- 4 Haziran 2010
- 767
- 2
- 96
hasta bezi almaktan bahsetmişsiniz kızlar ben erken doğum riski nedeniyle doğum yapmayı düşündüğüm haStanede 2 gece kaldım.bu sırada oradaki hemşirelere sordum hasta bezi almalımıyım diye.onlarda gerek yok biz veriyoruz sen sadece orkid getir yeter dediler .bence almadıysanız bir sorun hastanenize daha iyi olur
ben sordum hastaneyeeeee..doğum çantası hazırlıycam siz ekstradan bişey verecekmisiniz die...yuoookkk dedilerrr...paralarını çatır çatır alacaklar ama 2 kuruşluk şeyi vermiyolarrrrrr

kızlar bi de demişsiniz ya anne kilotlarından aldım bayrak gibi falan diye. o kadar büyüğe ihtiyaç var mı normal doğumda? belki sezeryanda dikişlere gelmesin diye olabilir ama. ben şu halimde hala eski kilotlarımı giiyiyorum hastane için de biraz daha büyüğünü aldım ama öyle aman aman büyük değil..
ben de doğum çantama yeni bi çamaşır alıp koymadımmm..halada eski çamaşırlarımı kullanıyorummm..zaten bende çamaşır hastalığı varrrr..birsürü varrr..eskiyenleri, sıkıldıklarımı koydum hastane çantama..lekelenir filan atarımmmmm dieee...

çatlagim yok cok sukur ama agrilarim çokk![]()
Allahim dayanma gucu versin napalim katlaniyoruz mecbur![]()
bnim de çatlağım yok hala yokkk ama gün aşırı korkmaya başladımmmm...ablam doğumdan sonra deri altından çatladığını farketmiştii..karnı kocemen ken belli olmuyoduuu..
allah hepimizi güç, sabır versinnn