2011 Şubat Anneleri

bi slm diyem dedim kızlar size....doktor amcamıza gittik akşam biiz...çok mutlu oldum yağmurumu görünce...pek bi tatlı olmuş sanki:nazar: doktor amcamız sezeryan günümüzüde söyledi...allahtan bişi olmazsa...doğum günümde en güzel hediyem gelecek bana...23şubatta alalım dedi erkan amca....çok sevindim...psikoloğ gibi adam valla çok seviyorum doktorumu..:nazar:

hadi tatlı ve huzurlu uykular kızlar..

cok güzel yaaa bebişinle aynı gün doğum günü kutlamak bende kızımı içimde temmuza kadar tutsam mı ki :1:
sezeryanı kendın mı ıstemıstın canım mecburımıydı?
eğer benımde doğum gunume denk gelseydı sırf onun ıcın bile sebepsiz sezeryan bile düşünebilirdim yani zaten bahane arıorumda :1:

ayy ne güzel darısı başımıza inşallah bizde bebiklerimizi böyle kucağımıza alırız.

ya benim göğüslerim acayip akıyoo.az az ama sık akıyo.çok hafif sarı önce sonrasında renksiz kokusuz.inşallahh süt olur da bebikim emer.hiç büyümedi çünkü aynı küçücük

ayy benım göğüslerimde öle sedacımm hiiiççç büyümedi yahuuu sütlenmedimde hala:26:

Günaydinnnn, dün doktordaydik, bebisim 2800 gr olmus boyunu ölcemedi dahada inmis asaga tombis bi bebegim olmayacak olsuuunnn ben onu dogduktan snra sisiriim :1: benim drum her kontrolde alttan eliyle muayene ediyo hani acilma varmi diye fln resmen hmmm evt kafasini cok iyi hissediyorum elimde ama rahim agzi kapali dedi ayyy icim bi acayip oldu hazir elin degmisken baslat su dogumu dedim güldü kadin boooool booooool yürü dedi, artik daha cok yüricem bakalim bidahaki kontrolümüz 10 gün snra

alttan muayene nasıl canım acıyomu cok alılmıssındır gerc her kontrolde bakıosa öle.. :1:

slmm kızlarr bn geldimm herkes bebeğini görmüşş ohh maşallah bizde dün gittik kızımın suyu baya azalmışş 47 ml kalmışşş doktorum 7 ml daha azalırsa mecbur sezeryanla alıcam dedim eger doğuma kadr böyle devam ederse normal düşünğyormuşş kızım kilo almış 2800 gr olmuşş bizimde tek sorunumz suyumuzz:(

su azalmasını engellemk için yada çoğaltma yöntemi yokmuymus yaa ben su ıcıp sol tarafınıza yatın dıe duymustum ama ne kadar doğru bilmiorum.. neden oluyo ki bu su azalma.. neyse canım dikkat et

kızlar evridiki ye mesaj attım cevap gelmiş şimdi hastanedelermiş ntsde sancı çıkmıyomuş doktor gözlem altına almış dua bekliyo bizden RABBİM EVRİDİKİ ARKADAŞIMIZA KOLAY SAĞSALİM Bİ DOĞUM NASİp ET
AMİNNN

Allah Bi Avazda Kurtarsın.. Bebişi Bizden Ayırmaya Çalışıyor Annesini Ocak Annesi Yapacak evridikiyi demekki :}

Rabbim Eli Ayağı Düzgün Bebek, Rahat Doğum Nasip Etsin Sağlıkla Mutlulukla Aramıza Dönsün İnşallah

herkese tünaydın:1:ben yeni kalktım valla.
bu arada evirdiki arkadaşımızın allah yardımcısı olsun,allah onu biran önce sağsalim bebeişine kavuştursun ve en kısa zamanda bizede bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş.

