- 5 Mayıs 2010
- 891
- 32
- 118
- 39
bi slm diyem dedim kızlar size....doktor amcamıza gittik akşam biiz...çok mutlu oldum yağmurumu görünce...pek bi tatlı olmuş sankidoktor amcamız sezeryan günümüzüde söyledi...allahtan bişi olmazsa...doğum günümde en güzel hediyem gelecek bana...23şubatta alalım dedi erkan amca....çok sevindim...psikoloğ gibi adam valla çok seviyorum doktorumu..
hadi tatlı ve huzurlu uykular kızlar..
cok güzel yaaa bebişinle aynı gün doğum günü kutlamak bende kızımı içimde temmuza kadar tutsam mı ki

sezeryanı kendın mı ıstemıstın canım mecburımıydı?
eğer benımde doğum gunume denk gelseydı sırf onun ıcın bile sebepsiz sezeryan bile düşünebilirdim yani zaten bahane arıorumda

ayy ne güzel darısı başımıza inşallah bizde bebiklerimizi böyle kucağımıza alırız.
ya benim göğüslerim acayip akıyoo.az az ama sık akıyo.çok hafif sarı önce sonrasında renksiz kokusuz.inşallahh süt olur da bebikim emer.hiç büyümedi çünkü aynı küçücük
ayy benım göğüslerimde öle sedacımm hiiiççç büyümedi yahuuu sütlenmedimde hala:26:
Günaydinnnn, dün doktordaydik, bebisim 2800 gr olmus boyunu ölcemedi dahada inmis asaga tombis bi bebegim olmayacak olsuuunnn ben onu dogduktan snra sisiriimbenim drum her kontrolde alttan eliyle muayene ediyo hani acilma varmi diye fln resmen hmmm evt kafasini cok iyi hissediyorum elimde ama rahim agzi kapali dedi ayyy icim bi acayip oldu hazir elin degmisken baslat su dogumu dedim güldü kadin boooool booooool yürü dedi, artik daha cok yüricem bakalim bidahaki kontrolümüz 10 gün snra
alttan muayene nasıl canım acıyomu cok alılmıssındır gerc her kontrolde bakıosa öle..

slmm kızlarr bn geldimm herkes bebeğini görmüşş ohh maşallah bizde dün gittik kızımın suyu baya azalmışş 47 ml kalmışşş doktorum 7 ml daha azalırsa mecbur sezeryanla alıcam dedim eger doğuma kadr böyle devam ederse normal düşünğyormuşş kızım kilo almış 2800 gr olmuşş bizimde tek sorunumz suyumuzz![]()
su azalmasını engellemk için yada çoğaltma yöntemi yokmuymus yaa ben su ıcıp sol tarafınıza yatın dıe duymustum ama ne kadar doğru bilmiorum.. neden oluyo ki bu su azalma.. neyse canım dikkat et