2011 Şubat Anneleri

Merhaba arkadaşlar hepinize öncelikle hayırlı doğumlar nasib etsin allahım dünyanın en güzel duygusuyla tanışmanıza az zaman kalmış hepinizin..geçen sene bu zamanlar bizlerdede bu heyecan vardı ve 1 yıl ne kadar çabuk geçmiş geriye bakınca insan anlıyor..diyeceğim o ki eğer öğrenmek istediğiniz bişey olursa yardımcı olabilirim tecrübeli sayılırız bizler artık..bende sezeryanla doğum yaptım ve çok çabuk kalkıştım sadece 2 gün yattım ve bebeğimin herşeyiyle kendim ilgilendimmm inşallah hertşey gönlünüzce olurr

aranızda 35.haftada olan var mı 2 gün önce yani 34+5 te doktora gittik 2 600 dedi oğluma bana az geldi.aynı hafta olan varsa yazsın kızlar

Bende 34+2 de 2300 çıktı benimki az gerçektende yani 2500 falan olması gerekiyodu ama senin normal bence. Gebelik sitelerinde haftalara göre bebeğin olması gereken ağırlığı var canım ordan bakabilirsin.

kııız aynı ben hem masraf olsun istemiyorum çocuk geliyor birsürü masraf var diye ama bi doğum hediyesi de beklemiyor değilim yanii :}

kaynanama çok kırıldım nişanlıyken sözlüyken doğum günümde bilezikleri getirmişti şimdi bi hırka almış :p :1:

walla ya biz düşemedik böyle kaynanaya...düşünmesi yeter kızım..bizimki gibi düşüncesiz olmasındansa...hiç bi incelik görmedim o taraflardan mesela ben...ne evlilik öncesi nede sonrası....:37:
ama kocam başkadır allah için...her doğum günümde napcağını şaşırır...şimdi bidde sevgililer günü doğum günüm ve bebişim aynı zamnlarda gelecek....çok büyük bişey planlıyo...ama gerçekten istemiyorum....böyle elinde çiçekle gelip beni o gün mutlu edecek şeyler yapsa yeter....yemek ve romantik bi gün herşeye değer bence:69:

Merhaba arkadaşlar hepinize öncelikle hayırlı doğumlar nasib etsin allahım dünyanın en güzel duygusuyla tanışmanıza az zaman kalmış hepinizin..geçen sene bu zamanlar bizlerdede bu heyecan vardı ve 1 yıl ne kadar çabuk geçmiş geriye bakınca insan anlıyor..diyeceğim o ki eğer öğrenmek istediğiniz bişey olursa yardımcı olabilirim tecrübeli sayılırız bizler artık..bende sezeryanla doğum yaptım ve çok çabuk kalkıştım sadece 2 gün yattım ve bebeğimin herşeyiyle kendim ilgilendimmm inşallah hertşey gönlünüzce olurr

çok uyku problemı yasadınızmı? bebısde...

Apsimisia, eymen ve miraç ismi çok güzel ama asilkan benimde hoşuma gitmedi açıkcası tabi karar senin güzel bebişine güzel bir isim bulursun inşallahh..

Feeble okadar zorki karar vermek deli oldum internetten isim aramaktan. Eymeni babamız istiyo ama benim pek içime sinmedi Miraçı ben istedim babamız ağır bi isim o dedi.Yani şöyle işte bu diyceğimiz bi isim bulamadık yaa çıldırıcam :52::52::52:

kayınvalidelerden hediyelerden bahsedilmiş ne zamandır anlatmayayım diyorum ama içimde kalmasın rahatlayayım..
bende evlendiğimden beri kaynanamdan bi çöp görmedim
hatta bayramda gittiğimizde kayınvalidem eşimle bana, biz bebeğe bi küçük altın takacağız parasını mı verelim yoksa geldiğimizde mi takarız diye açık açık sordu biz de geldiklerinde boş boş gelmesinler diye gelince takarsınız dedik.altı üstü bi küçük altın onu da soruyorlar...