herkese tünaydın:1:ben yeni kalktım valla.
bu arada evirdiki arkadaşımızın allah yardımcısı olsun,allah onu biran önce sağsalim bebeişine kavuştursun ve en kısa zamanda bizede bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş.

tünaydın cnm hoşgeldiniz duanada kocaman bir aminn diyorum inş

slm kızlar sonunda gelebildik :3:
erkek tarafını çekiştirmişiniz ama ben okumadım maşallah bu aralar pek ii benimkiler :nazar: aklıma gelmesin yaptıkları die :19:
evridiki hastanedeymiş kolaylıkla ve sağlıkla alır bebişini kollarına inş
gülcancım saolasın geldik canım merak etme ben yokluğunu farkederim azra prensesimiz nası? :29:
bugun aile hekimimizle tanıştık doğurunca haber ver dedi dr ebe yokmuş orda gebelik takibi kilo ve tansiyon olarak yapılıyomuş sadece
bu arada 2 haftada tam 3 kilo almışım :26: kayınvalidem ii beslemiş beni :9: bakalım kızıma yaramış mı cuma görcez :16:
bu arada bu 10 günde doğum yapan oldu mu?

ay çok sevindim kaynananam aradı görümcem 3ümüz yarın mahmutpaşaya gidicekmişiz bebeğin eksiklerini alcakmışız, e yaklaştı artık doğumun eksikleri tamamlayalım dedi çok sevindim..

kızlar evridiki ye mesaj attım cevap gelmiş şimdi hastanedelermiş ntsde sancı çıkmıyomuş doktor gözlem altına almış dua bekliyo bizden RABBİM EVRİDİKİ ARKADAŞIMIZA KOLAY SAĞSALİM Bİ DOĞUM NASİp ET
AMİNNN

Hadi bakalım Allah kurtarsın inş..

selam kızlar ben geldim yina faranjit belasına yakalandım çok kötüyüm sesim berbat

çok geçmiş olsun,bu hallede bide hastalık çekilmez valla,sıcak bişeyler tüket esra boğazını yumuşatsın

bu arada bebeklerini gören herkesin gözü aydın,az kaldı az,yakında Allahın izniyle kucağımızada alırız :)

NURBERRA sen nerelerdesin hiç gözükmüyosun?

çok geçmiş olsun,bu hallede bide hastalık çekilmez valla,sıcak bişeyler tüket esra boğazını yumuşatsın

bu arada bebeklerini gören herkesin gözü aydın,az kaldı az,yakında Allahın izniyle kucağımızada alırız :)

valla çekilmio mecbur dr a gittim dün verdiği ilaçların üstüne ayaktayım neyse kızlar işimi bitirip evime gidicem görüşürüz

Bu arada herkese hayırlı günler,ben dün gece dayanamadım delirmiş gibi saat 12 de tül perdelerimi camlardan indirip attım makinaye yıkadım,iyikide yıkamışım,kurumuşlar bile,sonra camları sildim,perdelerin asılması kaldı,eşim gelince beraber asıcaz,güneşlikleride yarın yıkicam,camlar çıplak kalmasın evi içi görünmesin sonra:) birazdanda kalkıp geçen hafta aldığım dolma biberlerim vardı onları doldurup pişiricem kıymanın çözülmesini bekliyorum:) daha yataklarımı yıkicam,yüzlerini değişicem,silikon yastıklarımı boşaltıp çubuklicam kabarsın diye,halıları fırçalicam,buzdolabını ve fırınımı komple boşaltıp temizlicem yıkanacak parçaları yıkicam,sonrada büyük bir temizlik yapıcam,günlere böldüm yavaş yavaş yapim ooo çok işim var:) daha sayimmi yok yok saymim,anlatırken bile daraldım:) tüm bunları yaptıktan sonra doğurmayı düşünüyorummmmmmm

