2011 Şubat Anneleri

yok ilköğretim benim seminer var ama taa haziranın son iki haftası bebeiş 40. haftasında doğduğunda bile hazran ayına zar zor geliyo raporlarla ne biçim doktor o öyle devlete mi gidiyorsun sen ben rapor filan veremem dedi.İlginç yani herkes yapıyor bunu...

ben yanlış hatırladım seni demekki canım pardon. özel hastane aslında ama dr. biraz takıntılı. ben de hata ettim daha önceden konuşmadım rapor olayını. kadın doğumdan rapor veremem ya yatış yapmalısın ya da heyete girersin ki onda da alamazsın falan dedi. ben de çok ısrar edip gerilmek istemedim. artık bu saatten sonra da dr. değişmez. bakalım bulacağız bir yolun.

slm kızlar,nasılsınız?

ben kocama çok sinirliyim şu anda arkadaşlarıyla takılıyo salak,göstercem ben ona gelince,sorumsuz:47::47::47:

hayırdır ya adam naptıda bu kadar kızdırdı seni :) sırf dışarda diyemi kızıyosun sürekli böyle davranmıyosa kızma güzelim oda bunalıyodur arada bir onlarında hakkı kafa dağıtmak ama sürekli yapıyosa başka tabi..

oğlum hiççç durmuyooo..kum torbasına döndüm yaaaa:9:güçlendi velettttt

sonunda totişi kaldırıp doğum çantasını hazırlayabildim...bebemin totiş bezi eksik sadece:))))ay insan bi tuhaf hissediyor yaa..sanki hemen yarın gidecekmişim gibi doğuma:1:

tv dede bişey yokk..burası da durgunn..koçiş de yokkk...oğlumla halay çekeyim ben bariii:64:

selam kızlar
haftasonu kayınvalidemgildeydik (bizden 1 saat uzaklıkta başka bir ilçede oturuyorlar) cumartesi günü gitmeden önce bel ağrım geçmediği için doktoruma gittim. nts ye bağladı.oğlumun kalbi nasıl güzel ve hızlı atıyo çok heyecanlıydı :1: sonuç olarak mudahale etmemizi gerektirecek birşey yok evde yatıp dinlen bol bol dedi gönderdi doktor. tabi dinlenmek şöyle dursun daha çok yoruldum geldim :43: ve iki gündür özellikle akşamları yattığımda çok ağrılarım oluyo. belim, sırtım, kasıklarım.. sanki gaz sancısı gibi giriyo bi kıvranıyorum geri geçiyo çok kötü bişi yaa uyuyana kadar akla karayı seçiyorum :43: hep böyle mi olacak doğuma kadar çekecekmiyim böyle bilmiyorum ki doktorda bişi yok dedi anlamadım.nts çektiren varmı sonuç yorumu yapabilecek olan. nts cihazındaki soldaki değer 130-140 arasında gelip gidiyordu arada sancım oldukça 160 a çıkıyordu bu ne demek ki?

selam kızlar
haftasonu kayınvalidemgildeydik (bizden 1 saat uzaklıkta başka bir ilçede oturuyorlar) cumartesi günü gitmeden önce bel ağrım geçmediği için doktoruma gittim. nts ye bağladı.oğlumun kalbi nasıl güzel ve hızlı atıyo çok heyecanlıydı :1: sonuç olarak mudahale etmemizi gerektirecek birşey yok evde yatıp dinlen bol bol dedi gönderdi doktor. tabi dinlenmek şöyle dursun daha çok yoruldum geldim :43: ve iki gündür özellikle akşamları yattığımda çok ağrılarım oluyo. belim, sırtım, kasıklarım.. sanki gaz sancısı gibi giriyo bi kıvranıyorum geri geçiyo çok kötü bişi yaa uyuyana kadar akla karayı seçiyorum :43: hep böyle mi olacak doğuma kadar çekecekmiyim böyle bilmiyorum ki doktorda bişi yok dedi anlamadım.nts çektiren varmı sonuç yorumu yapabilecek olan. nts cihazındaki soldaki değer 130-140 arasında gelip gidiyordu arada sancım oldukça 160 a çıkıyordu bu ne demek ki?

