teşekkürler canım
teşekkürlerr teyzesiii
offf sorma bende son 3-4 gündür sadece kızartma ve hamurişine dadandım kilo almamak ne mümkün yani

,
ayyy bize pahalı bile geldi
aramıza hoşgeldin canım
Aminnnn
Yasesecim günün belli olmuş gözün aydın ayyy ne heyecan vardır şimdi sende
ben epidural oldum canım ne öncesinde bele yapılan iğneyi hissettim ne ağrı hissettim ameliyat esnasında ne sızı ne kusma yaşadım nede başka bişey gayet rahattı ne baş ağrısı çektim nede başka bişey ama bazen çekenler olabiliyormuş onun içinde drum olursa hemen tük kahvesi iç demişti,hatta ilk 20 dakika içinde bebişimi bile emzirdim yine epidural olacağım
ohhh maşalh bu ne enerji
her işini halletmişsin
benim mutfagada halı alınacak çok kir tutuyor şimdi gelen giden hep kirlenecek en iyisi kir götüren bir halı almak
kapitonede çok iyi fikir ben şimdilik halı kaydırmazı kullanıyorum raflarda çok iyi oluyor ama onlar eskiyince bende diktireceğim
sağolasın canımm
bende 1 aydır görmüyordum nasılda özlemişim minişimi
darısı sana inşallahh

ben ilk kızımda doğurduktan sonra almıştım kiloları inşallah bu sefer tersi olur veririm
aaaa ilkkez duydum dr um bana hep epidural diyordu halada öyle diyor ama bende katater falan yoktu demekki benimki spinal yada bunlar burda bilmiyor onu:44:
canımmm çok teşekkürlerrr
ya burcucum o çok nadir bir durum
dr um diyorki biz haftada 20 kadar sezeryan yapıyoruz buradaki hastanede genel sezeryan hiç yapılmıyor artık ve bu durumlada daha hiç karşılaşmadık bunu yapan kişi uzman
bilinsizce yada işin ehli olmayanlar yaparsa o risk var neredeyse %1 şuan dedi
gözdeatı hoşgeldin canım ben seni doğurdu sandım
sağolll canımmm evet tarihimiz süper tam sevgililer günü hediyesi olacak bize

inşallah Allah gönlüne göre ve hayırlı olanını verir