2011 Şubat Anneleri

Allahım böyle erkekler varmı :1: maşallah diyim nazar değmesin :nazar: Benimki bu konularda tam bir... neyse demiyim hadi :1::1:
ne güzel sevinmişsin seda bende sevindim senin adına aferin kocana

maşallah kız öp de başına koy:nazar:

sağolun kızlar.sever benim eşim böyle şeyler yapmayı.çok sık yapmaz ama keyif alır.hediye alır çiçek alır falan.bugün çiçekler kucağımda öyle salak saalak sırıtarak onları severken bana bi bakışı vardı.sanırım oda benim buna okadar sevinmeme seviniyor.çiçek bahane mutlu etmek istemesi şahanee :34:

kızıma bi süveter başladıydım hastaneden çıktığım günün ertesinde...malum can sıkıntısı tavan yaptı....bitiridimm şimdi süslüyom bakalım:6: inş birazdan eklerimm ciciler topiğinee bakalım beğencek misiniz?:64:

kızıma bi süveter başladıydım hastaneden çıktığım günün ertesinde...malum can sıkıntısı tavan yaptı....bitiridimm şimdi süslüyom bakalım:6: inş birazdan eklerimm ciciler topiğinee bakalım beğencek misiniz?:64:

waayy hamarat anneler iş başında ne güzell

yaa bende her şeyi yapıyorum örgüden anlamıyorum.zamanında keşke annemden öğrenseydimm.hiç yavruma bişiler öremedimm :50:

ya forumda ayva çekirdeklerinden göğüs yaraları için bi jel tarifi vardı.bakındım ama göremedim bilen varmı

ayvanın çekirdeklerini ayırdımda bi yapayım dursun dolapta diyorum inşallah lazım olmaz ama bellimi olur oda hazır olsun

Ay ne çok dönüyor seninkide daha kaçkere döner acaba :)) sezeryan istemişsin ama belki normal dogum için pozisyon alabilir daha :26:

aaa yine mi dönmüş,vay dönek vay:))) hakkınızda hayırlısı olsun cnm,buna en ii sen karar verirsin..

bide bilmem kaçıncı haftadan sonra dönmez diyolar ama benimkide dönmüş sürmeli kanala sokmuştu kafayı ondan çağırdık kaynanatorüde şimdi yine yanlmasına yatıyo zilli aman bencede iyi yapmışsın boşver normal yolla gelesi yk demekki kızın biyerine bişimişi olur dönmezse o zamana kadr sezeryan oluverirsin sende ilk sen olcak diilsin ya

canım ilk drunda var sorun o basan takip etseymıstı.. neyse artık sıkıntı etme bundan sonra bol kan yapıcı seyler tuketmeye bak sen..

bencede ne olur ne olmaz dıe demıstır doğuma alma ihtimali yüksek canım.. su azlığı için bol su içip sol tarafa yatmanın ii oldugunu duymustum canım dene ıstersen..

ayy şöle doğum tarihleri alınınca bi imreniorum ki en azından günü bilmek güzel.. inşallah güzel bi doğum hikayesi olur canım..

hani bi daha dönmezdiiii.. senin kız fıldır fıldırr maşallah çok hareketli heraldee..
sende sezeryan dersen burda bayılırım ben dünden yaparım bak.. senin normal doğum isteğine hayrandım valla bacım ii cersaret sen yapmazsan kimse yapamazz :1:
dönmezse bencede iste ama senin kızın sağı solu belli olmaz bakarsın döner tekrarr

Kızlar geçmişi okuyayım önce dedim ama okuduklarımdan hiç memnun kalmadım. Herkesin 2 lafından biri sezeryan olmuş. Kızlar kendinize gelin sorun yoksa niye sezeryan.Normal doğum en güzeli.Sakin olursanız ben bunu yapabilirim derseniz herşey çok güzel ve kolay olacak buna emin olun.Asla sezeryan olmam demiyorum çünkü sezeryan zor anların kurtarıcısı.Bebeğim riske girecekse tabiki seve seve bıçak altına yatarım ama çoğunuzun hiçbir zarureti yok özelliklede ilk doğum yapacak arkadaşlar. Lütfen sadece sağdan soldan duyduklarınızdan ötürü korkuya kapılıp sezeryanı tercih etmeyin. Ben çok istiyorum güzel bir normal doğum yaşamak hep bunun için dua ediyorum. Bence güvenin kendinize ve yapabilirim deyin.