çookk geçmiş olsunnnnnn...nst konusunda hiç bir fikrim yokkkk..daha girmedimmm..:59:

selam kızlar

geçmiş olsun canım ayakta kaldıkça yoruldukça hepimiz aynı ağrıları çekiyoruz artık malesef :(
bana da dün nst çekildi hatta 3 kez tekrarlandı 80 -100 falan çıktı bende de hemşire ağrın varmı dedi yok dedim bebek oynadımı hiç dedi evet çok oynadı dedim doktora sonucu gösterirken söyle dedi.Doktorda bakınca sordu ağrın varmı diye yok ama bebek oynadı hemşire söyle dedi dedim tamam dedi başkada bişe demedi haftaya yine geliyosun dedi. Ben de anlamadım yani :26:

geçmiş olsun canım ayakta kaldıkça yoruldukça hepimiz aynı ağrıları çekiyoruz artık malesef :(
bana da dün nst çekildi hatta 3 kez tekrarlandı 80 -100 falan çıktı bende de hemşire ağrın varmı dedi yok dedim bebek oynadımı hiç dedi evet çok oynadı dedim doktora sonucu gösterirken söyle dedi.Doktorda bakınca sordu ağrın varmı diye yok ama bebek oynadı hemşire söyle dedi dedim tamam dedi başkada bişe demedi haftaya yine geliyosun dedi. Ben de anlamadım yani :26:

hemşirede bana çokmu sancın var dedi bir nts ye birde bana acır şekilde bakarak bende iyice işkillendim ama doktor şimdilik müdahale etmemize gerek yok dedi tam açıklamıyolar bende çekingenim biraz soramıyorum böle merakta kalıyorum işte :59:

selam kızlar

canım nst sonucun gayet iyiymiş eşime sordum şimdi normal olması gereken birşey dedi inş.yardımcı olabilmişimdir

canım nst sonucun gayet iyiymiş eşime sordum şimdi normal olması gereken birşey dedi inş.yardımcı olabilmişimdir

ayy çok sağol canım senin eşin doktordu demi sağolsun akşam mesaisi oldu biraz ama daha rahatladım şimdi. aman herşey normal olsunda sancıya falan razıyım ben. iyice pimpirikli oldum böle değildim ben yaa kızıyorum kendime :20: hormonlar..hormonlar...

Masallah kizlar ne guzel hayaller kuruyorsunuz 9cm 10 cm falan:1: Insaallah yavrularimizi sag selim kucagimiza alirizda kabus dolu günlerimiz bitmis olur. Kabus diyorum çünkü bende uyku falan kalmadi.

Sabaha kadar kaç kere lavaboya kalkiyorum bi bilsenizz.. Karnimin sertlesmesindende yatamiyorum bi saga bi sola dönüp duruyorum. Öylelikle sabahi ediyorum yanii.

Kizlar yarin erkenden hastaneye mertin yanina gitmek zorundayim. Yengemin hollandacasi olmadigi icin ben konusuyorum drlarla. sabah cigerlerinden foto cekincek sanirim bi kaç saat sonra sonucunu aliriz.

Saat 15:00 da ben jinekologa çikacam Nstye baglicaklar. Bebisim dönmediyse döndermeye calisacaklar elleriyle karnima bastirarak. Sanirim bende erken dogum riski var ya yoksa neden nstye baglasinlar surekli. Daha cuma günü girdim. Neyse hayirlisi olsun insallah kizim dönerde sezeryan olmam:50:

ayy kimimiz sezeryan istiyoruz kimimiz normal dogum. Normal dogumdan korkmayin kizlar kizarip bozariyorsunuz sancilarin en guclusunu cekiyorsunuz ama sonunda rahatliyorsunuz. Görende beni 10 kere dogum yapti sanir hihi:1:Kendimi böyle rahatlatiyorum napiyim.

Neyse size iyi sohbetler bugun erken yatiyim insallah uyuyabilirim. :10:

Iyi geceler sizleree

herkese iyi akşamlar,kızlar akşamdan beri canım birşey istiyor ama ne bulamadım sıkıntıdan patlicam ne geçmez bi günmüş bu.dün gece hiç uyuyamadım sanırım en sonunda bayılmışım:1:şu 3 gecedir sıkıntılar giriyor ayaklarıma sizdede öyle oluyormu.artık yüzükoyun yatmayıda özledim bir an önce bebeğim doğsunda onu kucağıma alıp öpüp koklayayım istiyorum,ağırlaştıkça sıkılmaya başladım gebelikten artık bitsin ne kadar uzun sürdü diyorum kendi kendime,gerçi benim için gebeliğin ilk başları daha sıkıntılıydı günde 7 kez kustuğum oluyordu yaklaşık 5 ay kustum hiç bitmicekmiş gibi gelsede sonunda oda geçti ama şu 27 gün nasıl geççek bilmiyorum çok sabırsızlanıyorum aynı zamandada doğumdan çok korkuyorum,bugün böle bütüngün ben nasıl doğum yapıcam diye düşünüp durdum anlıyacağınız.:52:

