2011 Şubat Anneleri

tünaydın kızlar,

dün kayınvalidem 15-16 yaşında 2 görümcem birde büyük görümcemin 10 yaşındaki oğlu yatıya geldiği için giremedim hiç biz oğluşumla çok sinirliyiz sizler nasılsınız bakalım

kayınvalidemler tabi her zamanki gibi gelip sinirlerimi bozup gitti sağolsun eşimede daha anlatamadım anlatsamda anlamaz biliyorum bana bozulur ama istemiyorum artık ya kimse gelmesin dünden beri 15-16 yaşındaki görümcelerime bile hizmet etmekten canım çıktı suyu bile benden istiyorlar popolarını yerlerinden kaldırmadılar offff sinir küpüyüm ya allah bizlere sabır versin birde en çok bozulduğum şey kendi annemler bana daha yakın 2 dk burda oluyorlar babamdada araba var bişey olursa ne yapsın dediler babam gelicek hemen dedim kaynanam kaynım işe başlıycakmış araba vericeklermiş kaynımı arıycakmışım öyle diyo yani benim ailemin bize yakın olmasını istemiyor

Son düzenleme:
ben totişimi kaldırıp mutfağa gittim biraz dolapları topladım tencere bölümünde resmen ayaklanma çıkmışş....hangisi hangisinin kapağı belli değil....anlayacağınız tencere yuvarlanmışş ammaaa kapağını bulamamışş:60:sonrada tatlı yaptım inş güzel olurr afiyetle yerizz:56:

ay kızlar ben akşam bi rüya gördüm yorumu size bırakıyorum:60:kayınavlidemi gördümmm bissürü kadehe çay koymuşş onları içiyoduu:52:

ayhh hayırdır inşallahh.o nasıl rüya kızz.bunun yorumu beni aşar :37:

tünaydın kızlar,

dün kayınvalidem 15-16 yaşında 2 görümcem birde büyük görümcemin 10 yaşındaki oğlu yatıya geldiği için giremedim hiç biz oğluşumla çok sinirliyiz sizler nasılsınız bakalım

kayınvalidemler tabi her zamanki gibi gelip sinirlerimi bozup gitti sağolsun eşimede daha anlatamadım anlatsamda anlamaz biliyorum bana bozulur ama istemiyorum artık ya kimse gelmesin dünden beri 15-16 yaşındaki görümcelerime bile hizmet etmekten canım çıktı suyu bile benden istiyorlar popolarını yerlerinden kaldırmadılar offff sinir küpüyüm ya allah bizlere sabır versin birde en çok bozulduğum şey kendi annemler bana daha yakın 2 dk burda oluyorlar babamdada araba var bişey olursa ne yapsın dediler babam gelicek hemen dedim kaynanam kaynım işe başlıycakmış araba vericeklermiş kaynımı arıycakmışım öyle diyo yani benim ailemin bize yakın olmasını istemiyor

ohh maşallahhh cümbür cemaatt karnı burnunda insanın hizmetine bakıyorlar ohh ne alaa.kayınvalidene bişi diyemezsin belki ama görümcelerine ne hizmet ediyosun söyle kalksın alsınlar hayret bişiii.ne anlayışsız insanlar var yaa

ayrıca öyle acil bir durumda onlarımı düşünücen tabiki kim yakınsa onu çağıracaksın.aman hiç bakma sen onlara

ben totişimi kaldırıp mutfağa gittim biraz dolapları topladım tencere bölümünde resmen ayaklanma çıkmışş....hangisi hangisinin kapağı belli değil....anlayacağınız tencere yuvarlanmışş ammaaa kapağını bulamamışş:60:sonrada tatlı yaptım inş güzel olurr afiyetle yerizz:56:

benim dolaplarımı görsen kaçarsın heralde

birde artık yukarılara uzanamıyoruz ya ben herşeyi aşağılara koydum üst üste iç içe kim kime dumduma:37:

aa yakınmış hakkatenn
bahar gelsin bebiklerimize bissürü arkadaş çıktı bak.oyun arkadaşları olurlar.oyun grupları yaparız hatta.bizim apartmanda hiç yaşıtı yok zaten etraftada yok.çocuklar ne kadar küçük olurlarsa olsunlar bi arkadaş istiyorlar.arada toplanıp oyun grupları yaparız olmazmı hem paylaşmayı falanda öğrenirler bizde iki dedikodu yaparık :68::37:

süper...oyun grupları ben çok özeniyorum kızımla kaliteli zaman geçirkem sitiyoru malum çalışıcam bi süre sonra..

