Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy kızlar sizler çok şanslısınız ya hiç bişeyi bilmeden gidip doğuracaksınız bilince insan daha çok korkuyor
gerçi okadarda kötü değil ama işte
ayyyy cennet kokulu bebişim sağsalim gelsinde varsın ben 3-4 gün çok yoğun acı çekeyim nevar yanii
benim 80 kilo üstü hasta bezi almam gerek o zamannapalım bunada katlanıcaz bebeklerimiz için değil mi.uzun zamndır adet görmeyine pek bi alışmıştık böle rahattık aslında şimdi foşur foşur olucak heryer.
kızlar bi de demişsiniz ya anne kilotlarından aldım bayrak gibi falan diye. o kadar büyüğe ihtiyaç var mı normal doğumda? belki sezeryanda dikişlere gelmesin diye olabilir ama. ben şu halimde hala eski kilotlarımı giiyiyorum hastane için de biraz daha büyüğünü aldım ama öyle aman aman büyük değil..
Kızlar çatır çatır çatlamaya başladım ya ve derim müthiş geriliyo hissediyorum çatlamalar devam ediyo yani 3-4 güne kadar hiç bişeyciğim yoktu şimdi göbek deliğimin çevresi çatlak doluuuuuuuBunalımlardayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
![]()
Kızlar çatır çatır çatlamaya başladım ya ve derim müthiş geriliyo hissediyorum çatlamalar devam ediyo yani 3-4 güne kadar hiç bişeyciğim yoktu şimdi göbek deliğimin çevresi çatlak doluuuuuuuBunalımlardayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
![]()
cnm ben hasta bezini üstüne belki kilot da gymk isterim rahat edemem die düşünüp biraz büyük aldm.kızlar bi de demişsiniz ya anne kilotlarından aldım bayrak gibi falan diye. o kadar büyüğe ihtiyaç var mı normal doğumda? belki sezeryanda dikişlere gelmesin diye olabilir ama. ben şu halimde hala eski kilotlarımı giiyiyorum hastane için de biraz daha büyüğünü aldım ama öyle aman aman büyük değil..
güle güle cnm,ii uykularben 98 kiloyum 70 lik aldım yeter canım ya karnımız sönmüş balon gibi oluyor okadar büyük alma bence ama yinede sen bilirsin :)
evet ya ne güzel unutmuştuk orkdi falan yeniden başlıyor hemde 40 gün nerdeyse
gerçi sonra hemen hasta olunmuyor ben 6 ay görmedim kırkımdan sonra
kız kardeşim 1.5 yıl adet görmedi
kişiye göre değişiyor yani o bakımdan iyi amaaaaa o sırada yeniden hamile kalma riski çok fazla süt müt korumuyor bilesiniz!
bence normal doğum için almaya gerek yok büyük
benim kesin sezeryan oldugu için çok büyük aldım
ayy hadi kızlar sabahın köründe kalkcam okul var yarın
yattım ben öptüm hepinizii
izne ayrılmak için son 5 günüüüüüüümmmmmmmmmm![]()
hasta bezi almaktan bahsetmişsiniz kızlar ben erken doğum riski nedeniyle doğum yapmayı düşündüğüm haStanede 2 gece kaldım.bu sırada oradaki hemşirelere sordum hasta bezi almalımıyım diye.onlarda gerek yok biz veriyoruz sen sadece orkid getir yeter dediler .bence almadıysanız bir sorun hastanenize daha iyi olur
ahh o çatlaklar yokmu bide krem kullandım ben ama bi şe yaramadı 1 aya kadar bişey yoktu sonra bi gün 1 tane kızarıklık gördüm pek önemsemedim heralde değildir çatlak krem kullanıyorum dedim sonra bi tane daha bi tane daha derken sağdan sola göbeğiminden aşağısı çatlak doldu hemde 2 haftada.şimdi aynada baktıkça göbeğime içim cız ediyor,biraz genetikmiş diye duymuştum ama oda doğru değil çünkü benim annemdede ablamdada 1 tane çatlak yok üstelik ikiside hiçbirşey kullanmamış benim niye böyle oldu anlamadım.