sudenur doğum tarihin belli olmuş gözün aydın bu arada kaçıncı haftandasın

SÜRMELİne dönek çıktı senin kızçe içerde neler yapıyor acaba bunu başarıyor benim sıpamda dönmek bi tarafa dursun kazık çaktı kaburgalarıma kafasını sokmuş çıkarmıyor :emir_bebek:

maşallah geziyo seninkide heeee fıldır fıldırr

ya aslında başta normale teşvik eden doktorların sonlara doğru sezeryana çevirdiklerini görüyorum ben.bir nevi doktor stratejisi gibime geliyor.bakalım benimkide dönecekmi.bilmiyorum yanlış söylemeyeyim ama genelde özel hastanelerin doktorları sanırım bunlar değilmii.ee bizde zaten pek anlamıyoruz doktor ne derse o.katı kurallarım yok ama normal doğurabileceğimi düşünüyorum.ama arkadaşlar gibi yok suyun azaldı bebek dönmedi kafası büyük kilosu çok gibi nedenlerle önüme gelirse doktor bende sezeryana kayabiliirim.dediğim gibi elimizde değil zaten endişeliyiz.ama keşke normal olsa hemen bitse gitse

hamilelilkte tansiyon düşük olurmuş ve bu normal bir durummuş.aksine yüksek olursa tehlike arzedeermiş.benim normalde tansiyonum hep düşüktü hamileliktede düşük ve hiç bir problem olduğunu söylemedi doktorlar

annem sıkı can iyidir çabuk çıkmaz derdi bu durumlarda :37: heeee evet bende sinir olurdumm:34:

yaa ben sıcak su torbasının iyi gelmediğini duymuştum.yani sırt ağrısına diil hamilelikte çok sıcağın iyi olmadığüını.koyacaksan bile çok durdurma ve çok sıcak olmasın bence

Kizlar aslinda sezeryani hiç düsünmüyordum ben hep normnal dogum istiyordum ama kizimin sagligi için mecbur düsünmek zorundayim.
Sali günü belli olacak bakalim o zamana kadar neler yapacak zilli içimde.
Sabahleyin dedim kesin bebek gene döndü çünkü çok hareketliydi falan bizimkiler yeri daraldi nasil döncek dediler.:1: Neresi dar yaahuuu gergenis karnim var Allah virmiyee

maşallah geziyo seninkide heeee fıldır fıldırr

ya aslında başta normale teşvik eden doktorların sonlara doğru sezeryana çevirdiklerini görüyorum ben.bir nevi doktor stratejisi gibime geliyor.bakalım benimkide dönecekmi.bilmiyorum yanlış söylemeyeyim ama genelde özel hastanelerin doktorları sanırım bunlar değilmii.ee bizde zaten pek anlamıyoruz doktor ne derse o.katı kurallarım yok ama normal doğurabileceğimi düşünüyorum.ama arkadaşlar gibi yok suyun azaldı bebek dönmedi kafası büyük kilosu çok gibi nedenlerle önüme gelirse doktor bende sezeryana kayabiliirim.dediğim gibi elimizde değil zaten endişeliyiz.ama keşke normal olsa hemen bitse gitse

hamilelilkte tansiyon düşük olurmuş ve bu normal bir durummuş.aksine yüksek olursa tehlike arzedeermiş.benim normalde tansiyonum hep düşüktü hamileliktede düşük ve hiç bir problem olduğunu söylemedi doktorlar

annem sıkı can iyidir çabuk çıkmaz derdi bu durumlarda :37: heeee evet bende sinir olurdumm:34:

yaa ben sıcak su torbasının iyi gelmediğini duymuştum.yani sırt ağrısına diil hamilelikte çok sıcağın iyi olmadığüını.koyacaksan bile çok durdurma ve çok sıcak olmasın bence

