2011 Şubat Anneleri

bi slm diyem dedim kızlar size....doktor amcamıza gittik akşam biiz...çok mutlu oldum yağmurumu görünce...pek bi tatlı olmuş sanki:nazar: doktor amcamız sezeryan günümüzüde söyledi...allahtan bişi olmazsa...doğum günümde en güzel hediyem gelecek bana...23şubatta alalım dedi erkan amca....çok sevindim...psikoloğ gibi adam valla çok seviyorum doktorumu..:nazar:

hadi tatlı ve huzurlu uykular kızlar..

gözün aydın canım günün belli olmuş
aceleci bi dr seninki demek benim doktor sezeryan belli olduğu halde hala tarih vermedi çrş bekliyoruz

akşam sırtım ağrıdı diye bi uzanmıştım ay bi güzel uyumuşum 8 buçuktan 11e kadar.hiç kalkmayayım dedim uykum açılmasın hemen üstümü değişip güp yatak yaptım ama cıksss uyku gelmedii maalesef

ayy burda bi alarm verilmiş evridiki canım doğuracanmı yoksaa ayy çok heyecanlı hayırlı haberlerini bekliyoruz

benimde nedense içimde sanki haftaya kontrole gidecekmişimde doğurup gelecekmişim gibi bi his var.yada öylemi olsun istiyorum noluyosa.bilmemkii bakalım şu hafta bitsinde gidelim bakalım doktorumuza ne dicek

slm kızlar..yaklaşık 1 saat önce yeni doğ yapan arkadaşımdan geldim..bebeği görünce çok mutlu hissettim..benimde böyle bir bebeğim var diye ağlamaklı oldum..kucağına aldıkça kendimi hayal ettim..Allahım ne güzel birşeydir kim bilir..yalnız emzirmekte çok zorlanıyordu..göğsü yara olmuş..bebek her emişinde arkadaşım nerdeyse ağlayacak gibi oluyordu..çok üzüldüm..
şu lanshion göğüs ucu kremini ilk ne zaman süreceğiz..ilk emmesininden önce mi sonra mı sürülmeli..arkadaşımın ilk önce sütü gelmemiş ve bebek boş memeyi çekiştirmiş sonra da yara olmuş..2 gün den sonra kremi sürmeye başlamış ama tabi olan olmuş artık..bilen varsa bilgi verebilir mi..

slm kızlar..yaklaşık 1 saat önce yeni doğ yapan arkadaşımdan geldim..bebeği görünce çok mutlu hissettim..benimde böyle bir bebeğim var diye ağlamaklı oldum..kucağına aldıkça kendimi hayal ettim..Allahım ne güzel birşeydir kim bilir..yalnız emzirmekte çok zorlanıyordu..göğsü yara olmuş..bebek her emişinde arkadaşım nerdeyse ağlayacak gibi oluyordu..çok üzüldüm..
şu lanshion göğüs ucu kremini ilk ne zaman süreceğiz..ilk emmesininden önce mi sonra mı sürülmeli..arkadaşımın ilk önce sütü gelmemiş ve bebek boş memeyi çekiştirmiş sonra da yara olmuş..2 gün den sonra kremi sürmeye başlamış ama tabi olan olmuş artık..bilen varsa bilgi verebilir mi..

ayy ne güzel darısı başımıza inşallah bizde bebiklerimizi böyle kucağımıza alırız.

ya benim göğüslerim acayip akıyoo.az az ama sık akıyo.çok hafif sarı önce sonrasında renksiz kokusuz.inşallahh süt olur da bebikim emer.hiç büyümedi çünkü aynı küçücük

canım ben o kremi aldım hatta bana çatlaklar içinde kullanabilirsiniz dediler,göğüs için 7.ayda sürmeye başlayın diyorlar ben 7.aydan sonra ara ara kullandım sanırım bu hafta geçtikten sonra hergün kullanıcam şimdi sen böle söyleyince önlemimi erken alayım dedim.

ben yine uykusuz uykusuz çaharesiz çaresiz dolanıyorum ortalıklarda.bu sabah akşam uyuyabileyim diye yatmadımda ama yine tık yok.bundan sonra yatıcam artık gece uyuyamıyorum nasılsa bari sabah uykumdanda olmayayım.

gece nöbetimi tuttum artik uyumayi deneyim
migdemde yaniyor ya:80: yarin buyuk gunn:52:

kizlar gogus catlaklari icin ben turkiyeden bi krem getirmistim lazim olur diye..
yengemde ayni sorunla karsilasinca ona verdim cok iyi gelmis buz gibi yapiyormus
yarin kremin adini alir buraya yazarim elinizde bulunsn

Kızlar GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN, bugün açılışı ben yapayım:42::71::71:

Evridikiiiiiiiiiiiii doğuruyonmuuuuuuu :)) hadi hayırlısı cnm güzel haberlerini bekliyorum
Bebişini gören hatunlarında gözü aydınnnnnnnn :)) bebişlere tü tü maş
başka bişi aklımda kalmadı kızlar unuttuğum varsa affola, öpüldünüz:49:

bi slm diyem dedim kızlar size....doktor amcamıza gittik akşam biiz...çok mutlu oldum yağmurumu görünce...pek bi tatlı olmuş sanki:nazar: doktor amcamız sezeryan günümüzüde söyledi...allahtan bişi olmazsa...doğum günümde en güzel hediyem gelecek bana...23şubatta alalım dedi erkan amca....çok sevindim...psikoloğ gibi adam valla çok seviyorum doktorumu..:nazar:

hadi tatlı ve huzurlu uykular kızlar..
aynen ya...nasıl bu kadar özverili vepozitifolabilir insan.ben de perşembe gidicem bakalım .bana da ısrarla normal doğurtacam seni diyor bakalım ne olacak ne kadar olmuşseninki
Kızlar GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN, bugün açılışı ben yapayım:42::71::71:

Evridikiiiiiiiiiiiii doğuruyonmuuuuuuu :)) hadi hayırlısı cnm güzel haberlerini bekliyorum

günaydıncanım burcu erkencisin
ben de evridikiden haber alayım diyegirdim ama ne oldu kimde numarası varsa arasın
ya da bana numarasını atsın ben de yok ne yazıkki

günaydıııın,herkese güzel bir gün diliorum.....biz kızımla babamızı uğurladık ama bu kez de açlıktan uyuyamadık:( hemen bişiler atıştırdık minnoşumla,ohh şimdi karnımız tok sırtımız pek:)birazdan da tv karşısında uykuya geçiş yapabiliriz belki...dün hiç giremedim,var mı bi yaramazlık yapan?

günaydın cnm,hayırdır evdiriki doğurcakmıydı bugün?

günaydıııın,herkese güzel bir gün diliorum.....biz kızımla babamızı uğurladık ama bu kez de açlıktan uyuyamadık:( hemen bişiler atıştırdık minnoşumla,ohh şimdi karnımız tok sırtımız pek:)birazdan da tv karşısında uykuya geçiş yapabiliriz belki...dün hiç giremedim,var mı bi yaramazlık yapan?

Günaydın cnm:71: bu sabah erkenden açtım gözümü bende uyuyamadım bi türlü, çokkkkk açııııııııııım acilen benimde bşeyler yemem lazım :52:
Cnm bende geçmişi okurken ördüm kan gelmiş bir miktar, 38. haftanın içinde zaten sağlıcakla gelsin bebişi inş. sabah ilk iş dr a gidecekmiş:49:

Back
X