aaa bu arada size çoook komik bişi anlatıcam,ben hergün işe gitmiyoorum durumumdan dolayı 2 gün filan gidiyorum evden idare ediyorum biliyosunuz ve tv resmen hayatım oldu paso tv karşısınfda yatıyorum,geçen hafta genel kurul yaptım,hazirun cetvelini yaparken yani ortakların olduğu listeyi yaparken diyorumki bi babadan oğula hisse devri vardı,bizdede var bi baba oğul ortak,ay nezamandı filan düşünürken birden aklıma geldi:1: Fatmagülün suçıu ne deki erdoğan babasının hisselerini almıştı ya onu hatırlamışımm,yuuuuhhh dedim kendime resmen dizileri hayatıma sokmuşum:60::60:

kızlar ya ben bugün perdeleri yıkatıyorum camlar filan temizleniyor,doğum öncesi temizlik erkenmi olmuş sizce,doğuma kadar baatmasın tekrar:44:

Bende haftaya haftasonu yapıcam aynılarını annem erken almışsın kadını doğuma kadar yine batar diyo ama olsun zaten temizlik ben yapmadığım zaman bile yeterince stresli bi iş büyük temzilikte erken oluversin.

bendednde istedi eşim tatlı ama avucunu yala doğumdan sonra dedim...

gerçi ben dr otkerin revanisini yapıyorum süper oluyor...çokta kolay kayınvalideyi gönderip aldırıp yapsammı gaza getirdin bak benii:6:

ellerine sağlık afiyet olsun canım bizim yerimizede ye tatlıları

ayhh hayırdır inşallahh.o nasıl rüya kızz.bunun yorumu beni aşar :37:

ohh maşallahhh cümbür cemaatt karnı burnunda insanın hizmetine bakıyorlar ohh ne alaa.kayınvalidene bişi diyemezsin belki ama görümcelerine ne hizmet ediyosun söyle kalksın alsınlar hayret bişiii.ne anlayışsız insanlar var yaa

ayrıca öyle acil bir durumda onlarımı düşünücen tabiki kim yakınsa onu çağıracaksın.aman hiç bakma sen onlara

benim dolaplarımı görsen kaçarsın heralde

birde artık yukarılara uzanamıyoruz ya ben herşeyi aşağılara koydum üst üste iç içe kim kime dumduma:37:

canım benim kalkıp al desen kalkmıyorlar bide sen onlardan bişey istesen dövecek gibi ters ters bakıyorlar onların suratını çekeceğime bende kendim yapıyorum ama sinirlerim alt üst oluyor tabiki sancım olunca ilk babamları arıyıp çağırıcam onlar daha çok beklerler doğum stresini sancıların stresini kaynanamdan fena çıkartırım şimdi susuyorumda o zaman böyle bir laf çarptırsın görür o zaman gülünü:47::47::47:

kızlar bebeğin yattığı oda için şu oda termometresi ve nem ölçerden almak istiyorum

En ucuz ARZUM BEBBE NEM VE SICAKLIK ÖLÇER

hem buhar makinasını ne zaman kullanacağımıda anlamama yardımcı olur.

yalnız bu marka olmak zorunda değil varsa tavsiye edebileceğiniz bildiğiniz bir marka yardımlarınızı alabilirim

bende bundan almayı düşünüyorum hem markası iyi hemde fiyatı uygun gayet iyi bence

bendednde istedi eşim tatlı ama avucunu yala doğumdan sonra dedim...

gerçi ben dr otkerin revanisini yapıyorum süper oluyor...çokta kolay kayınvalideyi gönderip aldırıp yapsammı gaza getirdin bak benii:6:

ben göndereyim size bi tabak tatlı canım:56:bende haşhaşlı revani yaptım....normalde üstüne muhallebi falanda yapıyordum ama sütüm yok bende sadece revani olarakk yaptımm inş güzel olurr:52:

bende bundan almayı düşünüyorum hem markası iyi hemde fiyatı uygun gayet iyi bence

yorumlar genelde iyi ama bir kaç kişi 1.5 - 2 derece düşük ölçüyor evdeki civalı termometrelerden diyor.birde ingilizceymiş tuşları falan

ama benim en çok bu hoşuma gitti.zaten 2 marka bulabildim

ben göndereyim size bi tabak tatlı canım:56:bende haşhaşlı revani yaptım....normalde üstüne muhallebi falanda yapıyordum ama sütüm yok bende sadece revani olarakk yaptımm inş güzel olurr:52:

süper.. gönder valla ellerine sağlık,bende kek istedi imdide canım yapıcam valla:56:

valla okadar tokumki anlattıklarınız hiiçç cazip gelmiyoo.akşam üüstü bidaa okiim bari :37:

Bende haftaya haftasonu yapıcam aynılarını annem erken almışsın kadını doğuma kadar yine batar diyo ama olsun zaten temizlik ben yapmadığım zaman bile yeterince stresli bi iş büyük temzilikte erken oluversin.
bencede..hem beli olmaz bebikler sürpriz filan yaparsa pasaklı yakalanmayalım:49:

selam güzeller:34: nasilsiniz kizlar ben artik iki adim bile yürüyemez hale geldim :52: neredeyse o kadar z:52:orlaniyorumki benim gibi olan varmi:2: kücük kücük adim atiyorum kasiklarim agrisindan karnim hele tas kesiliyor birazcik ayakta kalsam, biri zile bassa kendimi toparlamam ooo ooo bir sürü zaman alior bir oturdumu sonrasinda kilitnelip kaliyorum ne olcak bu halimmm:43:

aynen beni anlatmışsın sanki bende aynıyım :(

aynen beni anlatmışsın sanki bende aynıyım :(

ya bide şu zil meselesi bidaha bidaha basıyolar.bende açınca fırça atıyom ya ben eskisi kadar hızlı kalkıp yürüyemiyorum nee abanıyonuz zile diyom.eşim bile aynısını yapıyo.bahaneleride hazır çalmadı sandık diyolar.
tin tin ağır ağır yürüyorum zaten açana kadar bi kaç dakika geçiyo haliyle

Selam cici anni$ler ve bebi$lerii:10: Kizlar 1 saat temizligimle ugrastim. Hazirlikli olmak gerek dimi ama.:27:

Nurcum gercek sancinin olup olmadigini anlamak için sicak dusa gir. Alt tarafina su tut. Allah yardimcin olsun.

Sedacim o normal kabusu bendede var. Ne desem normal diyor burdaki drlar.:18:

Apsimisia canim bende o masadan çok korkuyorum. Allahtan burda dogumu normal hasta yatagina benzer bi yatakta yaptiriyorlar.

Alla alla 80li sancilarin cikiyor nasil oluyorda seni eve yolluyor yaa:44:

Normal dogum olmamasi icin sebep neymis ? Ne sacma yaa

Sen bence o doktora birdaha gitme.

Kilosunuda kafana takma ben 37. haftanin icindeyim benim kiz 2200 cikti. Ortalama hesapliyorlar yani kesin degil. Dogumdan sonra görecegiz bakalim:9: Saglikli olsunlarda tek kiloyu aldirriz dogunca,

sancıları bebeğin nst deyken hareket etmesine bağladılar galiba sürmeli öyle anladım yani ben. Niye normal olmayacağını söylemedi uyuz karııı:47: bu saatten sonra doktor değiştirmek olurmu olsa bile doktor yokki doğru düzgün burdaki devlet hastaneleri ebeleri çalışanları daha kötü güzelim zaten sırf onlara kalmıyım diye bu kadına gidiyorum birde çok bilgili hastanede güzel çalışanları flan iyi .. Hakkımızdan hayırlısı artık napalım umarım sezeryanda adam gibi davranır üzmez beni..

günaydın kızlar !!! dün gece ağladımm....ağladımm..ağladımm... gözlerim kurbağa gibi oldu , eşimle tartıştık niye böyle oldu anlamadım uzun zamandır hiç tartışmıyorduk , ama nedense söylediği ufacık şeyler bana dağ gibi geliyor artık bağırıp çağırıyorum kendimi ordan oraya atıyorum ( mecazi olarak yani ) çok hırpaladım yine kendimi bir türlü düzelemedim hiç konuşmadan uyuduk gece sabah kalktığımda pişmandım dayanamadım öptüm barışalım dedim hiç itiraz etmedi kabul etti öpüştük barıştık ama içim hala bir tuhaf o şimdi ders vermeye gitti bende evde yanlızım ama içim bi buruk tuhaf sanki dokunsan ağlıyacağım yine kendme gelemedim tam olarak sizide pazar pazar şişirmek istemem ama buraya yazınca rahatlıyor insan bir parça

canım bende aynıyım yaa az önce bi arkadaşla konuştuk tlfda onada anlattım öfkem bedenime sığmıyo sanki üstelik bi sebepte yokken . Zavallı adamcağızlar artık nasıl davranacaklarını şaşırdılar ama yok yani ne dese batıyo ne yapsa katlanamıyorum sürekli bi ağlama nöbeti :50: ruhum daralıyo sanki tüm hormonlarımız ayağa kalktı galiba :52:

günaydıınnn güzel anneler nasılsınız bugün ben her zamanki gibi :)

aa hadi yaa belki karşılaşıyoruzdur seninle erzat bey de çok iyi biridir ama.randevun ne zaman ben çrş günü gitcem

canım hızlı tren olunca yine gelirsin zaten ne kadarlık yol valla bizde geçen sene ankarayı su yolu yapmıştık ama seneye yine planımız o.olmadı doğumdan sonra ben gelince sana hbr veriyimde bari biz görüşelim ordaki arkadaşlarda çatlasın :))

canım valla bu hepimizin tipik durum ben ağlamıyorum ama bu ara biraz daha üstünde dursam olayların ağlıycam

tuğbacım merak ediyodum seni hatta rüyamda seni gördüm iyisin dimi

ben de çarşamba gideceğim 11.30 da randevum belki karşılaşırız sen kaçıncı haftadasın kaç hafta kaldı doğuma.ben daha doğumu nasıl yapacağımı da bilmiyorum sezeryan istiyorum bakalım ne diyecek doktor

Back
X