2011 Şubat Anneleri

ben de sana ne diyecek diye heyecanla bekliyordum.bencede kilosuna az demiş mutlaka daha fazla almıştır.haftaya doğum zamanını kesinleştirir herhalde.sağlıklı olsunda geç olsun boşver ne kadar geç olsa o kadar iyi.haftaya ben de gideceğim bakalım karşılaşacakmıyız

canım bu sefer karşılaşırız belki benim randevu 10 da seninki kaçta?
bu arada epidural yapıyomusunuz diye sordum erzat beye ben bayılmak istemiyorum dedim o da benimde tercihim epidural genelde dedi. bu duruma çok sevindim ama sezerayana kimseyi sokmuyolarmış kardeşimin girmesini istiyodum

slm kızlar:16:uzun zamandır yazmadım girip yarım yarım okuyup çıkıyodum...annem babam geldii onlarla vakit geçiriyorum...2 gün öncede benim kocikk maç yaparken ayağınıı kırdııı şimdide onnla uğraşıyorum...geceleri uyku yokk kızım pek bi canımı acıtır hale geldii...kanala inmemişş zaten...biran önce doğurmak istiyorum sezeryan olasım geliyoo arada biii...
evridikiiyarın meleğine kavuşuyomuşsun gözünaydın...ameliyatın ve doğumun güzel geçerr inşş dualarım seninlee
burcuucumoğlunun ismii çok güzell tam bi erkek ismi benceee adı gibi yaşasın
gözdecimbebişş kocaman olmuş maşallahh...doğumla ilgili bişi dememiş sanırım.hayırlısı olsun
fadimearada bi benimde akıyo salyalarım ağzımdan nefes alırken oluyoo

aaa canım geçmiş olsun eşine tüh tam doğum öncesi aksi olmuş
mkt valla canım yaaa benim kız bi heycan yarattı sonra vazgeçti haftasını doldurcak nerdeyse dr amcasıyla ööle anlaştılar :))

burcucum yaa ne misafiri hazır bişiler al olmadı valla ben kayınvalidemler bile gelsin istemiyom pek bişi yaptırmıyo ama yine de akşamına doğurcam sanıyorum ağrıdan anlarlar sen hamilesin bi salonun tozunu al yeter

mavi yaa senin ne zor geçiyo dr un ne dio biran önce gelse keşke de rahatlasan

kayra ben şekerleri netten almadım ama hepsiburda ile gittigidiyor gayet güvenli bi site biz yıllardır alışveriş yapıyoz bi sorun yaşamadık burdan bazı arkadaşlar nikahmalzemeleri.com dan almıştı o havale istiyo galiba oraya bak istersen

gözdecim hadi gözünaydın sen doğuruncaya kadar biz çoktan doğurcaz sanki :27: :9:

sorma canım ya dr bişe demiyorki ben bu hamileligi hiç sevmedim :)) 6 ay bulantı kusma yaşadım zaten sonrada ağrı sancı derken son zamanlar dayanılmaz oldu :58:

toobe geçmiş olsun canım eşine

gözdecim aman sağlıklı olsun da varsın beklesin gününü nası olsa gelcek vakti gelince

mavi yaa gerçekten ben de ööle dinleneyim die yatıyorum ama daha da acıo agrıyo her yerim eşim özlicen bu günlerini dio ama yok ben hiç sanmıyorum neyse az kaldı sıkcaz artık dişimizi senin normal olcak dimi?

günaydın kızlar
burcucum oğlun ismiyle uzun ve sağlıkla yaşasın inş bu arada netten alışveriş biraz ööle oluyo biz de eşimin vakti yok die hepsiburadadan aldık ihtiyaçlarımızı her gün bişi yolluyolar toplu yollasalar ya bi gün emzik geldi koca kutunun içinde bigün biberon ayyy çok saçma toplam 15 gün oldu hala gelcek parçalar var uyuz ettiler valla

cnm hepsı buradada butun urunlerımı beraber yollayın dıe bı bölum var keske o kutucugu ısaretleseydın ozaman urun ellerıne gecınce hepsını bırlıkte yolluorlar.

burcucum yaa ne misafiri hazır bişiler al olmadı valla ben kayınvalidemler bile gelsin istemiyom pek bişi yaptırmıyo ama yine de akşamına doğurcam sanıyorum ağrıdan anlarlar sen hamilesin bi salonun tozunu al yeter

kayra ben şekerleri netten almadım ama hepsiburda ile gittigidiyor gayet güvenli bi site biz yıllardır alışveriş yapıyoz bi sorun yaşamadık burdan bazı arkadaşlar nikahmalzemeleri.com dan almıştı o havale istiyo galiba oraya bak istersen

gözdecim hadi gözünaydın sen doğuruncaya kadar biz çoktan doğurcaz sanki :27: :9:

anladım canım ama sipariş için numara lazım ve bulamıyorum başka sipariş eden varsa bana yazsın.

toobe geçmiş olsun canım eşine

gözdecim aman sağlıklı olsun da varsın beklesin gününü nası olsa gelcek vakti gelince

mavi yaa gerçekten ben de ööle dinleneyim die yatıyorum ama daha da acıo agrıyo her yerim eşim özlicen bu günlerini dio ama yok ben hiç sanmıyorum neyse az kaldı sıkcaz artık dişimizi senin normal olcak dimi?

