2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

amma uzun süre muayene etti demi.. bende merak ettim nasıl anladığını.ama çok zormuş ya..şimdi herşey kolay oh ne güzel

elle muayene ediyo rahimin büyüklüğünden şeklinden anlıyorlardır benim anneannem bilirdi hemen hemde hiç alttan bakmadan karnından muayene ederdi .. kocakarıdır biraz kendii

Kızlar günüm yaklaştıkça aklım karnımda

Bu ay çok zor geçiyor bnm için maddi manevi.
Tez için çeviriye makale göndermiştim 4 tane.1500TL tutmuş inanamadım...Şoktayım hala...

Bu sıkışıklıkta çok kötü oldu...Bİ bebek haberi unutturur artık üzüntümü

üzülme lütfen çalışmalara devam... birde gününüz geçmeden idrar testi yapmayın çıkmayabiliyor senin de 5 şubat görünüyor günün

bencede günü geçmeden yapmak moral bozuyor..Bu sefer benim bir arkdaşımla aynı gün bekliyoruz ona söz verdim birlikte test yapacaz diye..Sözümü yememmek için zor duruyorum şimdi bugün 26. günüm .5 gün saonra bakıcaz ..

üzülme lütfen çalışmalara devam... birde gününüz geçmeden idrar testi yapmayın çıkmayabiliyor senin de 5 şubat görünüyor günün

şansımı deneyeyim dedim canım ama olmadı
eşim yarın spermiyogram verecek, artık tedaviye başlamak istiyorum.olmuyor işte kendiliğinden
dün o kadar üzüldümki

bende engel olmaya çalışıyorum ama olamıyorum
evde hiç test yok,sırf yapmayayım diye eve götürmüyorum, ama sağlık ocağı bir kutu test var benim odamda, şeytan dürtüyor kalk yap diye işte

evde hiç test yok,sırf yapmayayım diye eve götürmüyorum, ama sağlık ocağı bir kutu test var benim odamda, şeytan dürtüyor kalk yap diye işte

canım dur bakalım bi geçsin günün idrar testleri hemen sonuç vermiyor..

nünaydın ıı sen nassın seboşum

ne olsun tatlım işim vardı dışarıda geç geldim ofise..

bende delilik yapacaktım ama izin vermediler.. işimi hallettim sağlık ocağına giriyim kan veriyim istedim ama aile hekimi diye salak bişey çıkardılar ya kendi hekiminin olduğu sağlık ocağında test yaptırabilirsin dediler uyuz oldum yaptırmıcam işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…