2011 Şubat Anneleri

valla hiç dışarı çıkmıyorum,dışarısı nasıl bilemiycem de,kalorifer feci yanıyo heralde bizim ,yada bana öyle gelio....ankara soğuktur tabi buraya göre...ıspanak yıkamam lazım benim de şimdi,sular soğuk gerçekten,neyse biraz ılık yaparım ben onu:))

canımm umarım tahlil sonuçların ii çıkar...bak ben de yalnızım benim de cnm sıkılıo ama napiim,bişeyler buluyorum artık kendime uğraşacak başka türlü vakit geçmiyo,ben şimdi mutfağa gidicem oyalanıcam biraz oralarda...annen terslememiştir de sana öyle gelmiştir..geçenlerde benim de öyle oldu,sanki annemin bütün dedikleri battı,veee ben eşim gelene kadar bütün gün ağladım,hormonlar yüzünden yaa,sıkma canını...ben de artık doğsun istiyorum,bütün hareketlerim kısıtlandı...

ben normalde çalışıyorum son 10 gündür evdeyim alışık değilim o yüzden çok sıkılıyorum belkide evde işte yok yani benim yapabileceğim şimdilik aslında camlar çok pis ama çıkıp onları silemem ki ?? şimdi daha iyiyim iyiki paylaşıyoruz iyiki varsınız ya : )

gözcdeciimmm büyümüş senin minikk.artık son haftalarda atak yapıolar hızla büyüyolar

afferim onlara büyüsünler.

violin canım tuzlu çok yemiyorum aslında ama hiç yemiyodum tansiyonum düşüyodu artık yemeye çalışıyorum
şeker sınırda öyle çok diildi ama son günlerde hiiiçç dikkat etmiyorum bak olabilir aslında ağzımın içi böle demir giibi tuhaf bi tat oluyo bazen.bak doğru diyosun ondan olabilier

tşkr ederim kızlar
gerçekten muz süt ceviz ve yumurtanın faydası varmış istisnasız her gün yedim bunları bu ara.
3 kilo doğcak heralde kuzucum

kızlar ben kaçar ütüye başlayayım bari ne yaparsam kardır

hadi görüşrüz kendinize ve minişlerinize iyi bakın

bende kaçıyorum kızlar azcık uzansam iyi olcak uyku bastırdı malum yine gece uyku yoktu

slm kızlar ben geldim geçmişi okumadım henüz.
kızçem atak yapmış 2650 gr olmuş 15 günde nerdeyse 500 gr almış :nazar:
kafayı kanaldan çıkarmış zilli kız.
sezeryan istiyorumdedim doktora zaten ööle olcak hala risk devam ediyo dedi valla içim rahatladı zorunlu olunca sorumluluk benden gitti sanki :))
haftaya geldiğinde tarihi belirleyelim dedi 38-39 arası alırız dedi:)))
benim doktrun ameliyat günü perşembe günleri sanırım 27 ocakta olcak :52:
ayy çok heycanlı nst de sancı neyim çıkmadı.
annemin rahatsızlığından bahsettim epey önemlşi bişieymiş meğer kontrol altında tutmak lazım dedi bacak hareketeleri yapmamı sööledi artık tehlikede geçti yürüyüş falan yap dedi böölle benden kızlar şimdi geçmişe bakıyım acık

gözdecim yeni geldim doktordan sen olabilirsin diye baktım herkese ama hamileleiği ileri haftalarda kimseyi göremedim.sadece nst de biri vardı ondan da emin olamadım hem senin randevu saatin geçmişti bayağı gitmişsindir diye düşündüm.ben erzat beyden memnun kalmadım ya.belki kendi hastası değilim diye çok ilgilenmedi.bebeğimin resmini bile vermedi.yada unuttu.ultrasona bakarken emel hanım uzun uzun anlatırdı her şeyi ben sormadan erzat bey kilosunu boyunu bile demedi.normal sadece suyu filan dedi.ben 34+5oldum
doğum için erken dedi konuşmaya.kendi doktorum da şubatın 2.haftası geliyor bari o zamana kadar doğurmasam.kilo vermişim bebek de çok almamış ona da canım sıkıldı.

