2011 Şubat Anneleri

ben de kaçıyorum kızlar bakalım uyuyabilicekmiyim bi deniim..
ii uykular herkese:71:

Kızlar iyi geceler,ben bugün evi dip köşe temizledim,hızımı alamadım banyoya girip çamaşır suyu cifle bir güzel ovaladım,sonra banyomu yaptım,banyoyu kurulayıp viledayla bir güzel sildim,sonra mutfağa girip bir dünya bulaşık ve yemek yaptım,çamaşırları astım,derkenn sonrasında nemi oldu,anaaaaammm bir ağrı bir ağrı,ayaklar kalça bel feryat ediyor,şu sıralar magnezyum hapınıda almayınca,3,4 ay öncesine döndüm,çok ağrılarım oldu,biraz iyiyim şimdi,aslında kalkıp uyumam lazım yarın kontrolüm var,bebişimle buluşucam bakalım doktor teyzemiz neler dicek çok merak ediyorum ama eşim korku filmi açıp izleyelim diye tutturdu,hatta ayarlıyo şuan :S neyse biraz onunla takılim sonra ben kaçarım uyumaya:)) tatlı uykularrr

heryere sataşa sataşa yine bişi yapmadım sayılır

neyse elişimi biraz yaptım örnek çıktı gibi.aslında daha yapasım var ama sırtım ağrıdı yeter

sütümü içiyorum şimdi biraz size bakayım dedim

herkes dağılmış bakıyorumda

Herkese Günaydın..

Bizim Bebekler Bizi Ocak Annesi Yapmak İÇin Elinen Geleni Yapıyor Baksana Kaç Fire Verdik :}

günaydın cnm...evet bende erken doğumlara baktıkça bende erken doğum yapacam diyorum...neyse gecen doktora gıttım herşey yolunda şimdilik bebiş zamanında gelecek inşallah...herkesin öyle olur inşallah...

slm kızlarrr ben geldimmm.........
öncelikle tüm geçmiş olsun dileklerini ileten arkdaşlara çok teşekkür ederim alıntı yapamdım...
doktorumuz hemen çağırdı apar topar hastaneye gittik....
hemen nstye bağladılar çok şükür ki sancı çıkmadı ....
kızım 2.400 olmuşş çok şükür....
suyumuz,eşimiz vs normalmiş....
ama erken doğum riskimiz hala devam ediyormuş...34 haftadan önce doğanlar erken doğum,34-37 haftaları arasında doğanlar erken geç doğum oluyormuş....artık ciğerleri ile ilgili bi sorun kalmadığı varsayılıyormuş ancak yinede doğmasını istemeyiz dedi doktor...çünkü erken doğarsa sarılık olma riski ve kilo problemi olabilirmiş aklımda böyle kaldı...
ara ara belim ağrıyordu normal dedi....
bacak aramdaki tam oramdaki kemiklerim ağrıyordu ara ara normal dedi genişlemeyle alakalıymışşş....bu ağrılarının olması iyi bile dedi....
haftaya çarşamba tekrar gidicez kontrole....bu arada bollllll sıvı tüketipp dinlen dedi
sanırım benim prensesimm anneannesini beklicekk....inş...
buarada moralimm yerine geldi çok şükür ya doktorumu beni çok rahatlatıyorr onu görünce mutlu oluyorum:16:
diyorum ben size.... moralleri yüksek tutun diye:emir_bebek: çok önemli gerçekten...topiğimiz bence bu yüzden çok işe yarıyo:kkk: kendimi normal hissediyorum sayenizde:52: artık böyle ağır aksak tamalıycaz inş günlerimizi...1gün iyi bi gün kötü geçiyo...ama bence en çok dinlenmek işe yarıyo...maalesef dinlenemiyorum o ayrı meselede....napalım çok az vermiş devlet amcam iznimizi:22:
bu arada tüm kızlara kocaman günaydıın:71:

günaydın yine çogumuz agrılardan kötü olmaktan bahsetmiş ağırlaştık artık yalnız olmamak güzel çok yakında bu halsizlikten sırt bel karın agrılarından kurtulcaz Allah'ın izniyle doğurucaz

günaydın yine çogumuz agrılardan kötü olmaktan bahsetmiş ağırlaştık artık yalnız olmamak güzel çok yakında bu halsizlikten sırt bel karın agrılarından kurtulcaz Allah'ın izniyle doğurucaz

