- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #4.801
evet cnm
cnm hayırlısı olur inşallah...iştemisin sen? dikkat et kendine.
evet cnm
cnm hayırlısı olur inşallah...iştemisin sen? dikkat et kendine.
yok canım işte değilim 10 gün evdeyim raporluyum...
listeye bende eklenmek istiyorum ama regl gunumu bilmiyorum cunku 25 ocakta düsük yaptım doktor hemen hemile kalırsın ara verme 25 ocagı sat olarak kullan dedi o zaman 27 subat olması lazım yanınada BEKLİYOR İSTİYOR COOK COK DENİYOR yazarmısınız:)
MEDİİİİİİİİİİİİİİİİİ canım çekti benide listeye alırmısııınn 5 şubat yaz daha kırmızıları görmedim ama...
yarın test yapcam ozaman söylerim sonucu
MEDİİİİİİİİİİİİİİİİİ canım çekti benide listeye alırmısııınn 5 şubat yaz daha kırmızıları görmedim ama...
yarın test yapcam ozaman söylerim sonucu
Canım sen henüz regli olmadın değilmi?
Ay inşallah olmazsın
Kızlar hepinize merhaba
yok cnm henüz bir gelişme.. :18:mistrall bugün senin günün dimi var mı gelişme geçmişi okuyamıyorum
Ay inşallah olmazsın
Kızlar hepinize merhaba
bende bugünde olmazsam yarın yapıcam ikimiz içinde allahım hayırlısını versin zuzum..
selam tatlım nasılsın bakalım koruk nasıl...
yok cnm henüz bir gelişme.. :18:
dua edinde kırmızı kart yemeyim :18:
merhaba cnm..hoşgeldiniz.
Tekrar merhaba :)
Sizin yerinize ben heyecan yapıyorum kızlar :)) Cuma günü mü test yapacaksınız ?
Fazla yazamasam da sizleri takipteyim
İyiyiz teyzesi sizleri takip ediyoruz ve merakla bekliyoruz.
Ayyy heyecan yaptım inşallah yarın ikinizdende hayırlı haberler alırız.
Rabbim yanınızda olsun dualarım sizlerle
Ay inşallah olmazsın
Kızlar hepinize merhaba
bende bugünde olmazsam yarın yapıcam ikimiz içinde allahım hayırlısını versin zuzum..
Beklemede ...... Drgks .....İzmirlizuzu
6 ŞUBAT ...... Canom_14 (tohum ekti hasatı bekliyo )
7 ŞUBAT .....sildim kendimi oh canıma deysin .........Atlanta ......Seb_bosh ( Kafasını vurduğundan şuursuzca deniyor
8 ŞUBAT ..... Mistrall .... Gıda_pınar (Umarsızca deniyor) ) ..... Minicik .... elisaist
9 ŞUBAT
Geri sayımdaki hatunlar
Beklemede ...... Drgks .....İzmirlizuzu
6 ŞUBAT ...... Canom_14 (tohum ekti hasatı bekliyo )
7 ŞUBAT .....sildim kendimi oh canıma deysin .........Atlanta ......Seb_bosh ( Kafasını vurduğundan şuursuzca deniyor
8 ŞUBAT ..... Mistrall .... Gıda_pınar (Umarsızca deniyor) ) ..... Minicik .... elisaist
9 ŞUBAT
Geri sayımdaki hatunlar
evet cnm..benimde kritik gün..aslında benim günüm dündü ama ben kendimi sekizine yazdırıdımAyyy senindemi kritik gün?
Maşallah kızlar hepiniz topluca haber verin
evet elmacım olmadım daha ama heran olcak gibiyim bi sıkıntılı hafif ağrı var gibi bilmiyorum inşallaaah olmam
sebooooooşşş hadi bakalım canım yarın ikimizde patlatsak bi bomba çok süper olur
canım ben geri symıyorum, her zamanki gibi gecikti yinetestde yaptım negatif
ne olacak halim bilmiyorum, bekle bekle yaşlanıp gidecem....
evet elmacım olmadım daha ama heran olcak gibiyim bi sıkıntılı hafif ağrı var gibi bilmiyorum inşallaaah olmam
sebooooooşşş hadi bakalım canım yarın ikimizde patlatsak bi bomba çok süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?