Gözünaydın Gözde. Büyütmüşsün prensesi :nazar:

Hediyelerden bahsetmişsiniz. Bizde adettir, kız bebege ismi yazan bilezik, erkek bebege künye yaptırılır.

Oglumda annemler künye yaptırmıştı. Hala saklıyorum. Şimdi de kızımıza bilezik yaptıracaklar :)

Eşim, oglumun dogumunda bana çok güzel bir yüzük almıştı. Bakalım şimdi ne yapacak? :)

Kayınvalidemler bana bilezik, ogluma yarım altın takmışlardı. Halası, teyzeleri, amcası, dayısı, okuldan arkadaşlardan falan epey bir altınımız olmuştu :)

Oglum çok kısmetli bir bebekti. Hala da öyle. :nazar: Ona hamileyken arabamız çalınmıştı, 3 ay sonra yani dogumdan 20 gün önce başka bir ilde terkedilmiş şekilde bulunmuştu.

İnşallah kızım da, abisi gibi çok kısmetli bir bebek olur :)

Son düzenleme:
Bu arada devlet memuru olan anneler, İki tasarı meclisten geçti

Kadın memurlara, doktor raporunda belirtilmesi halinde hamileliğin 24. haftasından önce ve her halde hamileliğin 24. haftasından itibaren ve doğum sonraki 1 yıl süreyle gece nöbeti ve gece vardiyası görevi verilmeyecek. Özürlü memurlara da isteği dışında gece nöbeti ve vardiyası yaptırılmayacak

Doğum yapan memura verilen doğum sonrası analık izni süresinin bitiminden, eşi doğum yapan memura ise doğum tarihinden itibaren istekleri üzerine 24 aya kadar aylıksız izin verilecek. 3 yaşını doldurmamış bir çocuğu evlat edinen memurlar, 24 aya kadar aylıksız izne ayrılabilecek.

Son düzenleme:
canım dün kontrole gittim anca bugün girebildim allaha şükürler olsun iltihaptan şuan kurtuldum ilacıda bıraktık inşallah bir daha tekrarlamaz drumuzda bizde çok sevindik o sevinçle eşime bugün artık biraz gezmek hava almak istiyorum dedim akşama kadar gezdim sonra bütün gece inlemekten eşimi bile uyutmadım kendimde uyuyamadım şimdide bulantım var sanırım yürümek bana iyi gelmedi çok ağrım var şuan drumda herşey iyiye döndü diye randemuzu 2 hafta sonraya verdi
bu arada sende bebişini görmüşsün canım gözün aydın maşallah:nazar::nazar: gerçekten ne ile besledin formülü bende istiyorum benim oğluşumda 2500 gr dı ağzını açıp kapatıyodu açıkmıştı sanırım yavrucuğum öyle görünce başladım ağlamaya doğurmak istedim hemen allahım çok tatlıydı ya allah bebişlerimizi sağsalim kucaklarımıza almamızı nasip etsin

doğum tarihi belli olan arkadaşlar gözünüz aydın ne güzel çok az bir zaman kaldı ya ben bişeyi anlamadım ben dr. daha randevuya gittiğimde siz bebişlerinizi kucaklarınıza alıcaksınız benim dr. randevuyu çok geçemi verdi acaba?

sürmelicim mertin iyileşmeye başlamasına çok sevindim inşallah hemen kendini toplayıp evine döner

şenaycım sanada çok geçmiş olsun canım inşallah oğluşun biraz daha bekler canım

ohh çok sevindim,zaten aklım sendeydi dünden beri,Allaha şükür geçti gitti iltihabın,şurada bir kaç haftan kaldı doğuma,tamamlasan gerisi sorun değil zaten,çokda yormuşsun kendini iyice dinlen yat uzan,kendinide öyle herşey için üzme ya,bebeğin ağız açıp kapayışına bile üzülmüşsün,bak benim minikde her seferinde bize elini yumruk yapıyor artık ne demek istiyosa,ben üzülüyomuyum:)

