- 11 Aralık 2009
- 2.528
- 653
- 163
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #4.741
doğal olsun diye çok bekledim ama olmadı. gelecek aya kadar boş kalmayım dedim çöretotu bal tarçın kürüne başladım bugün inşallah gelecek aya kendiliğimden birşeyler olur diye ümit ediyorum ama nasip Allah nasıl nasip ederse artık.
hayıtotu da kullanıyorum bide adaçayı içiyorum. bakalım arkadaşım. inşallah . allah herkesin gönlüne göre versin herkese hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsinnasip canım bu işler inşallah doğal yolla en kısa zamanda netice almış olursun.
Hayıt otu, civanperçemi ve aslanpençesi de faydalı oluyormuş
taam barıştık
yedim yedimmm
dupalac şurup da içtim
hala bana mısın demio
taam barıştık
yedim yedimmm
dupalac şurup da içtim
hala bana mısın demio
hayıtotu da kullanıyorum bide adaçayı içiyorum. bakalım arkadaşım. inşallah . allah herkesin gönlüne göre versin herkese hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin
adım zeyno devlet memuruyum, muğla da yaşıyorum, 3 yıllık evliyim, 1 senedir bebek istiyorum, dr. sürekli gidiyorum en son geçen ay ilk kez tüp bebek denedik olmadı sorun hiçbir sorunumuzun olmaması, nasipse gelecek ay yine tüp bebek deneyeceğiz ha yaşım 33 başka sorunuz:)
slm kızlar naber, ben dünki şoku atlattım, daha beni kırmızılar gelmez bu ay bekler dururum ama test falan yapmam
başka şeylerle ilgileniyorum, sevgililler günü hediyesi gibi
alla alla neden bu kadar ağır rahatsızlandın sen..şu an aldığın ilaçların falan yan etkisi varmı acaba?
taam barıştık
yedim yedimmm
dupalac şurup da içtim
hala bana mısın demio
yapamam kız onu ben
napçan detay ver nasiplenelim
belkide bilmiorum ki
şimdide burun tıkanıklığı & boğaz şişmesi yapıştı
nefes alamıorum
hırlıorum resmen
napçan detay ver nasiplenelim
belkide bilmiorum ki
şimdide burun tıkanıklığı & boğaz şişmesi yapıştı
nefes alamıorum
hırlıorum resmen
odanın birini halısın toplayıp aldığım küçük mumları yere dizecem, kalp şeklinde tabi, yerlere gül yaprakları dökecem(sonra ben temizliyecem yine) ve kalbin içine aldığım hediyeleri koyacam.
ne romantikim demi
lavman mı dedin kız
odanın birini halısın toplayıp aldığım küçük mumları yere dizecem, kalp şeklinde tabi, yerlere gül yaprakları dökecem(sonra ben temizliyecem yine) ve kalbin içine aldığım hediyeleri koyacam.
ne romantikim demi
hediye ne aldın ya da ne alacaksın
o da sana yapar mı böle jestler
hediye ne aldın ya da ne alacaksın
o da sana yapar mı böle jestler
o bana evlenme yıldönümümüzde almıştı hediye, ben ona almamıştım
böyle detaylı sürprizler yapmaz ama hediye alır, onuda bana sorar ne alayım diye
hediye olarak giyecek bişeyler alcam daha karar veremedim ama.
sanada geçmiş olsun canım, duphalak günde 3 defa iç, hatta 2şer kaşık içebilirsin, dozunu kendin ayarlayabilirsin onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?