2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

canım inşallah bebişin sana tutunurda dualarımız kabul olur

kızlarr eşime dedim ben adet olmadım hiç sormuyon heee diye aaa hakketten aşkım kız hamilemisin dedi ve direk hesap yaptı aaa 5 gün geçti diyor canım kocişim... ama ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum boşuna heveslenme dedim garibim dediki... bende şimdiye kadar hiç seni hamile gibi hissetmedim bu ay olabilirsin gibi geliyor diyor
gerekçeleride şunlarr
1.İŞTAHIM AŞIRI ARTTI FELAKET ÖTESİ YİYORUM
2.BIRAKSALAR HİÇ UYANMICAM AKŞAM SAAT 9DA TV SEYREDERKEN UYUYA KALIYORUM

ama başkada hiç bi halt yok

:26::26::26::26::26::26:eveeeett 2 gündür yanma tarzı bişi var sen söyliyince dank etti... ama sürekli değil üşüttüm diye yorumluyorum ama bilmemm:26::26::26::26::26::26::26:

Yemek yemen regli önceside oluşabilecek belirtilerden biri fakat ah o uyku yokmu.
Hamile olduğumu öğrenmeden bir hafta önce başladı hala aynı düzen gidiyor
gözümü açamıyorum.
Kasık batması regli olacakmış gibi hissetmek ve göğüslerde aşırı hassasiyet

bendede sadece bu dedigin belirtiler vardı ve gecikmenin 5. gününde test yaptı ve sonuc pozitifti:) ve eşimde aynen böyle seyler söylemişti bana :) bence acilen test yap :)

kızlarrrrr herkesee selamlarrr gıremıorum kac gundurrr memleketıme gıttım annnemlerle gorustumm bol bolsımdıkk evıme geldımmm ama sızee solemem gerekıo kii ben hamileyimmm

demeyiiii cokk ısterdımm amaasubat 2 de kırmızııı kartııııı ennn kırmızılısındannn yemiş bulunmaktayımmonumuzdekı maclaraaa bakmıcammm arkdasss doktorrda yokk bundan boleee sadece adetımın 22 gunu progesteronuma baktırıcam hııcc klomen mlomen bısı kullanmadgım halde kac cıkıcak bakalım doktorr kontrolu benı strese sokuyoo allahıma bın sukur kı bısıyım yok olsa gıderım paşa paşa tedavımı olurum ama bısı yokken gıdıp strese gırmeye gerenkkk yokkk bebbişiim gelır yada gelmess paşaaaa gonluuu bılırrrrr hıhh

Sol kasığındaki ağrı batma ve yanma gibimi yani kasılıyormuş gibi :)

keşke elimde olan bişey olsa, bir an olsun çıkmıyor aklımdan. oyalanacak başka şeyler arıyorum ama gene düşünmeden duramıyorum.

ya gerçekten kolay değil şimdi arkadaşlarım bana kızmasın hepinizi çok seviyorum ama şu bir gerçek ben kafaya takmamaya özen gösterdim ve öncelikle bu sitede daha az vakit geçirdim bi şekilde konudan uzaklaşmak gerekiyor...

bende seni merak ediyordum sizin gününüzdeki herkesten haber çıktı bir sen giripte bişey dememiştinn
inşallah daha fazla bekletmez senide bebişin

ya kızlarr benim son adet tarihim 3 ocak yani eğer hamileysem 5+1 oluyor... ama 5 haftalık bir gebenin çok fazla belirtisi olmaz mı? ne bilim mide bulantısı baş dönmesi tiksinme bilmem ne
bendee yok bi iştah bide uyku:26:
ben kandırmayım kendimi üzülüyorum sonra

yap ya est yap biii ziiiiii seee viiiinnn diiirrr diyo mete :)

bende seni merak ediyordum sizin gününüzdeki herkesten haber çıktı bir sen giripte bişey dememiştinn
inşallah daha fazla bekletmez senide bebişin
ınsallllah kımse beklemeseın artıkk allaımmm nolur yaa

kızz ablammmın hamılelıgınde ne bı mıde bulantısı ne bı bas donmesı olduu o kısıden kısıye deısırr cokk fazlaaa belırtı dee fılmlerde olur takma kafaya gun cok gecmıs gıt hemen testt yaptırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…