Merhaba arkadaşlar

ayy geçmişi okudum maşallah ne konusmussunuz bu arada bebeklerini görenler olmuş hepsine

maşallah :nazar:

sezeryan tarihleri belli olan arkadaşlarada gözünüzaydın az kaldı kavuşmaya çok heycanlı

hasta olan arkadaşlarada geçmiş olsun dikkat edin kendinize son zamanlar geldi

Merhaba arkadaşlar

ayy geçmişi okudum maşallah ne konusmussunuz bu arada bebeklerini görenler olmuş hepsine

maşallah :nazar:

sezeryan tarihleri belli olan arkadaşlarada gözünüzaydın az kaldı kavuşmaya çok heycanlı

hasta olan arkadaşlarada geçmiş olsun dikkat edin kendinize son zamanlar geldi

sen neredesin maviiiii,yoksun ortalarda

Bebişini görenler hadi gözümüz aydınnn.maşallahh hepsinee.
hasta olanlara geçmiş olsunnn( ben biraz daha iyiyimm grip yönünden.)
sırt ağrılarım devam ediyor kasılıyorum resmenn.birde vajina bölgesi ve bacak bölgesi birleşim yerinde ağrılarım arttıı.hatta oturduğum yerden kalkmak istediğimde adım atamıyorum ilk baştaa.bebeğin kafası hala sağ kasığımın orda.doktor duruş pozisyonu seni zorlayabilir dedii.haftaya pzt sezeryan günümüz belli olacakkk.
gecelerii uyuamıyorumm şimdi işteyim gözlerim kapanıyooo :59:

kızlarrrr grip gittii amaaa öksürük kaldıııı ne içiyorduk onun içinnn acil yardımmm kriz bi tuttumuu geçmek bilmiyoooooooooo :2: :17:

canım perşembe den buyana pek giremiyorum misafir geliyo ben misafirlige gidiyom falan işte bugun evdeyim

bende bir kaç gündür senin gibi koşturuyorum galiba bu akşamda abimle yengem gelicek

kızlar doktorum dün balık yağı tabletini vurgulayıp durdu,son ayda bebeğin beyin gelişimi için alınması gerekiyormuş,size böyle birşey dendimi?

bende bir kaç gündür senin gibi koşturuyorum galiba bu akşamda abimle yengem gelicek

kızlar doktorum dün balık yağı tabletini vurgulayıp durdu,son ayda bebeğin beyin gelişimi için alınması gerekiyormuş,size böyle birşey dendimi?

banada balık yagı ile ilgili bişe demedi ama zaten balık bile yemedik ya dogru dürüst hamilelik boyunca aslında kullanılabilir faydası varsa

banada balık yagı ile ilgili bişe demedi ama zaten balık bile yemedik ya dogru dürüst hamilelik boyunca aslında kullanılabilir faydası varsa

bende pek balık tüketmedim,zaten hamsi yiyemiyorum,yediğim tek balık var oda palamut,doktorumda karadenizdeki balıkların durumu perişan dedi,balık yağını ısrarla önerdi durdu,gerçi neredeyse doğuracam daha alıpta kullanmadım bile,sevmiyorum hap ilaç kullanmayı ya:) bu arada haftaya çatı muayenem var :S senin doktor herhangi bişey dedimi çatı muayenesiyle alakalı,daha erken değilmi çatı muayenesi için ya,su kesesinin patlama ihtimali olabiliyormuş

canım ben balık yağını ilk 3 ay kullandım 15 tabletim kalmıştı onuda şimdi içiyorum doğuma kadar faydası olur diye beyin gelişimi için kilo alması için epey faydalıymış

bende pek balık tüketmedim,zaten hamsi yiyemiyorum,yediğim tek balık var oda palamut,doktorumda karadenizdeki balıkların durumu perişan dedi,balık yağını ısrarla önerdi durdu,gerçi neredeyse doğuracam daha alıpta kullanmadım bile,sevmiyorum hap ilaç kullanmayı ya:) bu arada haftaya çatı muayenem var :S senin doktor herhangi bişey dedimi çatı muayenesiyle alakalı,daha erken değilmi çatı muayenesi için ya,su kesesinin patlama ihtimali olabiliyormuş

benim de haftaya çatı muayenem yani 36.hafta bitince....balık yağıyla ilgili bana da bişey demedi dr..haftada bir yemeye çalıştım ama pek faydası olacağını sanmıyorum o kadarcık şeyin...

Back
X