Benimde bi hayalim var:) ben banyoya girdimmi kırk saat çıkamam sancılarım geliyomuş ben tabi doğum başlıyo diye banyoya giriyomuşum o sıcaklıkla bütün kaslarım gevşiyomuş hastaneye gittiğimizde daha ben ne olduğunu anlamadan ebe bi bakıyomuş açıklık 9 cm hemen alıyolarmış beni masaya pırt diye çıkıyomuş bebiş:) çok mu hayalperestim ben yaaaaaaaaa

oo süpermiş valla bölesini türk sinemalarında bile görmedim manikcim :1:
ama olmaz die bişey yok bakarsın bi mucize olur da böle oluverır neden olmasın.. aklına gelen başına gelsin inşalllahhhhhhhhhhh:13:

ayy çok sağol canım senin eşin doktordu demi sağolsun akşam mesaisi oldu biraz ama daha rahatladım şimdi. aman herşey normal olsunda sancıya falan razıyım ben. iyice pimpirikli oldum böle değildim ben yaa kızıyorum kendime :20: hormonlar..hormonlar...
yok canım ne demek,ama insan gerçekten çok pimpirikleniyor bende devamlı eşime şu oldu normal mi yok böle oldu şimdi normal mi diye sorup duruyorum o da sağolsun sabırla hiç ikiletmeden cvblıyor,annelik anne karnında başlıyor daha napalım yani insan kendi yavrusu olunca daha doğmadan üstüne titremeye başlıyor,ah bu hormonlar yok mu hepimiz öyleyiz,ama bazende işe yarıyorlar işime gelmeyen bişey oldumu eşime ama ben hamileyim hormonlardan dolayı böle yapıyorum diyip işin içinden çıkıyorum:1:keyifli bişey bi yandanda gebelik.

Masallah kizlar ne guzel hayaller kuruyorsunuz 9cm 10 cm falan:1: Insaallah yavrularimizi sag selim kucagimiza alirizda kabus dolu günlerimiz bitmis olur. Kabus diyorum çünkü bende uyku falan kalmadi.

Sabaha kadar kaç kere lavaboya kalkiyorum bi bilsenizz.. Karnimin sertlesmesindende yatamiyorum bi saga bi sola dönüp duruyorum. Öylelikle sabahi ediyorum yanii.

Kizlar yarin erkenden hastaneye mertin yanina gitmek zorundayim. Yengemin hollandacasi olmadigi icin ben konusuyorum drlarla. sabah cigerlerinden foto cekincek sanirim bi kaç saat sonra sonucunu aliriz.

Saat 15:00 da ben jinekologa çikacam Nstye baglicaklar. Bebisim dönmediyse döndermeye calisacaklar elleriyle karnima bastirarak. Sanirim bende erken dogum riski var ya yoksa neden nstye baglasinlar surekli. Daha cuma günü girdim. Neyse hayirlisi olsun insallah kizim dönerde sezeryan olmam:50:

ayy kimimiz sezeryan istiyoruz kimimiz normal dogum. Normal dogumdan korkmayin kizlar kizarip bozariyorsunuz sancilarin en guclusunu cekiyorsunuz ama sonunda rahatliyorsunuz. Görende beni 10 kere dogum yapti sanir hihi:1:Kendimi böyle rahatlatiyorum napiyim.

Iyi geceler sizleree

anaaammm o da nesiii sürmelii yazelimize ne oldu yaw dila mı oldu ben kacırmısım onu bak şaşırdım şimdik nie deiştirdin alışmıştık bizz..

güzel haberlerle gel inşallah hastaneden canım.. mert cıkmadımı daha hastaneden. ben bi haftadır yoktum yine fransız kaldım:17:

Iyi geceler sizleree

iyi geceler Sürmeli.. umarım yarın senin içinde Mert içinde herşey yolunda gider iyi haberlerini bekliyoruz canım

oo süpermiş valla bölesini türk sinemalarında bile görmedim manikcim :1:
ama olmaz die bişey yok bakarsın bi mucize olur da böle oluverır neden olmasın.. aklına gelen başına gelsin inşalllahhhhhhhhhhh:13:

benim çok yakın bir arkadaşım normal kontrole gitmiş hastaneye eşiyle yürüyerek hemde gidince muayene ediyolar ve hemen doğum odasına alıyolar 8 cm açılma var diyip :1::1: neye uğradığını şaşırıyo kız adet sancısı kadar bile sancım olmadı benim diyo düşünün başkası anlatsa inanmam teselli ediyo beni derim ama bu çok yakın arkadaşım benim. Ama nolmuş sonra kalkıpta karnını görünce göbeği buruşukmuymuş neymiş öyle görünce bayılmış :))))) ebeler bile gülüyomuş haline

Iyi geceler sizleree
geçmiş olsun canım sanırım yeğenin hasta allah biran önce şifasını versin,nst konusunda sanırım 1 ay kala haftalık nst ye bağlıyorlar yani benim eşim öle yapıyormuş gebelere sende sanırım haftalık gitmeye başladın gerçi senin 3 gün olmuş daha ama yoktur inş öyle bişey,bende 2 haftadır giriyorum şimdiilik normal herşey benim oğlanın acelesi yok o apğırdan ağırdan takılıyo,karnına bastırarak döndürmeye çalışmaları bebeğe zarar vermez mi acaba canım,sanada iyi geceler

Son düzenleme:
Back
X