ben de sana ne diyecek diye heyecanla bekliyordum.bencede kilosuna az demiş mutlaka daha fazla almıştır.haftaya doğum zamanını kesinleştirir herhalde.sağlıklı olsunda geç olsun boşver ne kadar geç olsa o kadar iyi.haftaya ben de gideceğim bakalım karşılaşacakmıyız
canım bu sefer karşılaşırız belki benim randevu 10 da seninki kaçta?
bu arada epidural yapıyomusunuz diye sordum erzat beye ben bayılmak istemiyorum dedim o da benimde tercihim epidural genelde dedi. bu duruma çok sevindim ama sezerayana kimseyi sokmuyolarmış kardeşimin girmesini istiyodum
slm kızlaruzun zamandır yazmadım girip yarım yarım okuyup çıkıyodum...annem babam geldii onlarla vakit geçiriyorum...2 gün öncede benim kocikk maç yaparken ayağınıı kırdııı şimdide onnla uğraşıyorum...geceleri uyku yokk kızım pek bi canımı acıtır hale geldii...kanala inmemişş zaten...biran önce doğurmak istiyorum sezeryan olasım geliyoo arada biii...
evridikiiyarın meleğine kavuşuyomuşsun gözünaydın...ameliyatın ve doğumun güzel geçerr inşş dualarım seninlee
burcuucumoğlunun ismii çok güzell tam bi erkek ismi benceee adı gibi yaşasın
gözdecimbebişş kocaman olmuş maşallahh...doğumla ilgili bişi dememiş sanırım.hayırlısı olsun
fadimearada bi benimde akıyo salyalarım ağzımdan nefes alırken oluyoo
aaa canım geçmiş olsun eşine tüh tam doğum öncesi aksi olmuş
mkt valla canım yaaa benim kız bi heycan yarattı sonra vazgeçti haftasını doldurcak nerdeyse dr amcasıyla ööle anlaştılar :))