2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

bişeyler okudum erken belirtiler hakkında
göbekte çizgiler falan olurmuş diye birazdan wc ye gidip kontrol edicem
ama içimden bi ses daha anneliğe zaman var diyor..çok umutlanmıyorum..

pantolonla çorabın izi olmasın o benimkiler çok sıkıyorlar da lavaboya gidince o çizgiden başka çizgi görmüyom ben

benimde göğüslerim hiç sızlamazdı bu sefer çok sızlıyor.
ya benimde çok sızlardı önceden iki aydır hiç sızı yok..bugün günüm olmasına rağmen hiçbirşey hissetmiyorum.ne acı ne sızı :26:

pantolonla çorabın izi olmasın o benimkiler çok sıkıyorlar da lavaboya gidince o çizgiden başka çizgi görmüyom ben

o izden bendede var.

ya kızlar size bişey dicem,ne alaka diyebilirsiniz ama okuyun olurmu?
benim 18 yaşında evlenen bi kuzenim vardı ve hemen çocuk olayına girdiler.
çocukları olmadı yıllarca..sonra tüp bebek denediler.
"aşılama"tabirini ilk kez olnlardan duydum..bir kaç kez hamilelik şansı yakaladı ama bebiş
tutunamadı dediler.
vee en son eşiyle yurtdışına(Irak) taşındılar..2-3 ay sonra haber geldi,tamamiyle doğal yollardan hamile kalmış..
10seneden sonra bebeklerine kavuştular..ortam değişikliği kesinlikle beyinlerimizide etkiliyor.
ve şaka gibi ama şuanda 2.bebeğinede hamile...lütfen canınızı sıkmayın..ben çocuk isteğimi yeri geliyor
anneme bile anlatmıyorum..insanlar beklentiye girince kendimi gergin hissetmiyim diye..sizlerle paylaşmayı tercih ediyorum..çünkü bizi ancak biz anlarız.

gerçekten durum bu
emin ol
evet fizyolojik etkenler de var ama en önemlisi psikolojik etken

hehehheh oda olabilir tabi.

şu çayım bi bitsin bakıcam...bide göğüsün pembe kısımlarıda daha koyulaşıyormuş..
herhalde 2 saat tuvalette inceleme yapıcam

merhaba kızlar bugun nasılsınız?

öyle bi geçer zamankiiiii var.Carolin çorbayı kendi kendine karıştıran ‘Çorba Jakuzisi’ adını verdiği tencere icat etmiş ve patentini almak için Almanya’da başvuru yapmış.Carolin neymiş öyle

benim çok yakın arkadaşım 3 yıl denemeden sonra aşılama sonucu hamile kaldı cocuk doğduktan 1 yıl sonra doğal yoldan hamile yine kaldı inanamadık

anaaa
görmedim ki ben
bi anlat ama önce kendini
kimsin nesin ne iş yaparsın yaşın kaç hangi ildesin
kaç senelik evlisin
kaç senedir bebek istiosun
dr a gittin mi
sorun var mı

adım zeyno devlet memuruyum, muğla da yaşıyorum, 3 yıllık evliyim, 1 senedir bebek istiyorum, dr. sürekli gidiyorum en son geçen ay ilk kez tüp bebek denedik olmadı sorun hiçbir sorunumuzun olmaması, nasipse gelecek ay yine tüp bebek deneyeceğiz ha yaşım 33 başka sorunuz:)

enemm
tüpçümüsün sende
benimde ilk tüp denemem
embriyolarımın 3. günü hastanedeler :)
inş doğal yoldan hemile kalır, 2. kez yaşamazsın o süreci
dondurulmuşların mı var
sil baştan tedavi mi olacak?

1sene erken değilmi?
belki yaşı problem ediyor olabilirsin bende 32 yaşındayım ama tüp bebekten önce doğal olarak hamile kalabileceğini düşünüyorum..

1sene erken değilmi?
belki yaşı problem ediyor olabilirsin bende 32 yaşındayım ama tüp bebekten önce doğal olarak hamile kalabileceğini düşünüyorum..

cnm yaş faktörü girince işin içine acele etmek lazım biraz
30 dan sonra yumurta rezervi düşüyor ve hepten zorlu bir mücadele başlıyor

18 yumurta toplamışlardı 10 tanesi çok iyi dendi transferden sonra bekleyenler gelişmemiş oyüzden dondurulmuşum yok. evet sil baştan.yine yeniden devam

yok
sonrası beni ürkütüo
totem yaptım ama
transferi olcam
sona hiç konuşmıcam susçam
kendim bile unutucam
belki öle aşarım
bide sölemesi ayıp kabızım şu an
tek sıkıntım o :)

aç karnına sabah mürüdm eriği kurusu ve kayısı kurusu ye üzerinede su iç ohh akşama kadar wc desin...

merhabaaaaaaaaaaaaaaaa yumurtacıklar

cnm yaş faktörü girince işin içine acele etmek lazım biraz
30 dan sonra yumurta rezervi düşüyor ve hepten zorlu bir mücadele başlıyor

doğal olsun diye çok bekledim ama olmadı. gelecek aya kadar boş kalmayım dedim çöretotu bal tarçın kürüne başladım bugün inşallah gelecek aya kendiliğimden birşeyler olur diye ümit ediyorum ama nasip Allah nasıl nasip ederse artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…