2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

bende aile hekimiyim
ama sistem gerçekten çok salak bi sistem katılıyorum sana

ya ben acil kalp krizi geçirsem en yakın yerde bi sağlık ocağı olsa ilk müdahele için gitsem bakmayacaklarmı yaa bence çok saçma...

acil durumda bakmak zorundalar, başka bir ilçeden gitmişsen gene bakmak zorundalar, yani misafir hasta denen bişey var,ama kendi aile hekimine ulaşma imkanın varken başkasına gidersen kimse bakmaz malesef

hepimizin aklı karınlarında :)))
4 makale için 1500 çok fazla değilmi yaa
öğrencilere filan çevirttirseydin

istanbulda evlere nıkah şekeri veren bi yer biliyomusunuz kızlar?
avrupa yakasında?
ayyy bulursan banada haber ver çok severim o tarz işleri.. bi ara takı yapıordum...

acil durumda bakmak zorundalar, başka bir ilçeden gitmişsen gene bakmak zorundalar, yani misafir hasta denen bişey var,ama kendi aile hekimine ulaşma imkanın varken başkasına gidersen kimse bakmaz malesef

böyle sistemin ben.................

crafty de yok nugun doktora gıtme gunu de degıldı yaaa nerde bu kız merak ettım

evet yaaa nerde acep... :44::44::44:

kızlar midemde yanma, bi tuhaf his var. acaba gebeliktenmidir yoksa dün yediğim çiğköfteden midir?? :)))

gunum 4 şubat işte yada 5 şubat dıyelım..

0,100 cıktı deger

sıkma canını, hayırlısı böyleymiş demek.
biliyorum bende her ay kırmızıları görünce yada kanımdaki 0,1 i görünce yıkılıyorum. bakalım Allahım bize ne zaman nasip edecek.. Allahım kollarımıza sağlıklı hayırlı bebekler nasip eyle

bana da doktor 0.35 deyince sona koyacağınıza başa koymuşsunuz demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…