Bu arada herkese hayırlı günler,ben dün gece dayanamadım delirmiş gibi saat 12 de tül perdelerimi camlardan indirip attım makinaye yıkadım,iyikide yıkamışım,kurumuşlar bile,sonra camları sildim,perdelerin asılması kaldı,eşim gelince beraber asıcaz,güneşlikleride yarın yıkicam,camlar çıplak kalmasın evi içi görünmesin sonra:) birazdanda kalkıp geçen hafta aldığım dolma biberlerim vardı onları doldurup pişiricem kıymanın çözülmesini bekliyorum:) daha yataklarımı yıkicam,yüzlerini değişicem,silikon yastıklarımı boşaltıp çubuklicam kabarsın diye,halıları fırçalicam,buzdolabını ve fırınımı komple boşaltıp temizlicem yıkanacak parçaları yıkicam,sonrada büyük bir temizlik yapıcam,günlere böldüm yavaş yavaş yapim ooo çok işim var:) daha sayimmi yok yok saymim,anlatırken bile daraldım:) tüm bunları yaptıktan sonra doğurmayı düşünüyorummmmmmm

dediklerinin bi kısmını ben de yaptım şimdi zeytinyağlı yaprak sarıp sonra da oğlumıun dolabını silip eşyalarını katlayıp asıcam düzenlicem bi de çorbamı yaparım akşam pestilim çıkar, üstüne akşam kaynanaya da gidince ben de geceye doğururum kesin :p :}

Slm.

Birkaç gün önce burada bazı arkadaşlar doğum izni ile ilgili bir bilgi paylaşmışlardı. Ben şimdi o bilgiyi bulamıyorum. Bilen varsa paylaşabilir mi.
Tşk.

cnm evdeyim giriyorum okuyorum sizi çıkıyorum yazamıyorum saol ya tek sen farkettin yokluğumu buarada

dediklerinin bi kısmını ben de yaptım şimdi zeytinyağlı yaprak sarıp sonra da oğlumıun dolabını silip eşyalarını katlayıp asıcam düzenlicem bi de çorbamı yaparım akşam pestilim çıkar, üstüne akşam kaynanaya da gidince ben de geceye doğururum kesin :p :}

evet çorbada yapıcam yeterli,bu işleri yapıp aradan çıkarmam lazım,gerçi doğum olduğu için değil,rutin şeyler zaten yaptığım işler,ama doğum yaklaşmışken yapıp aradan çıkarmakda iyi olur

ay çok sevindim kaynananam aradı görümcem 3ümüz yarın mahmutpaşaya gidicekmişiz bebeğin eksiklerini alcakmışız, e yaklaştı artık doğumun eksikleri tamamlayalım dedi çok sevindim..

valla senin adına çok sevindim.benimkilerden bir çorap bile gelmedi.olsun ben oğlumun herşeyini hallederim.inşallah çok cici şeyler alırsınız alınca resimlerini ekle olur mu

evet çorbada yapıcam yeterli,bu işleri yapıp aradan çıkarmam lazım,gerçi doğum olduğu için değil,rutin şeyler zaten yaptığım işler,ama doğum yaklaşmışken yapıp aradan çıkarmakda iyi olur

Mecbur Yapıyoruz Kendi Kendine Temizlenmiyor Ev, Ev Dağınıkken Yada Evde İş Varken de Ben Rahat Rahat Oturamıyorum.. Yok Maşallahım da Var Alışveirşime de Giderim Evimin Temizliğini de Yaparım Biraz Kalçam Ağrıyor Onu da Doktora Sorcam Gidince Cumartesi Diğer Herşey Olması Gerektiği Gibi Şükürler Olsun..

Hadi Kolay Gelsin O Zaman ;}

canım sen kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama ben de geçen hafta senin gibi kaptırdım kendimi.kapı pencere derken şimdi yatıyorum.kasık ağrısından ayağa kalakmıyorum.35.haftadayım haftam da erken.sen yine dikkatli ol.herşeyi aynı anda yapmamaya çalış.

Back
X