kizlar bende hiç çatlak yok insallah bundan sonrada olmaz.. sanirim karnim genis oldugundan catlamadim![]()
bende kullanıyorum sözde hemde iki ayrı krem göğüslerim çatladı zaten ama göbeğimde yeni başladı sinirlerim bozuldu ya.Benim annemde çatlamıştı zaten off of çok sinir oldum bu zamana kadar çatlamadıysa bundan sonrada çatlamaz diyordum kiii nedir bu çektiğimiz kızlar ya.Artmasa bari dicem ama hiç umudum yok acıyo resmen çünkü
hadi yaa can sıkıcı cidden ama takma cnm,napalım bebekler için bunlara da göz yumucaz demekki
krem fln ne kullanıodn cnm,işe yaramadımı?
ayy hadi ya,evet son zamanlar çatlaması daha da uyuzmuşşş,insanın hevesi kursağında kalır,oh be çatlamadım derken...bende kullanıyorum sözde hemde iki ayrı krem göğüslerim çatladı zaten ama göbeğimde yeni başladı sinirlerim bozuldu ya.Benim annemde çatlamıştı zaten off of çok sinir oldum bu zamana kadar çatlamadıysa bundan sonrada çatlamaz diyordum kiii nedir bu çektiğimiz kızlar ya.Artmasa bari dicem ama hiç umudum yok acıyo resmen çünkü
Çok sanslısın cnm walla maşallahkizlar bende hiç çatlak yok insallah bundan sonrada olmaz.. sanirim karnim genis oldugundan catlamadim![]()
![]()
of neyse kızlar şu uyuz temizlikçi çatlaklar derken moralim çökü gidip yatıyım bari uyuyup unutayım herşeyiiyi geceler herkese
canım boşverrr...yarın mis gibi temiz bir eve uyanacaksın
bu arada ben hiç çatlamadım sen önceden çatladın mı yeni mi oldu acaba benim de olur mu?olsuunnn..kızımız için değer
eşimde söyledi hastanede veriliyormuş hatta bebişlere bez bile veriyorlarmış öle ucuzuda değil doğumevinde pirima veriliyormuş özellerdede vardır heralde ama ben ne olur ne olmaz alırım yine bi paket hasta bezi.
aslında hiç yorulmadım evdeydim bütün gün ama anlamadım neler oluyor bizim oğlan çok yaramaz olucak herhalde : )önemli bişi değildir canım bebeğin çok hareket ettiğindende olabilir,bende bu gün nst ye bağlandım benim 5 dk ya bir düzenli sancım çıktı hatta eşim gelmişken doğurayım diyosunheralde dedi sonra baya bi takip ettik yarım saat sonra normale döndü herşey bazen olabiliyor öyle.yorulduysanda olabilir
slm kızlar ben geri geldim:)
ayy cnm ben de normalden diil de sezeryendean korkuyorum,umarım hrşey yolunda gider gayet sağlıklı kolay bi normal doğum nasip olur..
ama mecbur kalırsak da boynumuz kıldan ince napalım:)
manikcim walla ne demişler el elin eşşeğini türkü çığırarak arar
benmde kendm yapmadkça hep bişiler yanlş yaplmş gbi gelio ama napalım katlanıcaz,elimiz kolumuz bağlı..bakalım benm temzliğe gelen hanımlar ne yapacak..umarım memnun kalırım
walla hepimizin son dönemleri hem fiziksel hem psikolojik açıdan baya yorucu olucak sanırım,ama az kaldı,öyle bi tesellimiz var en azından:)
ne demişler sayılı gün çabuk geçer..
bi de şu doğum sonrası depresyonuna dikkat etmek gerekicek sanırım
cnm büyük ihtimal onlar yanlzca bebek hareketi,bnm oğlumda hep öyle yapıo ve sürekli hareketleri bu şekilde sıpanıın
cnm bence çekinme ne demişler isteyenin bir yüzü vermeyenin 2 yüzü
şaka maka bence sakıncası yoksa dr.da tepki vermiycektir,sonuçta aile içi özel bi durum,anlayışla karşılar die düşünüyorum ben..