- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #3.581
yarın toplantımız varmış kızlar..
patron etrafa haber salmış bana eleman bulun diye az önce arkadaş aradı söledi..
birde hamile kalıyomuşum ohh sefam olsun 9 ay yatarım toparlak bir bebek doğururum
yarın toplantımız varmış kızlar..
patron etrafa haber salmış bana eleman bulun diye az önce arkadaş aradı söledi..
birde hamile kalıyomuşum ohh sefam olsun 9 ay yatarım toparlak bir bebek doğururum
bende işten ayrılmayı düşünüyorum bu aralar ama bi yandan da hamile kalim de öyle ayrilim diyorum çünkü şuanda millete karşı tek bahanem iş :) işten ayrılınca tepe üşüşcekler bebek diye:87:
ayy... hadi inşallah bu ay hamiş olursun da duaların kabul olur canım
bu ay bende çok hevesleniyorum bakalımama ben hiçbişey hissetmiyorumm
bende işten ayrılmayı düşünüyorum bu aralar ama bi yandan da hamile kalim de öyle ayrilim diyorum çünkü şuanda millete karşı tek bahanem iş :) işten ayrılınca tepe üşüşcekler bebek diye:87:
aslında ne diyorum biliyomusun?
bu akşam birde test yapsam ve ona göre yarın sıfırdan bebek olayınıda işide kafamdan atmış olarak sadece sınav odaklı bir hayata başlasam ..nasıl olur?
hamile kalınca ayrılma canım biiir sürü hakkımız var niye kullanmayalım. ben ayrılmıcam hamile kalırsam 6 senemi onlara mı yedircemm.
gününü bekle bence canım acele etme zaten daha yerine eleman gelinceye kadar devam edicen bu arada oyalanırsın
cnm eğer işyerin böyle hak hukuk koruyan biryer ise dediklerin doğru.ama ben hamile kalsaydım hiç bir hakkımdan faydalanamazdım biliyorum.vermezler çünkü..benden önce ki bayan emekli oldu burdan.10 yıl çalışmıştı.emekli ikramiyesini bile 5000 tl eksik verdiler.
hamile kalınca ayrılma canım biiir sürü hakkımız var niye kullanmayalım. ben ayrılmıcam hamile kalırsam 6 senemi onlara mı yedircemm.
doğru diyorsun canm. ama bizim şirkette işler biraz değişik işliyor yani öyle çok hakkımız falan yok :)
he bizim şirkettede...biraz patron kuralları var..[/QU
Misticim sen daha iyi bilirsin benden ama ''hak'' hepimiz için var şirketler ya da patronlar tabiki bizim hakkımızı savunmazlar... biz savunmayı bilmiyoruz yasalar işçiden yana
he bizim şirkettede...biraz patron kuralları var..[/QU
Misticim sen daha iyi bilirsin benden ama ''hak'' hepimiz için var şirketler ya da patronlar tabiki bizim hakkımızı savunmazlar... biz savunmayı bilmiyoruz yasalar işçiden yana
ah cnm ah bilmezmiyim biliyorum tabi..ama patronlarda hep kendi cebini düşnüyor..mesleğimi o yüzden hiç sevmiyorum. patronlar hak hukuku bizden daha iyi biliyorlar ve bir yolunu bulup işin içinden sıyrılıyorlar malesef cnm.
ah cnm ah bilmezmiyim biliyorum tabi..ama patronlarda hep kendi cebini düşnüyor..mesleğimi o yüzden hiç sevmiyorum. patronlar hak hukuku bizden daha iyi biliyorlar ve bir yolunu bulup işin içinden sıyrılıyorlar malesef cnm.
orası öyle ama dedim ya ben her yolu denerim.. onlar sinekten yağ çıkarır gibi posamızı çıkarıyorlar.
ben bu konuda kızgınım baya... haksızlığa hiç tahammülüm yok geçer karşısına konuşurum valla
orası öyle ama dedim ya ben her yolu denerim.. onlar sinekten yağ çıkarır gibi posamızı çıkarıyorlar.
ben bu konuda kızgınım baya... haksızlığa hiç tahammülüm yok geçer karşısına konuşurum valla
haklısın..benden önce çalışan bayan yazık allah'a havale ediyorum dedi çıktı gitti...
ben olsam bende hakkımı ararım.sonuçta kanunlar hep bizlerden yana ama malesef ne hakkımızı biliyoruz nede hakkımızı nasıl arayacağımızıdurum böyle oluncada işverenler tepemize binmeye devam ediyor.
amann hepsinin köküne kibrit suyu
akşama hürrem var onu izlicem. dün akşamkini sevmedim ben 'öyle bir geçer zaman ki' :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?