2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

yarın toplantımız varmış kızlar..
patron etrafa haber salmış bana eleman bulun diye az önce arkadaş aradı söledi..

birde hamile kalıyomuşum ohh sefam olsun 9 ay yatarım toparlak bir bebek doğururum

bende işten ayrılmayı düşünüyorum bu aralar ama bi yandan da hamile kalim de öyle ayrilim diyorum çünkü şuanda millete karşı tek bahanem iş :) işten ayrılınca tepe üşüşcekler bebek diye:87:

yarın toplantımız varmış kızlar..
patron etrafa haber salmış bana eleman bulun diye az önce arkadaş aradı söledi..

birde hamile kalıyomuşum ohh sefam olsun 9 ay yatarım toparlak bir bebek doğururum

ayy... hadi inşallah bu ay hamiş olursun da duaların kabul olur canım
bu ay bende çok hevesleniyorum bakalım ama ben hiçbişey hissetmiyorumm

cnm benim bebek istediğimi az çok biliyo herkes..
bir düşük yaşadım ve duyuldu istediğimiz..ama benim başka sıkıntılarım vardı ve çok iyi olacak inşallah işten ayrılmam

ayy... hadi inşallah bu ay hamiş olursun da duaların kabul olur canım
bu ay bende çok hevesleniyorum bakalım ama ben hiçbişey hissetmiyorumm

aslında ne diyorum biliyomusun?
bu akşam birde test yapsam ve ona göre yarın sıfırdan bebek olayınıda işide kafamdan atmış olarak sadece sınav odaklı bir hayata başlasam ..nasıl olur?

hamile kalınca ayrılma canım biiir sürü hakkımız var niye kullanmayalım. ben ayrılmıcam hamile kalırsam 6 senemi onlara mı yedircemm.

aslında ne diyorum biliyomusun?
bu akşam birde test yapsam ve ona göre yarın sıfırdan bebek olayınıda işide kafamdan atmış olarak sadece sınav odaklı bir hayata başlasam ..nasıl olur?

gününü bekle bence canım acele etme zaten daha yerine eleman gelinceye kadar devam edicen bu arada oyalanırsın

hamile kalınca ayrılma canım biiir sürü hakkımız var niye kullanmayalım. ben ayrılmıcam hamile kalırsam 6 senemi onlara mı yedircemm.

cnm eğer işyerin böyle hak hukuk koruyan biryer ise dediklerin doğru.ama ben hamile kalsaydım hiç bir hakkımdan faydalanamazdım biliyorum. vermezler çünkü..benden önce ki bayan emekli oldu burdan.10 yıl çalışmıştı.emekli ikramiyesini bile 5000 tl eksik verdiler.

olur mu ayol valla söke söke alırım. hamileyken işten de atamıyorlar cezalı duruma düşerler para cezası var işe iade davası açabilirsin

Son düzenleme:

kimsecikler yokkk
ben de hamile kalsam da doğuma kaar dayansam da hakkımı lasam diye düşünüyorum
ama hala hamile kalamadım hala bu işe katlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…