2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

günaydın arkadaşlar :80::80:
nasılsınız , ben hasta oluyorum
boğazlarım ağrıyor kabarmışlar:2::2:
bişey vardır diye doğru düzgün bir ilaç da içemiyorum

günaydın kızlarrrr

ya bugün 23. günümdeyim. 3 liralık gebelik testim vardı evde. bu sabah meraktan yaptım, ilk 5 dk da bişey çıkmayınca moralim bozuldu. kahvaltıya devam ettim. 1 saat sonra gidip baktığımda 2. çizgi siluet şeklindeydi. sizce buna güvenmeli miyim?? 2 gün sonra tekrarlasam daha iyi olcak sanırım.

günaydın arkadaşlar :80::80:
nasılsınız , ben hasta oluyorum
boğazlarım ağrıyor kabarmışlar:2::2:
bişey vardır diye doğru düzgün bir ilaç da içemiyorum

geçmiş olsun canım, sıcak bişeyler iç. bal-pekmez ye. ayrıca çok kötü olursan penisilin grubu antibiyotik alabilirsin

günaydın canım
erken yapmışsın tekrarla günün geçince..
ama gebelik testlerinde 5 dk dan sonraki çizgilere itibar etme
zaten kullanım klavuzunda da öyle yazıyor

günaydın canım
erken yapmışsın tekrarla günün geçince..
ama gebelik testlerinde 5 dk dan sonraki çizgilere itibar etme
zaten kullanım klavuzunda da öyle yazıyor

evet cnm haklısın. benim test 5-20 dk içindeki değerleri doğru kabul ediyor. her halükarda zaman diliminii kaçırdım. ama ilk kez 2 çizgi görünce heyecan yaptım :) 2 gün sonra tekrar yapayım.

Merhaba kızlaar :)

Kimsecikler yok yaaa ufff

Bu arada şubatın ilk hamilesi olan kelebek arkadaşı kutluyorum

ALLAH ; sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah , amiiiiiinnn

çok teşekkür ederim cnm. duana çok içten aminnnnnnn diyorum bende. inşallah sağlıklı bir gebelik bebek olur.

cnm erken gebelik testiyle tekrarla istersen. benim arkadasımada aynısı olmustu. bırakıp gıtmıs sonra tekrar bakmıs gormus çizgiyi ve gebeydi. hayırlısı olsun inşallahhhhhh. güzel haberler ver bize.

bulunduğum il küçük bi yer. erken gebelik testi çok aradım ama bulamadım. şimdi elimde 1 tane 3 liralık ucuz testten, bi tane de prediktör marka gebelik testinden var. mecburen onları kullanıcam. prediktörü son güne bırakayım diyorum, garanti olsun diye :) Canım inşallah bende hamileyimdir arkadaşın gibi.

günayydın kızlar nasılsınız

bıdık ne yaptın canım ne dedi doktor

bir küçük kistim varmış ama endişe edilecek bişey yok dedi
adet olmadığım için içimde kalan yumurtammış o
farutal ilaç verdi kullanıp adet olacakmışım sonra da kist gitti mi diye bakacaz

adetin 3. günü de gidicem yanına yumurta takibi yapacağız
bir de asıl sorun çalışma sonrası döllenme olsun diye yıkamadığım için mantar olmuşum
fitil+krem verdi
mantar spermlerin hareketini engeller, bu yüzden hamile kalma şansın da düşer dedi

Çok geçmiş olsun BIDIĞIM.Adetinle birlikte giser kistin inşallah.Mantarda ftil kremle gider.Üzme kendini..

geçmiş olsun cnm..
kistin gider merak etme..
mantar olayına şaştım ama.hemen yıkasak hamile kalamıyoruz yıkamasak mantar oluyoruz iki ucu değnek yani..

Çok geçmiş olsun BIDIĞIM.Adetinle birlikte giser kistin inşallah.Mantarda ftil kremle gider.Üzme kendini..

inşallah
aman dikkat edin kızlar yaa bir de yatmadan önce 1lt kaynatılıp soğutulmuş suya 2 kaşık sirke karıştırıp genital bölgesini onunla yıkamalıymışım
siz de arada sırada yapın aman diyim mantar falan olmayın..

özellikle antibiyotik kullanımı esnasında

geçmiş olsun canım kullan ilaçlarını da bir an önce sahalara çık

mantarın sperm hareketlerini engellediğini söylemişti bana doktorum bu dönemde dikkat et.. diye vajinal kuruluğa sebep oluyormuş.

geçmiş olsun cnm..
kistin gider merak etme..
mantar olayına şaştım ama.hemen yıkasak hamile kalamıyoruz yıkamasak mantar oluyoruz iki ucu değnek yani..

onu da sordum spermlerin ilk çıkışında gitti gitti, gidemedi istediğin kadar bekle olmaz zaten dedi
onun yerine ilişki sırasında belinin altına yastık koy yeter dedi
ben kalıp gibi yatıyordum öksürmeyim hapşırmayım diye kendimi tutuyordum

doktor mu söyledi bunu ...sirke asitli değil mi ya daha önce de duymuştum bunu ama doğru değildir diyordum

ben adet sonrası ya da ilişki sonrası sulandırılan antiseptiklerden kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…