız o.olmadı doğumdan sonra ben gelince sana hbr veriyimde bari biz görüşelim ordaki arkadaşlarda çatlasın :))
canım valla bu hepimizin tipik durum ben ağlamıyorum ama bu ara biraz daha üstünde dursam olayların ağlıycam
:)))) canım ben de emel hanım izinde diye erzat beye gidiyorum ona yönlendirdi.ama yine de emel hanım gelene kadar doğurmasam iyi.pazartesi 2 gün hastanede yatırdılar erken doğum diye iğne falan oldum.bakalım
aa hadi yaa belki karşılaşıyoruzdur seninle erzat bey de çok iyi biridir ama.randevun ne zaman ben çrş günü gitcem
aaa hızlı tren seferlerii başlaassın orayada gelirim valla.zaten adım çıkmış gezentiyeeoğlumuda alır geliriz vallaa heeeee
![]()
canım hızlı tren olunca yine gelirsin zaten ne kadarlık yol valla bizde geçen sene ankarayı su yolu yapmıştık ama seneye yine planımız o.olmadı doğumdan sonra ben gelince sana hbr veriyimde bari biz görüşelim ordaki arkadaşlarda çatlasın :))
günaydın kızlar !!! dün gece ağladımm....ağladımm..ağladımm... gözlerim kurbağa gibi oldu , eşimle tartıştık niye böyle oldu anlamadım uzun zamandır hiç tartışmıyorduk , ama nedense söylediği ufacık şeyler bana dağ gibi geliyor artık bağırıp çağırıyorum kendimi ordan oraya atıyorum ( mecazi olarak yani ) çok hırpaladım yine kendimi bir türlü düzelemedim hiç konuşmadan uyuduk gece sabah kalktığımda pişmandım dayanamadım öptüm barışalım dedim hiç itiraz etmedi kabul etti öpüştük barıştık ama içim hala bir tuhaf o şimdi ders vermeye gitti bende evde yanlızım ama içim bi buruk tuhaf sanki dokunsan ağlıyacağım yine kendme gelemedim tam olarak sizide pazar pazar şişirmek istemem ama buraya yazınca rahatlıyor insan bir parça
canım valla bu hepimizin tipik durum ben ağlamıyorum ama bu ara biraz daha üstünde dursam olayların ağlıycam
tuğbacım merak ediyodum seni hatta rüyamda seni gördüm iyisin dimigünaydın kızlarrhepinize iyi pazarlarr
violina canım hepimiz aynıyız heraldee ağlamayaa yer arıyoruz hamilelik psikolojisii doruk noktada bu sıralar...sıkma canınıı bebişini düşün rahtlaaa birazz
şu bebişler hayırlısıylaa zamanında gelsede rahatlasak.sevsek mıncıklasakkk...zaman geçmiyooo zaten...