- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #3.901
ben evdeyim bugün
yarın yumurtalar toplanacak iiden iiye baskı yaptı bana
kafa izni verdim kendime
sabah migrenim tuttu
ilaç sadece minoset verio kesmedi
patates sardımdı
o arada bıdıkıma bakem (kuzum ciddi bişi olmamasına çok sevindim şükür) dedim onu okudum çıktım :)
medi nerde hakkaten yaaa
ben evdeyim bugün
kafa izni verdim kendime
sabah migrenim tuttu
patates sardımdı
o arada bıdıkıma bakem (kuzum ciddi bişi olmamasına çok sevindim şükür) dedim onu okudum çıktım :)
Medi nerde hakkaten yaaa
craftycim çok sevindim hadi bakalım hayırlısı olsun canım,dinlen bugün güzel güzel,yarın da sal yumurtaları:))
sağol craftim ilgin için allaha şükür yok ama adetin 3. Gün hormon tahlili de isteyebilir az ondan tırsıyorum:18:
Canımmm ama sen rahat ol yaklaşıyosun işte adım adım daha ne baskısından bahsediyosun!!! şunun şurasında 20 gün için hamile olduğunu öğreneceksin allahın izni ve keremiyle
şah damarı+şakaklardaki damalarlın üçüne birden baskı yap 10 a kadar say bırak bikaç kere yap iyi gelebilir...
MEDİYİ MERAK ETTİK BİZ DE HİÇ UĞRAMADI..
kan testi vermem için izin almam lazım..söyleyememki kimseye mecbur idrar testi yapmam lazım..bu gidişle bekliycem sanırım :18:daha 4 gün var canım adetine o yüzden yapsan da idrarda çıkmaz boşuna üzülürsün
yapacaksan kanda yap da en azından doğru sonuç al
yerinde olsam bekleyemezdim 4 gün
bekleyemiyorum da zaten
AMA TABİKİ GÜN GEÇMEDEN YAPILAN TESTLERE TOPİKCE KARŞIYIZ
ben evdeyim bugün
kafa izni verdim kendime
sabah migrenim tuttu
patates sardımdı
Medi nerde hakkaten yaaa
craftycim çok sevindim hadi bakalım hayırlısı olsun canım,dinlen bugün güzel güzel,yarın da sal yumurtaları:))
Baskı beyinsel diil kuzu
büyüyen yumurtaların kasık baskısı :)
Medi de dün bişiler geveliodu avoncuylamı görüşçekti avon mu yapacaktı ne
ondan gelmemiş olabilir
merhaba iremcim nasılsın?? Bebiş nasıl??
Baskı beyinsel diil kuzu
büyüyen yumurtaların kasık baskısı :)
Medi de dün bişiler geveliodu avoncuylamı görüşçekti avon mu yapacaktı ne
ondan gelmemiş olabilir
canım merhaba teşekkür ederim iyiyim,bugün biraz bulanarak kalktım,öğürdüm ama alışığım ben zaten midem hep hassastı..bebişimi daha göremedik ama keseyi gördük,ileriden gidiyomuş kese daha büyükmüş 5 haftaya göre yani sanırım bugün 6 haftalık oldum:)14 şubatta görmeye giddicem küçücük kalbini...Allah sizlere de nasip etsin inşallah dua ediyorum canım..
ben evdeyim bugün
kafa izni verdim kendime
sabah migrenim tuttu
patates sardımdı
Medi nerde hakkaten yaaa
canım merhaba teşekkür ederim iyiyim,bugün biraz bulanarak kalktım,öğürdüm ama alışığım ben zaten midem hep hassastı..bebişimi daha göremedik ama keseyi gördük,ileriden gidiyomuş kese daha büyükmüş 5 haftaya göre yani sanırım bugün 6 haftalık oldum:)14 şubatta görmeye giddicem küçücük kalbini...Allah sizlere de nasip etsin inşallah dua ediyorum canım..
saol balımmm
bebik nasıl neler yapıosunuz
günaydın arkadaşlar:)
yaa ben biraz fransız kalıyorum
aydınlatan olursa sevinirim..yumurtaları topluyorum falan ne demek?tüp bebek ila alakalı birşeymi?
bizde yeni yeni bebek düşüşnüyoruz eşimle hani neler gerekiyosa bilelimde:)
maşallah sevgililer gününde yeni sevgilinin sesini duyacaksın
ahahahahahahahahaahahhahahahahah
sabah sabah sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün
gebelik ile ilgili detay bilmiosan
yeni çalışmalara başladıysan kesin bu ay gebe kalırsın şekerim
o nedenle bırak öğrenme hiç bişi kaçarak uzaklaş aramızdan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?