- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #4.821
Kızlar merhaba;
tüp bebeğin son aşamasınıda atlayıp, embriyo transferi gerçekleşti. Buğün 3. gün oldu..Artık bebişim bana tutunsun inşallah..bende onu ömrümün sonuna kadar bırakmayayım..Zor bir süreçti inşallah sonu iyi olur..
sildim kendimi benim ben:)
4ünde oldum şükr Allaha
üzülmeeeee ne olurr stres çok etkiliyor
inşallah cnm ya bende de var ağrı her an oldum diyecekmişim gibiyim ama diyorum ya sıktım hep aynı şeyi söylemekten biliiyorum ama ben ilk adetimden bu yana yani ergenlikten hep sağ kasığım ağrır adet günlerimde ama bu ay adet günümden önce sol kasık ağrım başladı hala solum ağrıyo... allahım bebiş olsun adet olursamda doktora gitcem neden bu akdar çok ağrıdı die..
zuzum sende bide vazinanda yanma gibi sızı gibi bi tuhaf bişey oluyomu??? yada hamişelrde olan varmı???
kızlarr eşime dedim ben adet olmadım hiç sormuyon heee diyeaaa hakketten aşkım kız hamilemisin dedi ve direk hesap yaptı aaa 5 gün geçti diyor canım kocişim... ama ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum boşuna heveslenme dedim garibim dediki... bende şimdiye kadar hiç seni hamile gibi hissetmedim bu ay olabilirsin gibi geliyor diyor
gerekçeleride şunlarr
1.İŞTAHIM AŞIRI ARTTI FELAKET ÖTESİ YİYORUM
2.BIRAKSALAR HİÇ UYANMICAM AKŞAM SAAT 9DA TV SEYREDERKEN UYUYA KALIYORUM
ama başkada hiç bi halt yok
kızlarr eşime dedim ben adet olmadım hiç sormuyon heee diyeaaa hakketten aşkım kız hamilemisin dedi ve direk hesap yaptı aaa 5 gün geçti diyor canım kocişim... ama ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum boşuna heveslenme dedim garibim dediki... bende şimdiye kadar hiç seni hamile gibi hissetmedim bu ay olabilirsin gibi geliyor diyor
gerekçeleride şunlarr
1.İŞTAHIM AŞIRI ARTTI FELAKET ÖTESİ YİYORUM
2.BIRAKSALAR HİÇ UYANMICAM AKŞAM SAAT 9DA TV SEYREDERKEN UYUYA KALIYORUM
ama başkada hiç bi halt yok
zeyno muglanın neresındesın cnm
yasadıgın yer cok guzel bir yer
gecen yaz tatıle fethıyeye gelmıstık eşimle bayıldımmmmm yaaaaaaaaaasüperrrrrrrrrrrrrdi
inşallah cnm ya bende de var ağrı her an oldum diyecekmişim gibiyim ama diyorum ya sıktım hep aynı şeyi söylemekten biliiyorum ama ben ilk adetimden bu yana yani ergenlikten hep sağ kasığım ağrır adet günlerimde ama bu ay adet günümden önce sol kasık ağrım başladı hala solum ağrıyo... allahım bebiş olsun adet olursamda doktora gitcem neden bu akdar çok ağrıdı die..
zuzum sende bide vazinanda yanma gibi sızı gibi bi tuhaf bişey oluyomu??? yada hamişelrde olan varmı???
keşke elimde olan bişey olsa, bir an olsun çıkmıyor aklımdan. oyalanacak başka şeyler arıyorum ama gene düşünmeden duramıyorum.
bendede sadece bu dedigin belirtiler vardı ve gecikmenin 5. gününde test yaptı ve sonuc pozitifti:) ve eşimde aynen böyle seyler söylemişti bana :) bence acilen test yap :)
ENEEEEEEEEEMMM..!!!!! tutmayın beni eczaneye gidiyorumm
bodrumdayım canım. ama fethiye burdan daha güzel
kızlarrrrr herkesee selamlarrr gıremıorum kac gundurrr memleketıme gıttım annnemlerle gorustumm bol bolsımdıkk evıme geldımmm ama sızee solemem gerekıo kii ben hamileyimmm
demeyiiii cokk ısterdımm amaasubat 2 de kırmızııı kartııııı ennn kırmızılısındannn yemiş bulunmaktayımm onumuzdekı maclaraaa bakmıcammm arkdasss doktorrda yokk bundan boleee sadece adetımın 22 gunu progesteronuma baktırıcam hııcc klomen mlomen bısı kullanmadgım halde kac cıkıcak bakalım doktorr kontrolu benı strese sokuyoo allahıma bın sukur kı bısıyım yok olsa gıderım paşa paşa tedavımı olurum ama bısı yokken gıdıp strese gırmeye gerenkkk yokkk bebbişiim gelır yada gelmess paşaaaa gonluuu bılırrrrr hıhh
ya kızlarr benim son adet tarihim 3 ocak yani eğer hamileysem 5+1 oluyor... ama 5 haftalık bir gebenin çok fazla belirtisi olmaz mı? ne bilim mide bulantısı baş dönmesi tiksinme bilmem ne
bendee yok bi iştah bide uyku:26:
ben kandırmayım kendimi üzülüyorum sonra
ınsallllah kımse beklemeseın artıkk allaımmm nolur yaabende seni merak ediyordum sizin gününüzdeki herkesten haber çıktı bir sen giripte bişey dememiştinn
inşallah daha fazla bekletmez senide bebişin
ya kızlarr benim son adet tarihim 3 ocak yani eğer hamileysem 5+1 oluyor... ama 5 haftalık bir gebenin çok fazla belirtisi olmaz mı? ne bilim mide bulantısı baş dönmesi tiksinme bilmem ne
bendee yok bi iştah bide uyku:26:
ben kandırmayım kendimi üzülüyorum sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?