- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #3.621
sülümanı izlediniz mi???
önemli bişi oldu mu izleyemedim ben
gebeyim dedi hürrem yalan söyledi.. sonra hekimbaşı muayene etti.. gebesin dedi anlamadım bir oyun var gibi geldi bana
gebeyim dedi hürrem yalan söyledi.. sonra hekimbaşı muayene etti.. gebesin dedi anlamadım bir oyun var gibi geldi bana
haaa sümbül ağanın işi o zaman
hekimbaşını ayarladı desene
hürrem gitmesin diye hürreme yardım ediyo ya sümbülüm
kızlar eskıden usg fılan yokken gebelıgı nasıl anlıyodu hekımbaşları yaaaaaaaa takıldım oaya
yumusaklık layı fılanmı ki
kızlar eskıden usg fılan yokken gebelıgı nasıl anlıyodu hekımbaşları yaaaaaaaa takıldım oaya
yumusaklık layı fılanmı ki
amma uzun süre muayene etti demi.. bende merak ettim nasıl anladığını.ama çok zormuş ya..şimdi herşey kolay oh ne güzel
slm kızlar, kaç gündür yeni hamiş yok galiba:26:
bende dün test yaptım negatif
günaydın herkese nasılsınız kızlarr...
üzülme lütfen çalışmalara devam... birde gününüz geçmeden idrar testi yapmayın çıkmayabiliyor senin de 5 şubat görünüyor günün
üzülme lütfen çalışmalara devam... birde gününüz geçmeden idrar testi yapmayın çıkmayabiliyor senin de 5 şubat görünüyor günün
bencede günü geçmeden yapmak moral bozuyor..Bu sefer benim bir arkdaşımla aynı gün bekliyoruz ona söz verdim birlikte test yapacaz diye..Sözümü yememmek için zor duruyorum şimdi bugün 26. günüm .5 gün saonra bakıcaz ..
bende engel olmaya çalışıyorum ama olamıyorum
evde hiç test yok,sırf yapmayayım diye eve götürmüyorum, ama sağlık ocağı bir kutu test var benim odamda, şeytan dürtüyor kalk yap diye işte
nünaydın ıı sen nassın seboşum
bende engel olmaya çalışıyorum ama olamıyorum
evde hiç test yok,sırf yapmayayım diye eve götürmüyorum, ama sağlık ocağı bir kutu test var benim odamda, şeytan dürtüyor kalk yap diye işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?