- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #3.861
günaydın arkadaşlar :80::80:
nasılsınız , ben hasta oluyorum
boğazlarım ağrıyor kabarmışlar:2::2:
bişey vardır diye doğru düzgün bir ilaç da içemiyorum
günaydın kızlarrrr
ya bugün 23. günümdeyim. 3 liralık gebelik testim vardı evde. bu sabah meraktan yaptım, ilk 5 dk da bişey çıkmayınca moralim bozuldu. kahvaltıya devam ettim. 1 saat sonra gidip baktığımda 2. çizgi siluet şeklindeydi. sizce buna güvenmeli miyim?? 2 gün sonra tekrarlasam daha iyi olcak sanırım.
günaydın canım
erken yapmışsın tekrarla günün geçince..
ama gebelik testlerinde 5 dk dan sonraki çizgilere itibar etme
zaten kullanım klavuzunda da öyle yazıyor
Merhaba kızlaar :)
Kimsecikler yok yaaa ufff
Bu arada şubatın ilk hamilesi olan kelebek arkadaşı kutluyorum
ALLAH ; sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah , amiiiiiinnn
günaydın kızlarrrr
ya bugün 23. günümdeyim. 3 liralık gebelik testim vardı evde. bu sabah meraktan yaptım, ilk 5 dk da bişey çıkmayınca moralim bozuldu. kahvaltıya devam ettim. 1 saat sonra gidip baktığımda 2. çizgi siluet şeklindeydi. sizce buna güvenmeli miyim?? 2 gün sonra tekrarlasam daha iyi olcak sanırım.
çok teşekkür ederim cnm. duana çok içten aminnnnnnn diyorum bende. inşallah sağlıklı bir gebelik bebek olur.
cnm erken gebelik testiyle tekrarla istersen. benim arkadasımada aynısı olmustu. bırakıp gıtmıs sonra tekrar bakmıs gormus çizgiyi ve gebeydi. hayırlısı olsun inşallahhhhhh. güzel haberler ver bize.
günayydın kızlar nasılsınız
bıdık ne yaptın canım ne dedi doktor
günaydın kızlar...
bıdıkım ne yaptın dün doktorda?
günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Hayırlı cumalar hepinizeeeeeeeeeeee
bir küçük kistim varmış ama endişe edilecek bişey yok dedi
adet olmadığım için içimde kalan yumurtammış o
farutal ilaç verdi kullanıp adet olacakmışım sonra da kist gitti mi diye bakacaz
adetin 3. günü de gidicem yanına yumurta takibi yapacağız
bir de asıl sorun çalışma sonrası döllenme olsun diye yıkamadığım için mantar olmuşum
fitil+krem verdi
mantar spermlerin hareketini engeller, bu yüzden hamile kalma şansın da düşer dedi
farutal ilaç verdi kullanıp adet olacakmışım sonra da kist gitti mi diye bakacaz
bir de asıl sorun çalışma sonrası döllenme olsun diye yıkamadığım için mantar olmuşum
fitil+krem verdi
mantar spermlerin hareketini engeller, bu yüzden hamile kalma şansın da düşer dedi
Çok geçmiş olsun BIDIĞIM.Adetinle birlikte giser kistin inşallah.Mantarda ftil kremle gider.Üzme kendini..
fitil+krem verdi
geçmiş olsun cnm..
kistin gider merak etme..
mantar olayına şaştım ama.hemen yıkasak hamile kalamıyoruz yıkamasak mantar oluyoruz iki ucu değnek yani..
inşallah
aman dikkat edin kızlar yaa bir de yatmadan önce 1lt kaynatılıp soğutulmuş suya 2 kaşık sirke karıştırıp genital bölgesini onunla yıkamalıymışım
siz de arada sırada yapın aman diyim mantar falan olmayın..
özellikle antibiyotik kullanımı esnasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?