kayra79 çrş günü her gelene bakcam senmisin diye :))
:)))) karşılaşırız emin ol.hele beni muayene etmeye kalkarsa kesin sesimden tanırsın:)))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayra79 çrş günü her gelene bakcam senmisin diye :))
iyi günler mapuci :) hepimiz aynı sorunlarla boğuşuyoruz artık ağrılarımız hep aynı. Bezi bende molfix aldım bir paket 1 numara aldım çantayada 15 tane koydum yeter herlade demi
diyorum ben size.... moralleri yüksek tutun diyeslm kızlarrr ben geldimmm.........
öncelikle tüm geçmiş olsun dileklerini ileten arkdaşlara çok teşekkür ederim alıntı yapamdım...
doktorumuz hemen çağırdı apar topar hastaneye gittik....
hemen nstye bağladılar çok şükür ki sancı çıkmadı ....
kızım 2.400 olmuşş çok şükür....
suyumuz,eşimiz vs normalmiş....
ama erken doğum riskimiz hala devam ediyormuş...34 haftadan önce doğanlar erken doğum,34-37 haftaları arasında doğanlar erken geç doğum oluyormuş....artık ciğerleri ile ilgili bi sorun kalmadığı varsayılıyormuş ancak yinede doğmasını istemeyiz dedi doktor...çünkü erken doğarsa sarılık olma riski ve kilo problemi olabilirmiş aklımda böyle kaldı...
ara ara belim ağrıyordu normal dedi....
bacak aramdaki tam oramdaki kemiklerim ağrıyordu ara ara normal dedi genişlemeyle alakalıymışşş....bu ağrılarının olması iyi bile dedi....
haftaya çarşamba tekrar gidicez kontrole....bu arada bollllll sıvı tüketipp dinlen dedi
sanırım benim prensesimm anneannesini beklicekk....inş...
buarada moralimm yerine geldi çok şükür ya doktorumu beni çok rahatlatıyorr onu görünce mutlu oluyorum![]()
günaydın yine çogumuz agrılardan kötü olmaktan bahsetmiş ağırlaştık artık yalnız olmamak güzel çok yakında bu halsizlikten sırt bel karın agrılarından kurtulcaz Allah'ın izniyle doğurucaz
Ay Herkes Ağrıdan Bahsetmiş Ben de Yazıcam İşte :}
Yürürken Sağ Kalçama Bi Ağrı Giriyor Canımı Çok Yakıyor.. Bacaklar Artık Bu Kiloyu Kaldıramıyor Galiba :S
Aynen bacaklar kaldırmıyor ne kiloyu ne de göbeği... :)
Çağlayan iyileş artık yaaa(
Bende valla uzun zaman oturduysam ayağa kalktığımda kilitlenmiş gibi oluyorum. Ama bunların hepsi de normaldir eminim, artan vücut ağırlığı bile yeterli bir sebepken bir de can taşımak içinde :))
Odamızın halısı kaldı yalnızca birde kıyafetleri yıkayıp ütülemek :)) Bu hafta iş son artık haftasonu itibariyle hazırlıkları tamamlayacağız inşallah.
Dün bütün günüm geçmişi okuyoarak geçti resmen. Okumakta çok zavkli yazmakta... İyi ki burası var :))