2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

sağol craftim ilgin için allaha şükür yok ama adetin 3. Gün hormon tahlili de isteyebilir az ondan tırsıyorum:18:

Canımmm ama sen rahat ol yaklaşıyosun işte adım adım daha ne baskısından bahsediyosun!!! şunun şurasında 20 gün için hamile olduğunu öğreneceksin allahın izni ve keremiyle
şah damarı+şakaklardaki damalarlın üçüne birden baskı yap 10 a kadar say bırak bikaç kere yap iyi gelebilir...

MEDİYİ MERAK ETTİK BİZ DE HİÇ UĞRAMADI..

Son düzenleme:

craftycim çok sevindim hadi bakalım hayırlısı olsun canım,dinlen bugün güzel güzel,yarın da sal yumurtaları:))

Baskı beyinsel diil kuzu
büyüyen yumurtaların kasık baskısı :)

Medi de dün bişiler geveliodu avoncuylamı görüşçekti avon mu yapacaktı ne
ondan gelmemiş olabilir

kan testi vermem için izin almam lazım..söyleyememki kimseye mecbur idrar testi yapmam lazım..bu gidişle bekliycem sanırım :18:

selam cnm..hoşgeldin..demek yarın toplanıyo yumoşlar..hayırlısı olsun cnm benim.hiç stres yapma..az kaldı büyük güne..
mediden haber yok meraklardayız

merhaba iremcim nasılsın?? Bebiş nasıl??

canım merhaba teşekkür ederim iyiyim,bugün biraz bulanarak kalktım,öğürdüm ama alışığım ben zaten midem hep hassastı..bebişimi daha göremedik ama keseyi gördük,ileriden gidiyomuş kese daha büyükmüş 5 haftaya göre yani sanırım bugün 6 haftalık oldum:)14 şubatta görmeye giddicem küçücük kalbini...Allah sizlere de nasip etsin inşallah dua ediyorum canım..

Baskı beyinsel diil kuzu
büyüyen yumurtaların kasık baskısı :)

Medi de dün bişiler geveliodu avoncuylamı görüşçekti avon mu yapacaktı ne
ondan gelmemiş olabilir

Canım çok sevindim,çokta stres yaptım senin adına.
Ayyy geri sayım başlamış şahane Rabbim yanında olsun
en kısa zamanda karnında meleğinle aramıoza katıl.

günaydın arkadaşlar:)
yaa ben biraz fransız kalıyorum
aydınlatan olursa sevinirim..yumurtaları topluyorum falan ne demek?tüp bebek ila alakalı birşeymi?
bizde yeni yeni bebek düşünüyoruz eşimle hani neler gerekiyosa bilelimde:)

Son düzenleme:

ayyyyyyy
sevgililer gününde en sevgilini dinle pıt pıt
aynı zamanda da kandil
ne güzel bi gün tanışmak içinn
Allah mutluluğunu daim etsin kuzum

Canım migreni çeken bilir streste tetikler uyumaya çalış ben uyuyunca rahatlıyorum

maşallah sevgililer gününde yeni sevgilinin sesini duyacaksın

saol balımmm
bebik nasıl neler yapıosunuz

iyiyiz tatlım bulanıyoruz ama idare ediyoruz,bol bol uyuyoruz:))çabuk yoruluyoruz,ama herşeye değer,bebişimi görmek için sabırsızılanıyorum 10 gün sonra görücez bakalım bekliyoruz heyecanla,senin de güzel haberlerii bekliyorum canım az kaldı öyle hissediyorum..

ahahahahahahahahaahahhahahahahah
sabah sabah sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün
gebelik ile ilgili detay bilmiosan
yeni çalışmalara başladıysan kesin bu ay gebe kalırsın şekerim
o nedenle bırak öğrenme hiç bişi kaçarak uzaklaş aramızdan :)

işte duymak istediğimiz haberler bunlar... çok iyi bak kendine ve bebişine cnm.iyi haberlerinin devamını bekliyoruz.

gümbür gümbür sesini duy inşallah canım

bence de kızlar aramıza almayalım...onun iyiliği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…