maddi durumları kötü olsa valla hiç ses etmem ama emekli maaşları, kira gelirleri durumları gayet ii yani. zaten çoğu masrafını memleketteki kaynımlar karşılıyor cep telefonundan arabasının benzinine kadar... ama böyle tuhaf huyları var işte.tek yaptıkları oturduğumuz evi almak oldu o kadar.. ben bi yelek bile gelir diye beklemiyorum kızlar o kadar yani...
yazık anneşim de o kadar durumu olmamasına rağmen bayramda bir sürü kıyafetler almış kızıma şimdi geldiğinde de eminim eli kolu dolu gelir.
allahtan eşimle aramız çok çok iyi o yüzden bunları çok kafaya takmıyorum.çok şükür maddi yönden de onlara muhtaç olacak değiliz
ohh anlattım rahatladım biraz

hahaaaaa:52: aynı bizimkiler....yok benim kaynanam bi tane yelek örmüş...:52: çok şanslıyım dimi...:37:

slm kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir bi bakayım size dedim kayınvalideme geldim ama birazdan gidicem hepinizi çok özleddim doğum yapan felan yoktur umarım

meraba kızlar...

aylardır şubat annesı olucamı düşünürken ...35.haftamda doğum yaparak anne oldum oğlum dünyaya geldi...ve ocak annesi oldum..çok kötü bir hafta geçirdim..hastanede ytam 3 gün yattım.serumla sancılarımı kesmeye çalıştılar bebeğimi biraz daha içerde tutmaya çalıştılar ama bebeğim çok sabırsız çıktı ve 10 ocakta dünyaya geldi..ayrıntılarıyla anlatıcam ama şu an çok iyi değilim.bu arada bebeğim 2 575 kilo doğduve gayet sağlıklı...Allah hepinize hayırlı doğumlar göstersin...hepinize iyi gecelerrr

slm kizlaaar,cook uzun zamandır giremedim siteye.Neyse,kısmetse ben p.tesi doğuma giriyorum,dualarınızı eksik etmeyin lütfen,oğluşumuzu kucağımıza alıcaz kısmetse.İlk doğumum sezeryan olduğu ve cok erken hamilelik geldiği için mecburen ikinciyide sezeryanla yapıyoruz,allah hepinize kolay doğum nasip etsin.

SLM kıızlar bende 21 ocakta sezeryanla bebegimi dünyaya getirecegim inş hepiniz dua edin

meraba kızlar...

aylardır şubat annesı olucamı düşünürken ...35.haftamda doğum yaparak anne oldum oğlum dünyaya geldi...ve ocak annesi oldum..çok kötü bir hafta geçirdim..hastanede ytam 3 gün yattım.serumla sancılarımı kesmeye çalıştılar bebeğimi biraz daha içerde tutmaya çalıştılar ama bebeğim çok sabırsız çıktı ve 10 ocakta dünyaya geldi..ayrıntılarıyla anlatıcam ama şu an çok iyi değilim.bu arada bebeğim 2 575 kilo doğduve gayet sağlıklı...Allah hepinize hayırlı doğumlar göstersin...hepinize iyi gecelerrr

slm kizlaaar,cook uzun zamandır giremedim siteye.Neyse,kısmetse ben p.tesi doğuma giriyorum,dualarınızı eksik etmeyin lütfen,oğluşumuzu kucağımıza alıcaz kısmetse.İlk doğumum sezeryan olduğu ve cok erken hamilelik geldiği için mecburen ikinciyide sezeryanla yapıyoruz,allah hepinize kolay doğum nasip etsin.

amannnn pek de güzel yaaa...böyle bebiş haberleri, doğum tarihi haberleri aldıkça ben heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorummmmm...kızlar hepinize hayırlı uğurlu olsun şimdidennn..bebişleri sağ salim kucaklarınıza alın inşallahhhhhh.....
ay çokkk heyecanlandım şimdi...gelsin biran önce bizim bebiklerde yaaaaaaa..44 gün var dahaaaa:16:
:nazar::nazar:

kumral peri hayırlı olsunn..bebişind e sağlıklıymış ne güzel yaaa..sen de toparlanırsın biran önce inşallahh...normal mi yaptın yoksa sezeryanla mı aldılarr...ayy çokkkkk hayırlı olsunnn..

Feeble okadar zorki karar vermek deli oldum internetten isim aramaktan. Eymeni babamız istiyo ama benim pek içime sinmedi Miraçı ben istedim babamız ağır bi isim o dedi.Yani şöyle işte bu diyceğimiz bi isim bulamadık yaa çıldırıcam :52::52::52:

bulursunuz inşallah canım en azından siz isim arıyorsunuz bize o hakkı bile tanımadılar sağolsun kayınvalidemgil onun için hiç üzülme hayırlısıyla güzel bir isim bulursunuz inşallah ...

meraba kızlar...

anaaa bir bebişimiz dahamı doğdu :emir_bebek: maşallahhh hayırlı olsun bebeğin canım Allah sağlık sıhhat versin sanada bebeğinede bir an önce toparlarsın inşallahh.. doğum hikayeni ve resimlerinizi bekliyoruz en yakın zamanda..