özlermiyiz bilmiyorum dün bende eşime diyorum hamilelikte insanın herşeyi kısıtlanıyor bi bitseydi diye baya güldük saydık saydık .))) benim normal gözüküyor ama ne olur son zaman bilemiyorum aslında şuan bende nasıl yapmak istedigimi bilemiyorum :1::1::1:

canım bu sefer karşılaşırız belki benim randevu 10 da seninki kaçta?
bu arada epidural yapıyomusunuz diye sordum erzat beye ben bayılmak istemiyorum dedim o da benimde tercihim epidural genelde dedi. bu duruma çok sevindim ama sezerayana kimseyi sokmuyolarmış kardeşimin girmesini istiyodum

aaa canım geçmiş olsun eşine tüh tam doğum öncesi aksi olmuş
mkt valla canım yaaa benim kız bi heycan yarattı sonra vazgeçti haftasını doldurcak nerdeyse dr amcasıyla ööle anlaştılar :))

gözdecim benim de 10 30 da gerekirse kırmızı karanfilleri bu kez takalım:))))).erzat beyin epidurali tercih etmesine sevindim.bakalım bize ne diyecek.inşallah sonrasında bir sorun yaşamayız

gözdeati bebegini görmüşsün gözünaydın maşallah :nazar: en son 3 şubat demek hayırlısı olsun canım senin kız pek bi sabırsızdı ama sakinleşti artık bekleyecek demekki kilosunu bencede yanlış ölçmüştür belki kanala girdiyse tam ölçüm yapılamıyomuşya ondanmı acaba

çok sinirliyim :47: face hesabım gitti ve geri alamıyorum,burcuu bi yazı yazmış hesabınıza başkaları girebilir dikkat edin vs vs vsssssss diye,bende baktım bir adresten girilmiş istanbuldan ama o hesap babamların pc sine ait olabileceğini düşündümki kesin babamların pc sidir,çünkü oradanda oturum açtığım oluyodu,yinede şifremi değişim dedim,değiştim,oturum kapadım tekrar açtım ve hesap gitti,artık erişim yok,saatlerce geri almaya çalıştımsada olmadı,olmuyor,kaç defa şifre değişikliği istedim denedim yok,siz siz olun şu sıra şifre falan değişmeyin bi gariplik var facelerde.biraz daha denicem ama olacağını sanmıyorum erişim engellenmiş.

aaa hadi ya dikkat etmek lazım bu feysbuk tehlikeli olmaya başladı bu arada..
benm hesabıma da istanbuldn girilmiş ki imkansız..

ayy hiç mecalim yok zaten cnm vazgeçmek üzereyim pasta börek işinden,daha kociş gelsn hastaneye gtcz,nst fln..
uğraşamıycm yani,kendmi zor taşıorm bu aralar.
bu arada sen nasılsn? dönmüşsn sahalara:1:

slm kızlar:16:uzun zamandır yazmadım girip yarım yarım okuyup çıkıyodum...annem babam geldii onlarla vakit geçiriyorum...2 gün öncede benim kocikk maç yaparken ayağınıı kırdııı şimdide onnla uğraşıyorum...geceleri uyku yokk kızım pek bi canımı acıtır hale geldii...kanala inmemişş zaten...biran önce doğurmak istiyorum sezeryan olasım geliyoo arada biii...
evridikiiyarın meleğine kavuşuyomuşsun gözünaydın...ameliyatın ve doğumun güzel geçerr inşş dualarım seninlee
burcuucumoğlunun ismii çok güzell tam bi erkek ismi benceee adı gibi yaşasın
gözdecimbebişş kocaman olmuş maşallahh...doğumla ilgili bişi dememiş sanırım.hayırlısı olsun
fadimearada bi benimde akıyo salyalarım ağzımdan nefes alırken oluyoo

eşine geçmiş olsn cnm. tam böyle önemli zamanların arifesnde oluo zaten böyle şeyler..
kocamda düğünden önce burnunu kırmıştı:1: o da yine maç yaparken:50:
gözn aydn bu arada annen ve babana kavuşmuşsn

aaa hadi ya dikkat etmek lazım bu feysbuk tehlikeli olmaya başladı bu arada..
benm hesabıma da istanbuldn girilmiş ki imkansız..

hesabım bir açılıyor bir açılmıyor,sakın şifre değişim deme,cidden bi tuhaflık var,ya hesap sistem içerisinde kaybolup giderse üzülmem ama birileri tarafından çalınırsa çok üzülürüm,çünkü fotolarımı profilimi saklı tutuyorum,kendi resmimi bile koymuyorum avatar olarak.kimse çalmaz ama manyak çok ortalıklarda.

