2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

MEDİİİİİİİİİİİİİİİİİ canım çekti benide listeye alırmısııınn 5 şubat yaz daha kırmızıları görmedim ama...
yarın test yapcam ozaman söylerim sonucu

MEDİİİİİİİİİİİİİİİİİ canım çekti benide listeye alırmısııınn 5 şubat yaz daha kırmızıları görmedim ama...
yarın test yapcam ozaman söylerim sonucu

bende bugünde olmazsam yarın yapıcam ikimiz içinde allahım hayırlısını versin zuzum..

Canım sen henüz regli olmadın değilmi?
Ay inşallah olmazsın

Kızlar hepinize merhaba

selam tatlım nasılsın bakalım koruk nasıl...

bende bugünde olmazsam yarın yapıcam ikimiz içinde allahım hayırlısını versin zuzum..

selam tatlım nasılsın bakalım koruk nasıl...

İyiyiz teyzesi sizleri takip ediyoruz ve merakla bekliyoruz.
Ayyy heyecan yaptım inşallah yarın ikinizdende hayırlı haberler alırız.
Rabbim yanınızda olsun dualarım sizlerle

Beklemede ...... Drgks .....İzmirlizuzu
6 ŞUBAT ...... Canom_14 (tohum ekti hasatı bekliyo )

7 ŞUBAT .....sildim kendimi oh canıma deysin .........Atlanta ......Seb_bosh ( Kafasını vurduğundan şuursuzca deniyor

8 ŞUBAT ..... Mistrall .... Gıda_pınar (Umarsızca deniyor) ) ..... Minicik .... elisaist

9 ŞUBAT

Geri sayımdaki hatunlar

İyiyiz teyzesi sizleri takip ediyoruz ve merakla bekliyoruz.
Ayyy heyecan yaptım inşallah yarın ikinizdende hayırlı haberler alırız.
Rabbim yanınızda olsun dualarım sizlerle

oyy teyzesi yesin o minniği inşallah cnm allahım hayırlısını versin ama bende acayip sol kasık ağrısı var sağda olsa kesin adet dicem ama sol tarafım asla ağrımaz... :44::44:

Canım sen henüz regli olmadın değilmi?
Ay inşallah olmazsın

Kızlar hepinize merhaba

evet elmacım olmadım daha ama heran olcak gibiyim bi sıkıntılı hafif ağrı var gibi bilmiyorum inşallaaah olmam

sebooooooşşş hadi bakalım canım yarın ikimizde patlatsak bi bomba çok süper olur

sildim kendimi benim ben:)

4ünde oldum şükr Allaha

canım ben geri symıyorum, her zamanki gibi gecikti yine testde yaptım negatif
ne olacak halim bilmiyorum, bekle bekle yaşlanıp gidecem....

Ayyy senindemi kritik gün?
Maşallah kızlar hepiniz topluca haber verin
evet cnm..benimde kritik gün..aslında benim günüm dündü ama ben kendimi sekizine yazdırıdım
karnımda sanki sancı var gibi.ya açlıktan yada kırmızılardan :18:

evet elmacım olmadım daha ama heran olcak gibiyim bi sıkıntılı hafif ağrı var gibi bilmiyorum inşallaaah olmam

sebooooooşşş hadi bakalım canım yarın ikimizde patlatsak bi bomba çok süper olur

valla bomba patlatsanız ne iyi olur

inşallah cnm ya bende de var ağrı her an oldum diyecekmişim gibiyim ama diyorum ya sıktım hep aynı şeyi söylemekten biliiyorum ama ben ilk adetimden bu yana yani ergenlikten hep sağ kasığım ağrır adet günlerimde ama bu ay adet günümden önce sol kasık ağrım başladı hala solum ağrıyo... allahım bebiş olsun adet olursamda doktora gitcem neden bu akdar çok ağrıdı die..

zuzum sende bide vazinanda yanma gibi sızı gibi bi tuhaf bişey oluyomu??? yada hamişelrde olan varmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…