Allah yardımcınız olsun ikinizinde canım, kolaylıklar versin, sağ sağlim kavuştursun yavruna inşallahhh.. güzel haberlerini bekliyoruz, şimdiden geçmiş olsun..

aranızda 35.haftada olan var mı 2 gün önce yani 34+5 te doktora gittik 2 600 dedi oğluma bana az geldi.aynı hafta olan varsa yazsın kızlar
ben çarşamba 34%4 de gidicem canım yazarım
meraba kızlar...

ayyy bi tane daha maşallah ya...bir de kızlara aceleci derler oğlanlar geldi
geçmiş olsun canım bekliyoruz haberlerini
[

Kumralperi gozun aydin canim Saglikla buyut yavrunu. Darisi artik bizeeeeeeeeeeeeeee

Cannur allah kurtarsin canim insallah saglikli bi sekilde kucagina alirsin bebegini.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooffffffff karnim,sirtim,belim agriyorrrr:59:

meraba kızlar...

Biz bebişler gelmiyor diyoruz ama bizimkiler bu sene çok aceleci çıktı.
Allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim..:nazar:

Dualarımız seninle canım güzel haberlerini bekliyoruz seninde...

İlk defa gece net'e girdim ama kimse konuşmuyor nereye gittiniz kızlar aşağıda bir sürü isim gözüküyor...

meraba kızlar...

gözünaydın canım...sağ salim kavuşmuşsun yavruna...inş en kısa zamanda toparlanırsın...güzel haberlerini bekliyoruz:nazar:

ben geldim kızlarrr
ilk defa oturmaya gittiğim biyerde rahat rahat uzun uzun oturdum .koltukmu rahattı muhabbetmi güzeldi bilemedim :37:

pastanelere bebek çikolatası için çikolata baktık.liva mado gibi pastaneler bebeksiz satmıyolar uyanıklar.bitane sorduk tanesini 5 lira dedi yuuhjhhh:53: sonra bizim semtte bi pastaneye sorduk.onlarda varmış çikolatayıda tattdık gayet güzel.hemde taze getirtecekler sipariş verecekler pazartesi salıya gelecek.adam hiç bişi olmaz bayatlamaz zaten kış ayındayız bişşicik olmaz dedi.salı günü alıp artık bebeklerini falan yapıştırmaya başlarızz..süsleriz çikolatalarımızı.
valla doğum tarihleri belli olmaya başladı.şubatı bekleyen olmayacak gibi baksanıza.hayırlısı hepimiz sağlıkla kurtuluruz inşallah

sağol canım sorarsan çok memnun olurum :)

bizdede kan uyuşmazlığı var canım.yani eşimin kan grubu pozitif benimki negatiff.hamileliğin başından beri doktor takip etti.çok şükür bebek bu durumdan etkilenmemiş.amniyosentez olduğumda iğne vurulmuştum.birde doğumda vurulacağım.geçen haftada bu durumla ilgili bir kan testi yaptı.yine sorun çıkmadı.bu durumun iğnesi var.erken doğuma neden olacağını sanmıyorum yani benimki öyle bişi demedi.
bizde sürekli kontrol altındaydık sorun çıkmadı kan testlerinde hiç ama hiç iğne yapmadı doktorum bilmiyorum neden ?

bende sana katılıyorum canım kesinlikle artık doğsun istiyorum bu ağırlığa dayanamıyorum çok yoruldum gerçekten

iğneyi aslında doğumda olunuyyor.bende doğumda olacaktım.ama amniyosentez oldum ya o da bir nevi operasyon onun için tedbir amaçlı vuruldum.birde doğumda vurulacak.ilk bebekte zaten sıkıntı olmuyor bu iğnede ikinci bebek için bildiğim kadarıyla.genelde ilk bebekler etkilenmiyor.çokda büyük bir sorun değil zaten

bende aynı zamanda gittim.banada 2 kiloyu geçmiş dedi.gayet iyi dedi.benim doktorum kesin bi rakam vermiyo zaten.ultrasonda ve şu aylarda kesin ölçüm yapmak mümkün olamıyor o yüzden ortalama bir rakam verebilirim diyor.

İlk defa gece net'e girdim ama kimse konuşmuyor nereye gittiniz kızlar aşağıda bir sürü isim gözüküyor...

aaaa çağlayancık gelmişşş.ohh artık akşamlarıda bıurdasın dimii

yyaa şimdi bak ben gbeldim yaaa herkes dağılırrr hep öyle oluyoo

hu huuuuuuuuuuuuu :24:

Back
X