hesabım bir açılıyor bir açılmıyor,sakın şifre değişim deme,cidden bi tuhaflık var,ya hesap sistem içerisinde kaybolup giderse üzülmem ama birileri tarafından çalınırsa çok üzülürüm,çünkü fotolarımı profilimi saklı tutuyorum,kendi resmimi bile koymuyorum avatar olarak.kimse çalmaz ama manyak çok ortalıklarda.

bide face hesabı çalma çıktı ya ne yapcaklarsa:37:

evet bekliim ben de hemen şifre deiştirmiim yani..
ay hakkaten ilgnç yaniii. acaba kimlik bilgilerne vs ulaşmaya mı çalışıolar ki yoksa hakkaten napcklar bizim hesapları bn de anlayabilmiş diilim:37:

bide face hesabı çalma çıktı ya ne yapcaklarsa:37:

belki gözlerine sokacaklar:) konuşturtma beni:) bu çalmadan çok sistem içinde kaybolup gitmeye benziyor,ama cidden birileri açıp kontrol edebiliyomuş hesaplarımızı,eşiminkine baktımda ohoooo,gaziantepten girilmiş samsung diye bir cep markasından girilmiş,bir kaç tane daha var,akşam gelsinde söylim şok olsun:)

nur_45 bugün kontrolün vardı gailba gelmişsin naptın canım kızın nasıl??

evet canım 11 gibi kontorlüm vardı...önce nstye girdim sancım vs çıkmadı...sonra ultrasona aldı suyu eşi gayet iyi dedi...kilosunu ölçmedi henüz iki hafta olmadığı için yanıltıcı olabilir dedi....sonra panik yaparsın bebek büyümüyo diye dedi:9:kızımm çok tatlıydı başparmağını ağzına almış emiyordu sanırım....doktorum ben eşim hayran hayran baktık canım kızım benim:nazar:
bi meyve suyu içirip tekrar nstye gönderdi ilkinde kızım pek hareketli değildi...ikinicisinde coştu çok şükür sıkıntı yok dedi...
doğum konusundada erkenden sezeryan günü vermek istemiyorum...son ana kadar bekleyelim dedi belki normal doğum olur eğer bi aksilik olursa öyle alırız sezeryana dedi...böylelikle hem benim hem senin için rahat eder,son ana kadar bekledik diye düşünürz dedi saolsun....
ağrılarımı söyledimmm ne güzell mutlu olmalısın dedi bunlar hazırlık ağrıların dedi:8:
sancılarımı durdurmak için verdiği ilacı bıraktırdı artık...kızımız gelirsede sıkıntımız olmaz artık dedi:16:
buarada mavicim merak edip sorduğun için çokk teşekkür ederim:38:

evet canım 11 gibi kontorlüm vardı...önce nstye girdim sancım vs çıkmadı...sonra ultrasona aldı suyu eşi gayet iyi dedi...kilosunu ölçmedi henüz iki hafta olmadığı için yanıltıcı olabilir dedi....sonra panik yaparsın bebek büyümüyo diye dedi:9:kızımm çok tatlıydı başparmağını ağzına almış emiyordu sanırım....doktorum ben eşim hayran hayran baktık canım kızım benim:nazar:
bi meyve suyu içirip tekrar nstye gönderdi ilkinde kızım pek hareketli değildi...ikinicisinde coştu çok şükür sıkıntı yok dedi...
doğum konusundada erkenden sezeryan günü vermek istemiyorum...son ana kadar bekleyelim dedi belki normal doğum olur eğer bi aksilik olursa öyle alırız sezeryana dedi...böylelikle hem benim hem senin için rahat eder,son ana kadar bekledik diye düşünürz dedi saolsun....
ağrılarımı söyledimmm ne güzell mutlu olmalısın dedi bunlar hazırlık ağrıların dedi:8:
sancılarımı durdurmak için verdiği ilacı bıraktırdı artık...kızımız gelirsede sıkıntımız olmaz artık dedi:16:
buarada mavicim merak edip sorduğun için çokk teşekkür ederim:38:

gözün aydın cnm,maşallah kızına

canım gittigidiyora baktım.sipariş için renk ve isim yazılmasını belirtmek için hangi numaradan ulaştınız.bana da yazar mısın.bir de kaç günde gelir siparişler.

siparişi verdikten sonra satıcıya istedigim rengi yazsıını felan nasıl istedgimi özel mesaj gönderdim yada sormakk istediklerimi sorabiliyorum özel mesajla gayet iyi bence hepsi buradada iyi ama kargo süresi biraz uzun gitti gidiyorda siparişi verdiklerinde hazırlamaya baslıyorlar o yüzden siparişi verdikten snra 3.gün elimdeydi

Back
X