Aminnn...
sırt agrıları benıde saskına cevırıyor gecelerı yan yat saga yat sola yatla gecıyor sabah bır sırt agrısı butun gun ofıste koltuk tepesınde gecen sure eve gelıp yatıp dınlenememe dınlensen bıle kalıtesız ve rahatsız bır dınlenıs oldugu ıcın yeterlı gelmeme durumları..
Hayırlıısyla artık su bebıslerımız bır dogsa:49:

Ay Herkes Ağrıdan Bahsetmiş Ben de Yazıcam İşte :}

Yürürken Sağ Kalçama Bi Ağrı Giriyor Canımı Çok Yakıyor.. Bacaklar Artık Bu Kiloyu Kaldıramıyor Galiba :S

Ay Herkes Ağrıdan Bahsetmiş Ben de Yazıcam İşte :}

Yürürken Sağ Kalçama Bi Ağrı Giriyor Canımı Çok Yakıyor.. Bacaklar Artık Bu Kiloyu Kaldıramıyor Galiba :S

benımde gecelerı sag ve sol kalcama agrı gırıyor kasıyorum sanırım uyurken bole vucudunuzda gerınme ıhtıyacı hıssedersınız ya oyle bır hıs olusuyor sonra sabah gecıyor:32:

Aynen bacaklar kaldırmıyor ne kiloyu ne de göbeği... :)
Çağlayan iyileş artık yaaa :((
Bende valla uzun zaman oturduysam ayağa kalktığımda kilitlenmiş gibi oluyorum. Ama bunların hepsi de normaldir eminim, artan vücut ağırlığı bile yeterli bir sebepken bir de can taşımak içinde :))
Odamızın halısı kaldı yalnızca birde kıyafetleri yıkayıp ütülemek :)) Bu hafta iş son artık haftasonu itibariyle hazırlıkları tamamlayacağız inşallah.
Dün bütün günüm geçmişi okuyoarak geçti resmen. Okumakta çok zavkli yazmakta... İyi ki burası var :))

Aynen bacaklar kaldırmıyor ne kiloyu ne de göbeği... :)
Çağlayan iyileş artık yaaa :((
Bende valla uzun zaman oturduysam ayağa kalktığımda kilitlenmiş gibi oluyorum. Ama bunların hepsi de normaldir eminim, artan vücut ağırlığı bile yeterli bir sebepken bir de can taşımak içinde :))
Odamızın halısı kaldı yalnızca birde kıyafetleri yıkayıp ütülemek :)) Bu hafta iş son artık haftasonu itibariyle hazırlıkları tamamlayacağız inşallah.
Dün bütün günüm geçmişi okuyoarak geçti resmen. Okumakta çok zavkli yazmakta... İyi ki burası var :))

cutie;ızne buhaftadanmı cıkıyorsun sonradan dogum ıznın nekadar surecek?
ben 37de cıkmayı dusunuyorum bebekle daha cok vakıt gecırebılmek ıcın ama nasıl dayanırım 37ye kadar bılmıyorum:22:

Bi Doğurıyım Var Yaaa Bi Gerincem Bi Gerincem 9 Ay Gerinememenin Acısını Çıkarcam Tam Elimi Kolumu Kaldırıyorum Geriniyim Diye Hevesim Kursağımda Kalıyor Ama Bi Bitsin Bu Hamilelik Ohhhh Rahat Rahat Gerincem :}

bende ilk hamile kaldığımda annem gerinme dedi bebek düşmesin o günden beri gerinmiyom bi kac defa yanlışlıkla geriniyim dedim karnımın altında hep ağr hissettim.
yatakta uyurken tambacaklarıma kramp giriyor benimde çok kötü bağırıyom alttaki komşu doğurdugumu sanıyordur öf

Back
X