kayınvalidelerden hediyelerden bahsedilmiş ne zamandır anlatmayayım diyorum ama içimde kalmasın rahatlayayım..
bende evlendiğimden beri kaynanamdan bi çöp görmedim
hatta bayramda gittiğimizde kayınvalidem eşimle bana, biz bebeğe bi küçük altın takacağız parasını mı verelim yoksa geldiğimizde mi takarız diye açık açık sordu biz de geldiklerinde boş boş gelmesinler diye gelince takarsınız dedik.altı üstü bi küçük altın onu da soruyorlar...
maddi durumları kötü olsa valla hiç ses etmem ama emekli maaşları, kira gelirleri durumları gayet ii yani. zaten çoğu masrafını memleketteki kaynımlar karşılıyor cep telefonundan arabasının benzinine kadar... ama böyle tuhaf huyları var işte.tek yaptıkları oturduğumuz evi almak oldu o kadar.. ben bi yelek bile gelir diye beklemiyorum kızlar o kadar yani...
yazık anneşim de o kadar durumu olmamasına rağmen bayramda bir sürü kıyafetler almış kızıma şimdi geldiğinde de eminim eli kolu dolu gelir.
allahtan eşimle aramız çok çok iyi o yüzden bunları çok kafaya takmıyorum.çok şükür maddi yönden de onlara muhtaç olacak değiliz
ohh anlattım rahatladım biraz
Al benden de okadar sen ev görmüşsün en azından şükret.. ben evlendim nişanlı kaldım şimdi çocuk olacak daha bir tane çöp görmedim inan ne takı ne hediye inan şu evde bitane çöpleri yok. İsteseler yaparlar kimseden bişey beklemeye hakkımız yok belki bilmiyorum ama insan üzülüyo yinede onların aldıklarıyla yaşıycak değiliz ama ne biliim verdikleri değerin bi göstergesi gibi geliyo bana. Bu konuda bende çok muzdaribim inan bırak almayı vermeyi 8 aydır hamileyim evdeyim neler yaşadım ne zor günler geçirdim şurda kalmış doğuma az bişe bi kere arayıpta naptın nasılsın bile demiyolar.. Üzülmüyorum dersem yalan olur böyle olsun istemezdim niye böyle onuda bilmiyorum ...