çok belime yaklaştırmıyorum zaten sadece sırtımda ağrıyan kaslara koyuyorum şimdilik bi sakıncası olmadı dikkat ediyorum yani. sağol canım uyarın için :9:

ya forumda ayva çekirdeklerinden göğüs yaraları için bi jel tarifi vardı.bakındım ama göremedim bilen varmı

ayvanın çekirdeklerini ayırdımda bi yapayım dursun dolapta diyorum inşallah lazım olmaz ama bellimi olur oda hazır olsun

çekirdekleri gülsuyuna koyup birkaç gün bekletiyodun sanırım o bikaç gün içinde jel gibi kıvam alıyomuş diye hatırlıyorum

kızlar iyi akşamlar çok acil bişey sorucam bugün 21. günüm sanırım yumurtlama günümmm..iç çamaşırıda beyaz bir akıntı var ama yapışkan yumurta akı gibi....yeni gördüm bugün içerisinde olmuş sanırım eger gece ilişkiye girsem olurmu....yeni yumurtladıgıma göre bu ayki bütün çalışmalara boşa gşitti morelim çok bozulduuu

kızlar iyi akşamlar çok acil bişey sorucam bugün 21. günüm sanırım yumurtlama günümmm..iç çamaşırıda beyaz bir akıntı var ama yapışkan yumurta akı gibi....yeni gördüm bugün içerisinde olmuş sanırım eger gece ilişkiye girsem olurmu....yeni yumurtladıgıma göre bu ayki bütün çalışmalara boşa gşitti morelim çok bozulduuu

sen bu gece ve önümüzdeki 2 gece dene olmazsa bir dr git yumurtlama tarihini takibe alsın hangi çağdayız şekerim bu işleri şansa bırakmamak gerekli:17:

ben yaptım canım.dolapta hazır bekliyor.suya koydum çekirdekleri jel haline döndü.doğuma giderken çantama koyacam.

daha yeniyim ben bu ay denemelere başladık doktor erken diyebilir

ilk aylarda hamile kalma şansı çok düşük oluyor hele kendi başına hesaplamada şans dahada zorlaşır.
neden dr erken desin öle plansız şekilde hamile kalınmaz belki bir sorun var bunları önceden bilmen gerekli hormon tahlilleri yapılcak ve sonra bebek sahibi olmayı isticeksin sen ipini sağlam bağla.

daha yeniyim ben bu ay denemelere başladık doktor erken diyebilir

Ben ilk ay birkaç denemeyle hemen hamile kaldım.Bu yumurtlama günleri filan onlara fazla takılma madem daha yeni denemeye başladınız kafanıza göre takılın.Zaten spermlerin belli bi yaşam süresi var .Birkaç ay böyle dene olmazsa o zman takibe başlarsın.Her şeyi en ince detayına kadar hesaplarsan psikoljik olarak hamile kalman zorlaşır.Rahat ol olacağı varsa oluyor zaten.

kızlar muhabbet tıkanmış ben alakasız bir yerdenolaya dalayım ben normal doğum istiyorum ama vajinanda dikiş olacağına karnında olsun fikri kafamı karıştırıyordu onu araştırdım.vajinadaki dikiş fazla gerilmeden dolayı kasların deformasyonunu önlüyormuş.dikişler iyileşince kaslar eski haline geri dönüyormuş.normal doğumun olumsuzluklarından birini daha çürütmüş oldum kafamda :))bir de sezeryan bebek için daha gvüenli tezini de çürüttüm normal doğumdaki basınç nedeniyle bebeğin akciğerlerindeki su boşalıyormuş sezeryanda bu zor olduğu için olumsuz sonuçlarra akciger hastalıklarına neden olabiliyormuş

çekirdekleri gülsuyuna koyup birkaç gün bekletiyodun sanırım o bikaç gün içinde jel gibi kıvam alıyomuş diye hatırlıyorum

ben yaptım canım.dolapta hazır bekliyor.suya koydum çekirdekleri jel haline döndü.doğuma giderken çantama koyacam.

ben arkadaşımdan almıştım bu tarifi suya değil gülsuyuna koyuluyor arkadaşlar sedacın ben 1 tatlı kaşığı kadar çekirdeğe 1 fincan kadar gülsuyuyla yaptım jöle gibi oldu

Back
X